hmmm Damazy wspomniałes coś ze soboty i niedziele są wyjustowane a u mnie ciągle takie same! to wiadać nawet w wiadomości jaką ci nadesłałam... :) Biedaku musisz tyle znosić od tych upierdliwych bab :))
grrrrrrrr Damazy to nic nie pomogło, wyczyścilam pamięc podręczną w ff i dalej jak przechodzę z forum na 28dni to muszę sie logować i oczywiście nie pokazało mojej dzisiejszej tempki an wykresie, drugi raz musiałam ja zapamiętać. w karcie do zapisywania była a na wykresie nie :(
Czy ja napisałam, żeby coś ze spisu usunąć? zaproponowałam tylko zmiany nazwy i napisałam co mnie się nie przydaje.
Usunięcie zęba jak najbardziej bym zanotowała na wykresie, podobnie jak poturbowanie, ale czy to się często i cyklicznie zdarza? Po prostu chodziło mi o to, że pewne rzeczy ja osobiście wolę umieścić w notatkach, a inne odhaczyć w objawach i symptomach.
A wydaje mi się, że nam chodzi o ilość miejsca i objawy bardziej przydatne i częściej używane. No bo przecież ta lista ma nam życie ułatwić, żeby nie trzeba było wpisywać wszystkiego ręcznie. Wydaje mi się, że częściej pojawiają się na przykład ból brzucha niż uszkodzenie ciała. Rozumiecie o co mi chodziło? Żeby objawy częściej występujące były w objawach i symptomach,a te rzadziej byśmy wpisywały w notatkach.
Dziękuję za wyjaśnienie na temat uszkodzenia ciała, biegunek itp.
Magdalenkokol dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze Ngl proszę wytłumacz mi mrowienie jakiej części ciała? Temat jest mi obcy dlatego zadaję być może naiwne pytanie.
i co z przebarwieniem skóry? Czy to też taki potrzebny objaw? czy można go wpisać do notatek ? i gdzie ta skóra się przebarwia? na twarzy? na całym ciele?
Proszę nie traktujcie mojego posta jako złośliwość. Ja na prawdę chcę się dowiedzieć od bardziej doświadczonych w temacie po co są niektóre objawy i symptomy, żeby je prawidłowo potem zaznaczać. Bo jak na razie to połowa listy nie znajduje u mnie zastosowania.
A przydałoby się: (mnie)
- leki - ból gadła, katar, kaszel(objawy przeziębienia) - osłabienie po chorobowe - wymioty(bo to nie to samo co nudności)
ale póki co wpisuję to czego nie ma w objawach i symptomach do notatek.
Damazy jak sie wpisze tempke w kalendadzu z przecinkiem,to zamienia ja na kropeczke. fajnie.ale ta tempka nie pojawia sie na wykresie..wczesniej bylo ok.dopiero jak wpisze tempke w kalendarzu od razu z kropeczka to od razu siena wykresiku wyswietla:)
*DAMAZY* moze skala temperatury pojawi się po drugiej stronie wykresu.... u mnie dalej nie wyświetla się sobota i niedziela wyruznionym tekstem - a pisałeś, że to zmieniłeś
Damazy ja w pracy mam IE i u mnie od początku oficjalnej nic nie widać ani temperatur z boku ani teraz dni miesiąca, dobrze że domu mam F to wszystko widzę, na IE dałam sobie spokój bo już mi ręce dawno opadły, odświeżanie i inne hokus pokus nie pomagają
Nietypowe wydarzenia, typu uszkodzenie ciała po zeerzeniu z bykiem i tak bym sobie napisała (o ile bym była w stanie) w notatkach. Za dużo jest tych niepotrzebnych opcji.. bo jakby się tak rozdrabniać, to tych obserwacji było za dużo. ja np. nie zaznaczam "zmęczenie" gdy mam podstawy być zmęczona, nie zaznaczam "senność" kiedy spałam za krótko. Za dużo tych objawów niektórych. A przydalyby sie objawy przeziębieniowo-grypowe.
Damazy ktoras z babeczek wspominala o tym,ze przechodzac z forum na 28 dni musi sie od nowa logowac i u mnie jest ten sam problem. Wczesniej go nie bylo a dzis doznalam szoku. Z wykresu na forum weszlam i ok a kiedy chcialam wrocic na wykres juz musialam sie od nowa logowac.
Dazmazy-a ja chciałam ponarzekać jeszcze na fazę lutealną chodzi mi o to, że jak patrzę sobię na listę swoich cykli/biorę pokaż to tam jest błędnie wyliczona długość (np u mnie zamiast 13dni jest zapisane 12)
damazy ja jeszcze raz za apeluje zeby te objawy byly alfabetycznie :) ale nie jak dotej pory ?? czyli od a do z np .bol jajnika prawego bol jajnika lwego bol owolacyjny itp ...
kto jest jeszcze za ...
p.s damzy wiem ze jest to juz alfabetycznie w slupkach ale prosze raz jeszcze przemyslenie ??
DAMAZY proszę zrób coż z NOTATKAMI aby przy ich większej ilości wyświetlały się nad paseczkiem-suwaczkiem a nie pod i czasami ciężko coś doczytać! DAMAZY - PROSZĘ!
To diabelne zapamiętywanie działa cały czas. Tylko zapomniałem, jak ważny jest tutaj adres. Proszę wszystkich o korzystanie z http://28dni.pl - bez www, bez www
jestem zdecydowanie za porzadkiem alfabetycznym objawow oraz za zrobieniem W KONCU porzadku w liscie przyjaciolek (po pierwsze zrobic cos z nieznosnie przemieszczajacymi sie i zmieniajacymi swoje pozycje na liscie awatarami przyjaciolek, uporzadkowac je wg jakiegos logicznego klucza, chocby alfabetycznie, a po drugie SPELNIC OBIETNICE, ze lista przyjaciolek bedzie na stale rozwinieta). Damazy, mimo calej sympatii ,musze powiedziec, ze uwazam za wysoce niestosowne olewanie naszych prosb. Dla mnie osobisice dosc upokazajaca jest koniecznosc ciaglego dopominania sie i proszenia przez uzytkowniczki o jedna rzecz misiacami. To jest bardzo nieprofesjonalne , nierzetlene podejscie do , badz co badz, klienta.