Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i w aptece mi mówili,ze dobrze przy heviranie brac tez probiotyk.
Kaqtka,nie zmniejszaj jeszcze dawki,chociaz z 3 dni weź te konska dawke. żeby porządnie wybilo. Czy lekarz kazal Ci zmniejszyć?

jedyna nadzieja ze ludzi przestrasze na sam moj widok i szybciej bede mogla do domu wrocic hhhehehe
      nie strasz ze to tak szybko wraca!!!!
 i pewnie gdybym tak szybko nie zareagowała tym heviranem, na bank miałabym oprychę na pół ust. Dziś jeszcze czuję lekkie mrowienie w różnych częściach połowy twarzy i lekko boli mnie skóra (taka przeczulica skórna) w miejscu, gdzie zwykle wychodzi mi opryszczka.na dodatek cos mnie uczulilo na policzkach i nie ma opcji zeby jakis make up nalozyc

dzieci szybciutko przyjmuja do wiadomości nowy etap życia, a ich rodzice martwią się, boją....

. Bateria bez neta trzyma spoko długo, grzeje się tylko przy kombajnowych grach typu simsy. Ładowanie krótkie. Baterię można podciągnąć za pomocą apek wyłączających żrące aplikacje w tle (np Battery Doctor). Szybko reaguje, nie muli, zdjęcia są superowe (ostatni rząd na auli, spokojnie mogę cały wykład obfovcić i tylko na moich fotkach spokojnie bez wytężania wzroku można wszystko przeczytać).
], w gry nie gram, a ! no i zdjęcia żeby spoko robił.