Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, ja jeszcze do tej boleriozy. Tato moj dal sie namowic i zrobil przeciwciala. Igg -238 (czyli wynik dodatni), Igm-3,20 (czyli wynik ujemny). Znaczy to, ze dawno temu przechodzil infekcje? Wyleczona? Czy ze dalej trwa? Czy jak to interpretowac? Robic Western blot? Idzie oczywiscie z tym do lekarza, ale tak sie zastanawiam...
hmmm potworne bole stawow (takie przechodzace z miejsca na miejsce np teraz bark, nastepnego dnia kolano, a potem stopa),
Facet koleżanki ma komornika na pensji oraz ratę kredytu, dobrowolnie przekazuje matce dziecka 500zł miesięcznie, plus zawsze jakieś zakupy - ciuchy, cała wyprawka do szkoły, pieniądze na wakacje itp. Odliczając te wydatki zostaje mu na życie ok.500zł.
Rozwaliła mnie psychicznie śmierć dziennikarza Dariusz Kmiecika, żony i synka. Nie mogę się otrząsnąć... Maluszek miał 2 latka, tyle co moja córka. To przerażające, kładziemy się spać i możemy się nie obudzić.
za chiny ludowe nie bede miala gazu w domu. nawet jak beda mi placili ...
Jak bylam singielka to niczym sie nie martwilam,
że Majka zostałaby beze mnie.
Jak bylam singielka to niczym sie nie martwilam, nawet nie myslalam o tym, ze cos moze mi sie przytrafic. A teraz..boje sie bardzo.
jak powolnym kierowcą się stałam
Znajomy wyszedł z wyrobiska na minutę przed zapaleniem/wybuchem metanu na kopalni Wesoła
Zwracałam i kasę dostałam jakoś po tygodniu od wizyty kuriera. Bez najmniejszego problemu.