Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pandora, nie mogą ci nie przyjąć dziecka do przedszkola. Muszą, bo zgodnie z ustawą wszystkie trzylatki muszą mieć zapewnione państwowe miejsca.
Ciekawa jestem, kiedy dzieci stają się takie okrutne i nietolernacyjne (czy to przyapdkiem nie my dorośli stwarzamy problemy i tę "inność"?).
Nie było opcji, aby została w przedszkolu.
Tzn. taaak... Ja bym nie sugerowała tym co chce dziecko :P... Chyba, że byłabym pewna, że ono poradzi sobie w szkole.
iało nie być dzwonków, przedmiotów podzielonych (właśnie one miały byc zintegrowane - łączone), sale miały być złożone ze stolików i miejsca z dywanem do zabaw i zajęć ruchowych... W czasie gdy studiowałam oprowadzali nas po pięknych szkołach, które własnie tak wyglądały. Praktyki tez tam miałam... No super sprawa. W jakim ja byłam szoku, gdy trafiłam na praktyki do swojego miasta, a tu zajęcia 45 minut, dzwonki, przedmioty, zero dywanu :P... także reklama dźwignia handlu ;).
A to ja się nie zgodzę, że wszędzie była tragedia i to nie miało racji bytu.
Hydro, a jak puścisz młodszą do szkoły jako 7-latkę, to się nie da rady załapać na tą samą panią wychowawczynię? Bo brzmi naprawdę fajnie z opisu.
Marion-Tak,dzieci spoza rejonu są na podstawie punktów przyjmowane.
Dzwoniłam do szkoły (tej, do której chciałam go posłać) - absolutnie nie mamy szans na przyjęcie