Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moya a mogę jeszcze spytać z ciekawości czystej o kilka rzeczy ? :)
Oczywiście jak nie masz ochoty no to nie odpowiadaj, co nie
Bo tak sobie myślałam. Skoro Ty jesteś katoliczka a Twój mąż i jego rodzina są innego wyznania to co z synkiem?
Jak to wygląda?
A karmienie piersią?
Możesz np w parku na ławce usiąść i go nakarmić czy to absolutnie niedopuszczalne w kraju muzułmańskim?
Albo np w obecności teścia. I nie chodzi mi tu o Twoje osobnicze poczucie wstydu czy przyzwoitości a o to, czy to w ogóle byłoby możliwe
A powiedz mi zatem dlaczego przyszlo tu, do Europy w takim razie tak wiely tych radykalnych? Z np Afganistanu? Te wszystkie sytuacje nie sa wymyslone. Merkel strasznie nawalila. I czy nie powinnismy zatem zamknac drzwi przed tymi radykalnymi? Nie wpuszczac wszystkich jak leci? Sprobuj tez nas zrozumiec, ogladasz co sie dzieje w Europie Zach i przecierasz oczy ze zdumienia...
co do imienia, to pierwszy raz słyszę o takim zwyczaju, ale może nie wiem że taki istnieje.
reporterka zadawała pytania uchodźcom (bodajże na żywo to było) i podała rękę ... a on jej nie podał, bo jest kobietą. No ok, nic się poważnego nie stało, jednak to pokazuje, że pierwszy lepszy uchodźca prezentuje taką postawę w stosunku do kobiety.
Chyba wiem, czemu nadal sie waham ze zrobieniem prawka... Klik
Ja też robiłam prawko później niż wszyscy rówieśnicy, na krótko przed końcem studiów. Wcześniej uważałam, że nie potrzebuję (i na tamten moment to była prawda - nie miałam auta ani kasy na ewentualne auto). Ale szybko okazało się, że jest niezbędne i teraz sobie nie wyobrażam nie jeździć.