Jeszcze jedna prośba o zmianę: czy można by było tak zrobić, żeby na liście Ulubionych było widać, kiedy dodano ostatni komentarz pod czyjąś kartą ciąży? W tej chwili widać tylko, kto go dodał, ale nie kiedy.
a ja sie przypomne i upomne o mozliwosc przesuwania wykresu w ulubionych dol. i w ogole idealnie by bylo zeby te w dol bylo juz co jeden a nie na sam koniec. uszeregowanie listy ulubionych jest troche dlugie a zmienia sie przeciez co i rusz
w sluzbowym lapie MM nie ma mozliwosci zeby zapamietywalo adresy a tym bardziej cokolwiek podpowiadalo. dla mnie i pewnie dla wielu dziewczyn takie rozwiazanie w gore / w dol byloby idealne
Czy jest możliwość, żeby w komentarzu pod wykresem dało się zrobić "podwójny enter"? Czasem by się chciało oddzielić wyraźnie jakieś treści od siebie, a niestety "podwójny enter" jest ignorowany, trzeba wstawiać jakieś znaki :P
dzis nastapila modyfikacja w wersji mobilnej naszego serwisu polegajaca na tym, ze teraz mamy do wyboru, czy chcemy obejrzec wykres, czy tylko poczytac komentarze itp. Sama idea nie jest zla ,bo odchudzona wersja szybciej sie laduje. Jest jednak jedno ale. Dawniej wchodzac pod jeden wykres z poziomu listy Ulubionych mozna bylo sie swobodnie przeniesc pod nastepny w kolejnosci klikajac tylko w odpwiednie miejsce pod aktualnie ogladanym wykresem. Dzisiejsza zmiana uniemowliwia to. CO wiecej utrudnia przegladanie wykresow, bo konieczne jest kazdorazowo wracanie do listy ulubionych wyrkesow, albo do listy przyjaciolek jesli chcemy objerzec kolejny wykres.Moja propozycja jest taka - w odchudzonej wersji wersji mobilnej pozostawic opcje przechodzenia na kolejny wykres kolejnej uzytkowniczki spod aktualnie ogladanego. Jesli przy wyborze pierwszej odiwedzanej uzytkowniczki z Ulubionych wybieram, ze chce przeczytac tylko komentarze, to niech pozostale przewijane pokazuja ise po tym samym priorytecie i juz.
A z jakich przeglądarek korzystacie? Bo ja często wchodzę z kom, ale nie na żadne tam specjalne wersje mobilne, po prostu w operę (bo takiej używam na tel przeglądarki) wklepuję 28dni.pl i wchodzę, przeglądam normalnie. Nie ma z niczym problemu jeśli o forum idzie- wyświetla wszystko tak, jak na kompie, normalnie wraca do ostatniego przeczytanego postu itp. Inna sprawa z wykresem, bo ten mi się nie otwiera, ale to kwestia wtyczki w przeglądarce. Na chrome jak wejdę i przełączę na tę "nową" wersję wykresu (której nie lubię i normalnie nie używam) to normalnie się wyświetla. Może w tym problem u Was?