Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba chodziło o to, że ktoś, kto nie chce mieć ma, a ktoś kto chce, nie może mieć
?? chyba mój blondyznizm właśnie siegnął zenitu lub też słońce mi wypaliło "orzeszka" bo nie rozumiem ... Zaszłam w ciążę stosując metodę objawowo - termiczną w fazie bezpłodności poowulacyjnej
Teraz mam zamiar wrócić do owej metody na nowo. Ale zabieram się jak pies do jeża. Dla mnie to czarna magia. Pomocą służy mi program ctlife, jednak obecnie chciałabym nauczyć się wreszcie samej oznaczać dni płodne. I ogarnąć wreszcie wszystkie te terminy związane z npr. Więcej dzieci mieć nie chcę.
Tak, i się sprawdzało do lipca :D Po analizie doszłam do wniosku, ze zasugerowałam się skokiem temp nie biorąc pod uwagę śluzu ;) TAkze ctlife jest OK jestem z niego zadowolona, jednak obecnie chciałąbym wejść głębiej w te zagadnienie i zwyczajnie połapać się w tych określeniach płodności itp
Miałam opanowane metody, obserwację śluzu, karty widział mój lekarz :) Zakupiłam literaturę. Pojęłam podstawy :) A ctlife kupiłam z wygodnictwa.