Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Są także dziewczyny, które mają problemy z zajściem w ciążę a nigdy nawet nie "powąchały" anty, więc nie w tym przyczyna.
Bardzo młoda kobieta może jeszcze mieć nie unormowane hormony i wprowadzenie anty może tylko utrwalić brak równowagi.
każdy sam podejmuje decyzję i jest ona ok jak zdaje sobie sprawę z konsekwencji
Według mnie powinien lekarz przy przepisywaniu dokładnie powiedzieć o wszystkich możliwych skutkach i zlecić potrzebne badania
każdy sam podejmuje decyzję i jest ona ok jak zdaje sobie sprawę z konsekwencji .
ma całkowitą rację. Młoda dziewczyna raczej nie myśli o przyszłości. Liczy się dla niej tu i teraz. Liczy się efekt na teraz (na obecną chwilę) , a konsekwencji nie bierze się wogóle pod uwagę. Przyszłość to strasznie daleko. A poza tym istnieje jeszcze takie dziwne przeświadczenie "innym to się zdarza, ale mnie to nie dotyczy", "mnie nic nie grozi". Wydaje mi się, że na tym to polega. Zazwyczaj taka młoda dziewczyna jest szczęśliwa, że się zabezpiecza, że lekarz wypisał receptę bez zbędnych pytań a nie myśli o przyszłości
bo ja nie wpadłam na ten pomysł przez 13 lat zażywania tabletek. Nie sądzę też że zmienimy świat , pamiętam jak poszłam po tabletki w głowie miałam tylko "zabezpieczyc się " bo znalazłam pracę i to był mój priorytet.