Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na pasowaniu moj smialy jak mamusia, czyli stal w koncie i dlubal w nosie ha ha ;)
- i to by mi pasowalo... Bo u nas tez czasem cos nie doczytam, cos powiesza jak mlodego nie ma i kicha:/ U nas ogłoszenia idą z dużym wyprzedzeniem. Juz we wrześniu przedstawiamy rodzicom kalendarz uroczystości (z dokładnymi datami). A potem z około tygodniowym - dwutygodniowym wyprzedzeniem wieszamy ogłoszenia.
Czy z powodu nieobecnosci moga mojego syna skreslic z listy przedszkolakow w przedszkolu pabstwowym?
Dzięki dziewczyny. Póki co zgodził się iść jutro po prezent od Mikołaj
- moj codziennie zabiera plecak a tam klucze zabawkowe, portfel i telefon :D Mój ostatnio jak miał kryzys (o ile można to nazwać kryzysem)... To szedł z misiem (ale odpowiednio przygotowanym. Musze go ubrać w kurtkę, czapkę i szalik :P)
Ej no ja w przyjaznie u trzy czterolatkow to nie wierze.
A jakie to fajne wiedząc, że dziecko buduje pierwsze takie "poważne" relacje poza domem :)))
Za rok pójdzie już tak na poważnie, bo ja wówczas do pracy wrócę, a teraz ...hmmm...wszyscy się musimy wyspać i serio nie sądze, żeby przez te kilka miesięcy aż tak stracił na jakiś "relacjach" bez przesady...jeszcze, żeby lubił to przedszkole to ok, a jak widzę że nie lubi i mogę sobie pozwoilić na zostawienie go w domu
Tylko widzisz... Mi sie wydaje, że teraz niepotrzebnie namieszasz mu w głowie. Obecnie przyzwyczajasz go, że nie chce chodzić do przedszkola to nie musi... Nie lubi, to po co się zmuszać i za rok jak już nie będzie wyjścia to może mieć żal do Ciebie, że nagle wymagasz od niego by "się zmuszał" tam zostać...
Za rok zwyczajnie może dojrzeć do przedszkola.
Za rok zwyczajnie może dojrzeć do przedszkola.
Od czego są place zabaw, wizyty u kolegów itp?
Ale jeśli odbywa się to dłuższy czas na zasadzie: "chcesz iść dziś do przedszkola?".
Maks się mega wynudził, ja się umordowałam