Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wcześniej, (do czerwca 2008) przez ponad 9 lat przyjmowałam doustną antykoncepcję hormonalną, więc zaniepokojona tym, ze rozchwiana gospodarka hormonalna uniemożliwi mi zajście w ciążę poszłam niedawno do ginekologa-położnika. Lekarka zleciła mi następujące badania: USG waginalne, prolaktyna w 0, 60 i 120 min z obciążeniem oraz testosteron. Badania hormonalna zrobiłam w 23 dc, a oto wyniki:
Już sama nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć... Proszę o poradę, czy te wyniki są rzeczywiście takie ok, czy powinnam robić jeszcze jakieś kolejne badania i który lekarz tak na prawdę ma rację?
. Dopiero po roku bezskutecznych starań należy szukać przyczyny niepowodzeń. Nie jesteśmy automatami niestety (a może "stety"?
). Wyluzowanie wskazane!

Czyli jeżeli skok występuję po dużej liczbie dni ze śluzem płodnym (nawet do 10!) to oznacza to LUF? Dobrze zrtozumiałam zwrot
AniaBB: Może na przykład wystąpić zluteinizowanie niepękniętego pęcherzyka i wtedy często temperatura skacze długo po czasie "niedoszłej" owulacji. Długo to więcej niż 7 dni.
??