Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no i chcialabym sie dowiedziec o tym lnie, zeby troche pomoc mojemu niezdecydowanemu sluzowi
dostepne tutaj jest siemie lniane w calosci ( nie mielone) czy takie tez mozna pic?Jak sie j przyzadza i od kiedy do kiedy pije i jak czesto w ciagu dnia? dzieki

Jak mam rozumieć obserwację zewnętrzną i wewnętrzną? Czy zewnętrzna to to co widzę na wkładce, a wewnętrzna to to co widzę np. przy badaniu szyjki? Czy może jeszcze inaczej to działa ?? Pomóżcie, Plisssssssssssss

mam nadzieję że to przejęzyczenie

?

Jezeli lubisz dlugie kapiele i tylko z tamponami sie dogadujesz i nie masz z tym zadnych problemow to czemu mialabys rezygnowac? Jesli bylas na tabletkach a teraz nie jestes to byc moze w nowej sytuacji cos sie zmieni, patroluj dokladnie. Ale jesli sie zmieni to na pewno infekcja nie przejdzie Ci nie zauwazona. To Ci gwarantuje 
A zabka chyba w tej wannie nie plywasz godzinami
Co innego sluz zewnetrzny. Ale po pierwsze obserwuje sie go caly dzien a nie tylko jednorazowo wieczorem, a po drugie to bez przesady bo zaraz wyjdzie, ze podmywac sie nie wolno bo obserwacje zaklocone wyjda.