Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ydro_ nazwij to jak chcesz, może być nawet teorią spiskową, bo widzę, że ten argument zawsze po prostu pojawić się musi... Słabe to bardzo.
teściu mieszka przy drodze wylotowej z miasta, ciężarówek tam pod dostatkiem. a i śmieci pali w piecu....
pod warunkiem, ze o to dbasz także od staony zdrowotnej masz przebadana ziemie i wode której używasz itd. itp.
Hydro, ale z drugiej strony jest argument o pestycydach w mleku matki..... Tez uważasz, że to prawda i w trosce o zdrowie dzieci, trzeba podawać MM?
może załóżmy watek zywnosć ekologiczna czy coś w tym stylu i tak przenieśmy te tematy
A powstała sytuacja, że ludzie się boją jajek od rolnika, bo są takie szkodliwe, i walą do sklepu.
Jednak (i tu mówię o sobie i sąsiadach) osoby, które mają kury na własny użytek chociażby lepiej je karmią i nie stosują antybiotyków, dlatego mogę przypuszczać, a nawet być pewna, że jajka te są lepszej jakości.
I to jest niestety problem nie tylko "ekologicznych" jajek.
to nie tylko miał wszystko poprzekraczane, ale wręcz stosował środki niedozwolone do konkretnych roślin
Z dzislu miesnego nie bo tam potrafi juz syf byc straszny
Konspol czy Indykpol już tak.
z dużym obrotem bo tam po prostu schodzi na bieżąco.
naszprycowane dziadostwem, hormonami, antybiotykami, chemią i kto wie czym tam jeszcze
o zesz i znowu hormony.... NIE MA HORMONÓW
wtłoczona w ten sposób woda zwiększa jego wagę...
A to często widze w naczyniu, w którym np. piekłam indyka. Wsadzam mięso polane olejem, a wyciągam mięso w zupie :/
ile procent masy stanowi dodana sztucznie woda,
ale masz na wielu wędlinach podaną już wydajność - że np na 100 gram produktu zużyto 120 gram mięsa itd. Tyle, ze to chyba póki co jest na tych droższch
pozostaje jedynie hodowac swinke i ja sobie ubić ;) ale moze niekoniecznie ;)
Były pyszne, ale szare - po roku dali sobie spokój bo ludzie nie chcieli kupować bo szare to pewnie już zielone