Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

..jesli z jakis wzgledow powtarzasz test-nawet po tym jak juz sie pojawi druga ciemna kreska-to to normalne tak moze sie utrzymywac az do @ ..wazny jest piewrszy dzien odczytu tej NAJCIEMNIEJSZEJ
właśnie tego dnia!!! Mają dziś śliczną córeczkę. Dlaczego o tym piszę? Teraz wydaje mi się, że równie dobrze wyrzut LH mógł już się rozpocząć. Ja robiłam testy codziennie o 17-stej!!! To wyrzut równie dobrze mógł nastąpić np o 23 w nocy czyli cały proces już się zaczął, a test zrobiony następnego dnia jedynie to potwierdził. Tak mi się wydaje... Teraz zgłupiałam całkiem bo od dwóch dni już nie mam śluzu, a prowadzę jego obserwacje, szyjka się zamyka a temp...??? Właśnie...Myślałam, żeby działać następnego dnia po zrobionym teście... ale następnego dnia jak widać już teraz nie miałam już śluzu... a z tego co wiadomo śluz niezbędny jest dla plemników, które nabierają swojej 100% wartości w nim... i teraz proszę mi wytłumaczyć na który z objawów powinnam patrzeć, na który czekać... nie pokrywają mi się jedynie temp. z objawami śluzu i szyjki.

no ale na pewno wiedzą więcej niż ja, więc po proszę o pomoc, DRODZY EKSPERCI!!!

czy jest mozliwe ze dostałam owulacje

Szczerze mówiąc nie wiem, co o tym sądzić ponieważ dotychczas takie sytuacje się nie zdarzały (w poprzednich cyklach). Czy któraś z Was może mi pomóc w interpretacji tego "dziwactwa". Czy taki wynik może po prostu sugerować, że doszło do zapłodnienia? A może to nie ma żadnego związku? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Co sądzicie o kalendarzyku dni płodnych na necie? Ja już się chytam wszystkiego
Co sądzicie o kalendarzyku dni płodnych na necie? Ja już się chytam wszystkiego