Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zważywszy że po kilku m-cach wyrośnie
My mieliśmy rok temu na jesień dokładne te same emele i młody je uwielbiał, mięciutkie, leciutkie i wcale ich nie czuć na nogach. Owszem poprzecierały się i wyglądały trochę jak porysowane, ale nie przeszkadzało nam to :] Potem jednak kupiłam już mimic bo chciałam dobre buty na rzepy :) A ja kupiłam wiosną emelki po raz pierwszy i klapa! Kupiłam model z brązowej skórki - zaraz ta skórka się brzydko poprzecierała, zrobiły się na niej takie jakby plamy, że dziecko wygląda non stop jakby w brudnych butach chodziło. Może na taki model trafilam. W kazdym razie od tej pory na emelki nie patrzę już.
A ja wpadam z pytaniem odnośnie kubeczka 360 stopni. Nie powiem, strasznie zainteresował mnie ten kubeczek.
Czy warto taki zakupić? I ewentualnie od którego miesiąca można dziecku dawać by z niego piło?
Taaaa, najlepiej chodaki... Żartuję oczywiście A tak na serio, na początku najlepiej jak dziecko boso pomyka po mieszkaniu. Przecież taki maluch dopiero uczy się, jak chodzić, jak stawiać stopę, jak łapać równowagę, etc. Buciki tylko zaburzą mu ten proces. No chyba, że ortopeda by zalecił, to ok, ale tak... niech biega boso już powinnam kupić buciki w których będzie mu się stópka kształtować
Dii nie pamiętam na jakiej aukcji ale było napisane, że trzeba zmierzyć dziecku stopę na stojąco tak jak zrobiłaś i dodać do tego i teraz nie pamiętam tam było chyba od 0,5 do iluś tam milimetrów