Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u 4ro miesięczniaka?? to nie za szybko? Mamy ćwiczyć siadanie każdego dnia po kilka minut
Teraz byłam u Markiewicz bo chodziłam do niej z Kubusiem i bardzo nam podpasowała i w ogóle. U nas jest Joński do którego nigdy więcej nie pójdę i jeśli dobrze pamietam to dr Piekarska ale w końcu nie wzięłam do niej skierowania :/ bo na pewno jest dr Wosiak na Muzealnej. Po nowym roku będę próbowała wsadzić Tośkę do ów dr Piekarskiej (badała Nata po tym jak się poparzył bo przecież miał też poparzone powieki i tak ciepło do niego podeszła że aż miło - chyba jeden z nielicznych lekarzy który stawał na głowie by badanie było jak najmniej traumatyczne dla dzieciaka no ale niestety nie obyło się bez rozpórek :( ) Aga a u kogo byliscie? wiesz, ze u nas jest dr od retinopatii? sama sie zdziwilam ale byłam juz u niej z Maryska - b.fajna babeczka, pracuje tez w szpitalu :)
Peppermill: Mamy ćwiczyć siadanie każdego dnia po kilka minut
u 4ro miesięczniaka?? to nie za szybko?
Drugi natomiast leży dalej na sercu, otóż Jasiek nie mówi właściwie, leci mu jedenasty miesiąc a on nadal pozostaje na etapie głużenia :-/
Pediatra twierdzi że zaczekamy aż zacznie mówić, bo może się rozciągnie.
mały ma wędzidełko do podcięcia
trudno Mu pionizować język - może ma to związek z wędzidełkiem, może nie.
Ja o podjęzykowym :) ale to górne też każę sprawdzić Jaśkowi, ma dość sporą szparę między jedynkami, czytałam, że może to być wynikiem właśnie tego za krótkiego wędzidełka górnego, nie sądzę, żeby Jasiek miał z tym problem, ale przy okazji zapytam :) Dziewczyny Wy ciągle piszecie o wędzidełku podjęzykowym?
No przecież nie trzeba szwu, żeby była blizna:)
Do blizny wystarczy nacięcie, rana:)
Pytam, bo moja Zu ma krótkie wędzidełko, ale górne...
oho to będzie z tym problem... moje dziecko nienawidzi jak mu coś w buzi, czy w nosie robię, katarek to murowana histeria, mycie ząbków jeszcze ujdzie, ale jak chcę zajrzeć zobaczyć w jakim stanie są dziąsła i ząbki to protest na całego... ech... i masowanie tego miejsca, żeby się z powrotem nie zrosło