Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tyle, że nie jestem pewna czy nie rozmieniamy się na drobne . Bo jak już wcześniej pisałam "rozpakowane" były jak przedszkole montessori - bez podziału na grupy wiekowe i jedna od drugiej mogła się czegoś nauczyć . A teraz ....?
Poprostu odczekac az ktoras odpisze na mamach rozpakowanych...
Tak,ale to juz drugie wiec wiem co i jak, po co mam tego sluchac...?
Czekałam - i powiem Ci, że większy odzew był na Starszakach i problem od razu rozwiązany. Dlaczego? Bo na Rozpakowane już mało która Starsza Mama wchodzi.--
Rozumiem,ze gdy pilna sprawa to sie pisze do mam,ktore maja juz starsze dzieci,ale kiedy watek ''starszakow'' zostal zalozony to zaraz,ze tak brzydko to napisze wepchaly sie mamy z niemowlakami i poruszaly problem karmienia gdzie od tego maja rowniez osobny watek i w ogole temat z nowu zaczal krazyc wokol maluchow nawet ponizej roku.
Cobraczek, wątek Starszaków założyła mama dziecka, któremu strzelił roczek. Jeżeli moje dziecko zaczyna chodzić to gdzie mam do cholery pisać - na rozpakowanych, gdzie są noworodki i dzieci leżące jeszcze, czy na Starszakach, gdzie dzieci już chodzą?
Cobraczek, ale ja nie mówię o szkolnym - to był wątek Starszaki, a nie "Dzieci szkolne / przedszkolne".Wątki o przedszkolu już chyba zresztą istnieją, bo czytałam ;)
.Na rozpakowanych niech beda mamy od 0-1roku a na starszakach od 1-3 i problem z glowy.
Dla mnie roczniak nie jest starszakiem
wrecz wiele z nas probowalo pomoc.
Może oprócz Rozpakowanych na prawie tysiąc stron warto potworzyć wątki tematyczne? Ale na miłość boską, nie w kategoriach wiekowych...
Popieram Frag, jak mamy starszaków uciekają na następne forum, top nie ma kogo spytać o problemy wieku "pośredniego", bo nagle jest wątek dla świeżo rozpakowanych, jest wątek dla dzieci rocznych, a co ma doradzić mama noworodka na problemy że spaniem u pół roczniaka, skoro jej dziecię zje i zasypia na 3h? Ja mam pytanie o problemy wcześniacze, to uciekam na odpowiedni wątek, ale w problemach typowo niemowlęcych najlepiej pomoże mama starszaka. I tu ukłon dla TEORKI, że ona stara się w każdym wątku pomóc o ile wie jak :)
zdziwil mnie tylko fakt, ze krytyka plynie glownie od mam pociech okolo roku i mniej....moze przyda wam sie ten watek jak wasze dzieci podrosna i wtedy zrozumiecie, ze glupio sie wpychac np. z nowym dzielem plastycznym Twojej pociechy miedzy konsystencje kupek malych dzieci
Bo niby kogo my mamy pytać o radę? Z tego co wiem to Wy jesteście bardziej doświadczone i to na Waszą pomoc liczyć (nie) możemy..
Ja pisalam tylko o tym ze watek zalozony tutaj krytykuja mamy niemowlakow