Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w związku z tym że mój mąż też ma dietę a rozbiegały się u nas dni proteinowe i naprzemienne zdecydowałam że dołączę do niego...czyli po nie zgodnym z dietą weekendzie znów zaczęłam 5 dni protein. Ale waga moja jak po weekendzie podskoczyła do 77.0kg (0.5kg mniej niż początkowa a 0,4kg więcej niż przed weekendem) tak dziś jeszcze stoi...
dlaczego tak łatwo idzie w górę a w dół to nie chce w ogóle...albo stoi albo w górę
mam nadzieję że to jest też związane z moją fazą lutealną bo jak tak nie widać efektów to łatwiej o pokusy...bo skoro i tak nie spada....

dziś może być więcej bo tabletkę na gardło ssałam wczoraj i dziś pewnie też będę bo mnie boli jak fiks poza tym końcówka cyklu...więc nie panikuję
a Wam jak dziewczyny idzie?
Z tego, co wiem to flipsy mają za dużo węgli (w 100gr flipsów bezsmakowych jest 357kcal), ja jak mam takie dni na jedzenie jak ostatnio i tak za mną coś chodzi i ciągle bym jadła czasem kupuję w Auchanie tortille kukurydziane (takie w postaci chipsów)i zjem garść. Jem tak od dawna i nie miałam w związku z tym problemów. Zastoje czy wzrosty wagi często są spowodowane jak to już tu było pisane różnymi fazami cyklu i zatrzymywaniem się wody w związku z tym. Często przy dużym spadku wagi są zastoje, tak, ja mam teraz kiedyś chudłam 1-1,5 nawet do 2kg na tydzień, a teraz chudnę ok.1kg na 2 tygodnie. Nie sądzę, żeby tabletki na gardło miały jakikolwiek wpływ na wagę, no chyba, że zjada się ich 1kg a one są z cukrem
Ania kiedyś pisała i w pełni się z nią zgodzę, że powinno jeść się jak najwięcej. Ja wczoraj przeszłam sama siebie, bo zjadłam 6 posiłków z czego 3 obiadowe, ale to pewnie ze względu na zbliżającą się @ Nigdy w życiu tyle nie jadłam co na tej diecie, ale nigdy w życiu wcześniej na żadnej diecie nie schudłam tyle, co na tej 40kg
I co bardzo ważne, trzeba naprawdę dużo pić i nie zapominać o tym!!!! Życzę Wam powodzenia i służę pomocą w miarę mojej wiedzy

już mam końcówkę okresu a waga dalej stoi...ja nie wiem na początku to że przed owu, później że przed @ a teraz to już nie wiem na co mam zwalać
3 tyg minęły a ja 1.1kg w dól
już jest 75.2kg
co oznacza że poza tym jednym spadł następny kilos
teraz mam nadzieję że pójdzie trochę szybciej