Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ty wielu rzeczy nie widzisz.
Nie jestem święta ale nie pletę co mi ślina na język przyniesie, nie bagatelizuje problemu innych, nie robię z siebie ofiary ani nie jestem egocentryczką - tylko myślę. Tylko i aż - mnie to wystarczy.
Współczuję ci braku samokrytyki - naprawdę - i współczuję ludziom ci bliskim, którzy są od ciebie uzależnieni.
SZKODA, żE MIESZASZ W TO MOJE DZIECI! NIE MASZ WYCZUCIA I TO CO NAPISAłAś O SOBIE POWYżEJ MIJA SIę Z PRAWDą O TOBIE!
Jeśli sądzisz, że inni nabiorą się na nieumiejętność przyznania racji, przyznania się do błędu, przeproszenia - przykryte płaszczykiem psuedożartobliwych wypowiedzi - to się mylisz. Pokazałaś w tym wątku jaką masz klasę.
I to byłoby na tyle - resztę dyskusji prowadź sama ze sobą. Bo, że odpiszesz - to jestem przekonana - ty po prostu jesteś najlepsza, najmądrzejsza i musisz mieć ostatnie zdanie, więc trwaj w swoim błędnym światku ale wara od życia innych i od przenoszenia plotek na tematy o których pojęcia nie masz.
Skorpionko - ty już lepiej się nie wypowiadaj, znana jesteś z tego, że niewiele rozumiesz a krzyczysz za 4