Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak sie chce, to sie znajdzie. Sorry, ale zaczynasz dzielic wlos na czworo.
Ladybird76: ALKOHOLIZM TO NIE CHOROBA ALE LUDZKA GŁUPOTA NA WŁASNE ŻYCZENIE :(
Ja niestety się nie zgodzę z Tą wypowiedzią..
-
Ladybird76: Warto takie kobiety słuchać jeśli są to Nasze koleżanki... czasami wystarczy wesprzeć słowem, czasami trzeba podbudować emocjonalnie.
Jakby mój mąż mnie lał dzień w dzień po pijaku to ostatnie co bym chciała usłyszeć od przyjaciółki,że 'wszystko będzie dobrze na pewno dasz radę'.. Bardziej wolałabym rady i pomoc ,żeby jak najszybciej skończyć ten chory związek.
The_Fragile, mam wrażenie, że zadajesz mi pytania, na które sama znasz odpowiedzi, nie wiem, czy jako prowokację, czy jaki masz cel.
otoz picie coodziennie do obiadu lampki wina NIE rowna sie alkolholizm
czuje sie sama ze soba zle zawiodlam go ja to wiem :(
Niestety dalej uważam, że choć ogarnia to nasze ciało i umysł jak nazwałaś to madrill to dla mnie nie jest to choroba!
Tylko jeszcze dopytam: według Ciebie żadne uzależnienie nie jest chorobą?
Druga sprawa to choćby nie wiem jakie zaufanie wg mnie nie potrafiłabym bez wiedzy mojego partnera czy męża zaglądać w telefon czy też do portfela... Szanuję sobie prywatność swoją i bliskich!
Ja dziekuje Bogu, ze wszystko sie wyjasnilo bo naprawde w tamten wieczor w tamta chwile mialam ochote i bylam w stanie zakonczyc nas zwiazek. Teraz wiem ze to by bylo najgorsze co moglabym wtedy zrobic.
nie znam takiego, które mogłabym przypisać do kategorii CHOROBA
Lady to przeczenie faktom to z rozgoryczenia wypływa?
Dlaczego mu nie wierzyłaś? Zastanów się nad tym.
Coś Cię niepokoi? W nim? Czegoś się boisz?
żaden nałóg a w szczególności ze szczególnym uwzględnieniem; alkoholizm, narkomania nie będą dla mnie pojmowane jako choroba... Sięgając po kieliszek wódki czy działkę narkotyków robię to świadomie wiedząc i mając jakąś ogólną wiedzę, że to są używki szkodliwe... Trzeba znać umiar, trzeba znać granicę... trzeba mieć silny charakter aby umieć sobie odmawiać!
A kochana mialabys moze jakis pomysl co moglabym i jak moglabym mu powiedziec ze w cale nie jest tak jak on mysli ? No jasne ze mialas. Ale to minelo. Nie doluj sie juz tym. Odetchnij, ze to jakis glupi zart i badzcie szczesliwi.
Nie wiem czemu mu nie wierzylam emocje wziely gore, raczej nigdy nic nie zrobil czegos przez co moglabym mu nie ufac. Boje sie ze mnie zdradzi ze mnei zostawi boje sie poprostu ze z ze mna jest cos nie tak :(
Mam wrażenie, że masz kompleksy, co????
A kochana mialabys moze jakis pomysl co moglabym i jak moglabym mu powiedziec ze w cale nie jest tak jak on mysli ?
statnio zobaczylam zdjecia jego ex na facebooku i zglupialam ze tak powiem... Jest sliczna ! a ja chyba juz tak go nie krece.