Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Staram się dać najmocniej jak potrafię mu do zrozumienia że to co robi mnie rani sposób zachowania i słów są nie do przyjęcia.. Nie wiem co robię żle ale jak mam mu inaczej powiedziec ze to nie tak powinno być. Ani prośba ani grożba nie pomoze.. Chcę spokojnie pogadać to twierdzi że bredze wykrzyczę mu co myślę to twierdzi że jestem stuknięta.. Przyszedł do domu godz temu pojadł sobie podumał i bez słowa wyszedł.. Ja w tym czasie kąpałam syna potem córeczką a on nic... Nie wiem może ignorowanie go tak jak on to robi będzie odpowiednie?
Mam wrażenie ze za msc wywiozą mnie w kaftanie z tego domu... czy ja jako 29 latka cofam się w rozwoju i nic już nie rozumie czy to hormony mi buzują?! ja nie wiem... Cieszę się że chociaż Wam mogę sie wygadać..
Ale zobaczę może po tej sytuacji będzie lepiej...
czasem warto ugryźć się w język
Piorę sprzątam gotuję prasuję zajmuję się dziećmi podstawiam pod nos..
I tak się wychowuje kalekę społecznego. Taki mąż nie zajrzy sam do lodówki, bo nie wie, do czego takie coś służy, nie wspominając już o obsłudze zlewu czy innych arkan czarnej magii
Żona robi za przynieś, wynieś, pozamiataj, w wolnej chwili se polataj, a mąż czuje się obco w swoim domu. Tulina, jak nie zaczniesz drugiej połówki oswajać, to wyrośnie Ci jakiś kosmita... No poważnie piszę.