pierwszy raz bylismy z mezem egoistami i sami wyjechalismy na kilka dni. wlasciwie to on zorganizowal caly wyjazd, dowiedzialam sie kilka dni wczesniej gdzie jedziemy i przyznaje ze tego bylo nam trzeba. na nowo pojawila sie tezetwu "swiezosc" a ja czulam sie nie jak matka dzieciom lecz malolata ktora urwala sie z chlopakiem spod oka rodzicow polecam!!!
podbijam wątek. tak dla równowagi psychicznej w kontrze dla "kryzysy problemy rozstania" bo jak tam czytam to się dołuje. jak to zrobić żeby stworzyć szczęśliwy związek na długie lata jakie sa Wasze recepty? jak stworzyć związek po związku? a może na to drugie osobny wątek?
Oprócz miłości: - dbałośc o małe przyjemności w codziennym życiu- miłe gesty, drobiazgi,niespodzianki - poszanowanie prywatniości - rozwijanie zainteresowan- zarówno tych wspólnych jak i osobistych - bycie atrakcyjną dla kolegów( wiem , wiem- banalne- ale działa):) I wcale nie mówię tylko o atrakcyjności fizycznej- bo to pojęcie względne. Lubię ludzi, którzy mają coś do powiedzenia nie tylko na temat seriali :) - dbanie o relacje sexualne Chetnie posłucham dobrych rad, bo mój związek równiez nie jest idealny :P
Hej Dziewczyny, ja tak wlasnie o dbanie o relacje - 10 kwietnia bedziemy obchodzic rocznice slubu... czy ktoras moze podpowiedziec mi co mozna ciekawego zrobic? Bede wdzieczna za podpowiedzi... jakos praca zabija u mnie kreatywnosc ostatnio, dzieki
trudno tak doradzic zupelnie Was nie znajac nie wiem jakie juz pomysly wyprobowalas, co lubi maz etc... na mojego dziala dobre jedzenie, jakies wyjscie bez dzieci, fajne lozkowe wdzianko i takie tam ;)
zobaczcie jaki slodki jest ten spot wloskiej poczty "Because I Like You" ... (co prawda tekst jest czytany po wlosku, ale sa napisy po angielsku) ehhhh... az sie wzruszylam!