Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
clexane można podać tak że siniaka nie ma :) trzeba usunąć powietrze ze strzykawki, chwycić fałd skóry i wbić się prostopadle i powoli wstrzykiwać roztwór, ma prawo trochę szczypać i niestety heparyna nierefundowana jest taka droga :-/
Znacie się na ustawieniach komputera? Coś chyba niechcący kliknęłam i nie mam neta (teraz piszę z siostry). Wyświetla mi się kompletny zasięg WiFi (rozłączyłam i połączyłam na nowo), wyszukiwarka google (taką mam stronę startową). Ja wpiszę adres to kręci się, kręci i nie ładuje strony... Jak nic nie wymyślę, to muszę go zanieść do naprawy, a łudzę się, że to moja wina...
Caffe_latte - ja bym była zaskoczona gdybym dostała pieniądze w kopercie od osoby,która nie idzie na wesele.
Mrs Hyde - a trzyma się cały dzień?
mam 34 lata na karku i moim jedynym kosmetykiem jest tusz do rzęs i róż na poliki (czasami)
Najlepszy makijaż to dobrze przespana noc, ale powiedzmy szczerze - takie rzeczy już się nie zdarzają i nie zdarzą:)
moja koleżsaka ma urodę Katki nawet różu nie używa i wygląda ładnie, ciemna karnacja, ciemna oprawa oczu i wygląda się ładnie i naturalnie a ja bez makijażu wyglądam jakbym była chora
e sporo osób woli mnie bez makijażu