Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
] to jak nic potrzebowałabym pomocy 3 przystojnych sanitariuszy, z których jeden wykonał by mi tracheotomię, drugi przeszczep serca a trzeci sztuczne oddychanie metodą usta-usta 

Ale nie ma też co odwlekać noszenia, bo, wbrew pozorom, mało na taką bliskość jest czasu. Za chwilę będzie biegać, mieć swoje zdanie, a przytulać się będzie chciało, jak już załatwi wszystkie ważne sprawy
Hydrozagadko, ja bym zrobiła tak: Przygotowałabym sobie wiązanie podwójny X w domu, przed jazdą samochodem i wtedy, choć to może się wydawać karkołomne, próbowałabym w samochodzie włożyć dziecko w to wiązanie i dociągnąć. A najłatwiej: zawiązać w domu, ubrać się i pójść piechotą i komunikacją miejską, oczywiście, o ile to możliwe
W sumie pierwszy raz tak się zdarzyło, bo zwykle docieram tam, gdzie chcę piechotą i problemu nie ma. Mimo wszystko jakoś nie widzę tego dociągania w samochodzie, kombinowałam jeszcze przedtem, żeby w kombinezonie zawiązać na kurtkę, ale to już totalna porażka. Raz, że kombinezon za duży, bo po starszej siostrze, która o tej porze roku była już większa, dwa, że śliski i nijak nie umiem jej dobrze w tym podociągać. Coś czuję, że się w końcu na nosidło przesiądziemy

Nie wiem tylko czy Twoja córeńka nie jest jeszcze zbyt mała na MT.
Dobrze pamiętam, że Hoppediz, Storchenwiege i Didymos to mniej więcej jedna chustowa półka? Znalazłam kilka ciekawych ofert na eBay'u i próbuję ustrzelić, chciałam się upewnić, czy którąś z nich warto bardziej.
--

.
Wzór na pewno pożądany, jeśli Ci si nie spodoba bez kłopotu sprzedasz, zapewniam. 

Myślę żeby maleństwo chustować tak od 6 tygodnia?

Myślimy o kolejnym dzieciątku i mam nadzieje sprawdzić wariant starsze w wózku,młodsze w szmacie. Próbowałaś tak? Da się, czy amatorzy noszenia zawsze w większości?

Mam zamiar na wiosnę zaopatrzyć nas (właściwie ją
) w poręczną parasolkę, którą potem po urodzeniu maleństwa wykorzystamy.