Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie pomyślałam w ogóle o takim do zaparzania, dzięki Frances. Tylko kiedy ja się znów do Ikei wybiorę z tą moją ferajną to nie wiem A czy w Pepco takie są, kojarzyta?
Tak wiec mam swoje obawy, co do ich integracji, zwlaszcza biorac pod uwage ich liczbe i aspekt kulturowy. A jakie wasze zdanie na ten temat?
z jednej strony wiem, ze z wojny i po lepsze zycie przychodza
W mediach pokazuja glownie rodziny z dziecmi, a po naszym miescie widac tylko facetow i to grupkami :(
poza tym mam obawy co do tego czy nasz kraj potrafi pomóc. Bo skoro nie potrafi pomóc Polakom, którzy znajduja się w trudnej sytuacji to jak pomoze cudzoziemcom?
U nas kraju emigrantów mało, ale w Niemczech, Anglii czy Francji bardzo dużo. Od lat żyją w tych krajach, ale się nie asymilują, nie pracują, bo socjal dobry.
Az tak zle? Ja miałam do czynienia z tą inną kulturą i wychowaniem we Francji, gdzie jako dziewczyna nie mogłam wyjść sama na podwórko... Także podziękuję.
A wiecie, co mnie najbardziej irytuje? Medialna propaganda w związku z całą tą sytuacją. I tytułowanie ksenofobem i rasistą każdego, kto ośmieli się głośno wyrazić obawy, które pewnie wszyscy mamy
Na Facebooka w ogóle nie wchodzę odkąd połowa zaczęła udostępniać zdjęcie chłopczyka wyrzuconego przez morze.