Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nam jeszcze powiedzieli, żeby zmieniać dzieciom strony w łóżku,

Katka samo wzmożone napięcie (o ile w obrazie usg i w tomografii nie wyjdą jakieś neurologiczne zmiany) groźne nie jest. Pochodzicie na rehabilitacje i będzie ok!!!:)
Nie martw się na zapas. Trzymam mocno kciuki za Twoją córeczkę!!!
[/url]
Pepper, Lusia jest nadal ospała? Czy coś uległo zmianie?
Czy takie dzieci mozna kłaść na brzuszku? Bo to strasznie dziwnie wygląda. Główka idzie wtedy niemal pionowo w górę, jednocześnie unoszą się napięte nóżki i Lusia przechyla/przewraca się na bok.
--
dla mnie terminy typu „wzmożone napięcie mięśniowe” kojarzą się z dziecięcym porażeniem mózgowym
powiedzcie mi proszę, czy dzieci ze wzmożonym napięciem mięśniowym mają szansę na normalny zdrowy rozwój?
Bo to strasznie dziwnie wygląda. Główka idzie wtedy niemal pionowo w górę, jednocześnie unoszą się napięte nóżki i Lusia przechyla/przewraca się na bok.

Jak dwie krople wody!
Ja na Twoim etapie osiagalam niemsl kliniczna wersje paranoi. Wlacznie z tym, ze przed prawie nikt nas nie odwiedzal, bo balam sie, ze kros przyniesie chorobe do domu.

to mnie straszono maloglowiem (bo glowe miala mala-33cm i malutkie ciemie ok.1cm)

[/urlagunia skąd wy jesteście?z Jeleniej Góry

Jak skończyła rok, pani neurolog wreszcie powiedziała, że następnym razem możemy się już umówić na kawę, bo Zuzia dogoniła rówieśników. :)