Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I tak jestem już uważana za dziwaczkę ze względu na "niesolarniany" kolor skóry
a do tego nie ma się problemów z "układem krwionośnym", skłonności do depresji, jest się punktualnym, nie pali się papierosów i nie pije alkoholu i wiele wiele by można dodać ale niestety mało który ginekolog pamieta by to dodać Myślę,że jest to dobra forma zabezpieczenia jeżeli ma się już dzieci i nie planuje się więcej.
wypraszam sobie, w czerwcu kończę 20 lat, obserwuję się już ponad rok. jeśli dowiedziałabym się o npr wcześniej mogę się założyć, że nie stosowalibyśmy prezerwatyw!
Myślę,że tabletki są bardzo wygodnym środkiem antykoncepcyjnym i dlatego mają taką dużą rzeszę zwolenniczek. Pewnie, gdybym się cofnęła w czasie i nie wiedziała jak będzie potem to bym powtórzyła ten błąd stosowania pigułek. Czasu niestety nie da się cofnąć,a człowiek jak nie przekona się na własnej skórze to nie zrozumie tego.
a do tego nie ma się problemów z "układem krwionośnym", skłonności do depresji, jest się punktualnym, nie pali się papierosów i nie pije alkoholu i wiele wiele by można dodać ale niestety mało który ginekolog pamieta by to dodać