Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
Nie wiem, jak i kiedy to się stało, ale nadszedł czas, kiedy zaczął mnie już bardzo mocno interesować ten wątek. Bąbel skończył dwa latka, planujemy od września posłać go do przedszkola. Synek jest (mam nadzieję, że już niedługo) jedynakiem, który uwielbia dzieci. Wszędzie gdzie tylko na horyzoncie pojawia się dziecko, Bąbel zaraz do niego biegnie, chociaż popatrzeć
Na spacerze w parku często spotykamy grupy Przedszkolaków, zawsze musimy dołączyć się do nich w ostatniej parze
Niestety smutek wielki nastaje, kiedy odprowadzamy dzieci do budynku przedszkola, lecz nie możemy wejść tam razem z nimi. No i chcę to zmienić. Chciałabym, aby Bąbel miał kontakt z rówieśnikami. Czy mogłabym prosić Was o podpowiedź, na co najbardziej zwracałyście uwagę przy wyborze przedszkola dla swoich Pociech ?

;

A jak rozegrać sytuację w placówce?
;
;
;
;
Wiesz, Ewa ale ja naprawdę mam świadomość, że on jest z tych słabo się koncentrujących-5 minut i po zabawie itd ale w domu to się baaardzo zmieniło i zmienia. Potrafi 2h gotować z ciastoliny, bawić się w market itd. Więc myślę, że on się tam stresuje jednak bardziej. Że jeszcze nie ogarnia dużej grupy, że wiadomo-walka o swoje itp