Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Żadne słowa nie sprawią ze przestanie Ci być źle dlatego nie będę nic pisać

wiem to jest najgorsze co może spotkać człowieka,ale bądź silna i nie daj się zdołować przez natłok myśli ,,co by było gdyby".Ja ciągle myśle o tym że za niecałe 2 msc zostałabym już mamą
i jestem o włos od ześwirowania:(Pozdrawiam cieplusio.Nie daj się myślą!!!Trzymaj się !!!

wtedy zrozumiałam że bardziej przestraszył się że mnie straci,a że maleństwo będziemy mogli mieć jeszcze nie jedno
Wtedy tego nie rozumiałam miałam pretensje że mnie wtedy wybudził,nie chciało mi się żyć byłam u kresu wytrzymałości.Teraz gdy minęło prawie 0,5 roku od tego strasznego wydarzenia,zrozumiałam że muszę żyć dla choćby mojego D... i przyszłych dzieci o które będziemy się starać.
i przytulam każdą z osobna.Każda z nas ma jakąś okropną historię za sobą ,,ale pamiętajmy że nie możemy się poddawać i napewno wszystkie w końcu zaskoczymi,i będziemy najszczęśliwszymi mamusiami na świecie(czego z całego serduszka życzę wszystkim staraczkom)
Buziaki

Przytulam Was mocno.Jak smutno tu:(
jezeli ktoras z was miala podobny przypadek do mojego ze poronienia byly spowodowane tarczyca to prosze napiszcie mi czy pozniej nie ma problemu z zajsciem w ciaze napiszcie wszystko co wiecie na ten tamat pozdrawiam