Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ul_cia nie denerwuj się kochana, nawet jeśli jest powyżej normy to naprawdę niedużo, mam nadzieję, że przestanie skakać

;
;
;
;A musze powiedzieć że wcale dużo nie jem bo na śniadanei zjadłam kromke chleba z polędwicą 2 duże łyzki serka wiejskiego z jednym pomidorem i herbatę gorzką z cytryną, a cukier wysoki.
jak to jest z tą insuliną? Jak się ją wstrzykuje - strzykawką? gdzie? To boli? Tak wolę temat w głowie sobie oswoić, wtedy w razie czego spokojniej podejdę do tego
No właśnie dziewczyny - głównie Kasiek jak to jest z tą insuliną? Jak się ją wstrzykuje - strzykawką? gdzie? To boli? Tak wolę temat w głowie sobie oswoić, wtedy w razie czego spokojniej podejdę do tego
Granatowy to do nocnej, szary do dziennej. Przy czym pen zależy od tego jaką dostajesz insulinę.
a to wśród słodyczy jedyna moja miłość 
O, dzięki Ciekawe, że póki co żaden lekarz (ani gin, ani diabetolog) mi o tych paskach nie powiedział W czwartek mam wizytę, może coś się dowiem
Generalnie używałam ich duzo wczesniej, jak sie notorycznie odchudzałam
i na diecie niskowęglowodanowej (np. Atkinsa) tak sie mierzy czy faktycznie zjadamy mało węglowodanów - i wtedy takie ciała ketonowe są jak najbardziej pożądane - bo wskazują, że chudniemy
(oczywiscie nie mogą się utrzymywać zbyt długo bo zakwaszają organizm).

;
;
;
;