Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dziś przyjechał do nas znajomy z Monachium i opowiadał, że już sam nie wie czy to prawda, ale ze czytał w lokalnej prasie, że po domach mają chodzić jakieś grupki i sprawdzać czy masz możliwość przyjęcia "uchodźców" do siebie do domu

Przyznam, że wydaje się niewiarygodne, choć więzienia CIA, gdy mówiło nich tylko Lepper, też wydawały się niemożliwe. Ponoć w Niemczech, gdy ktoś ma jakiś pustostan to już bardzo często podlega wywłaszczeniu, ale lokowanie w domach prywatnych zamieszkanych przez właścicieli

Nie wiem czy to prawda i on też mówi, że nie wie, ale że już nic nie zdziwi...
po domach mają chodzić jakieś grupki i sprawdzać czy masz możliwość przyjęcia "uchodźców" do siebie do domu

;

Asia obejrzałam ten materiał i jestem zmrożona jeszcze bardziej.

jeszcze latem Bulgaria nie mogla sobie poradzic z imigrantami, teraz z 28 tys zostalo im mniej niz tysiąc. Uciekli :P
tzn sama czas zastanawiam sie, gdzie ta propaganda jest wieksza, no ale bez dwoch zdan Rosja zawsze o cale zlo tego swiata oskarza Stany i Europe Zachodnia. No na pewno nie byl to dziennikarz niezalezny, na pewno nie alternatywne media
inaczej. Cala ta tv powstala, by przekazac swiatu rosyjska wizje swiata.Z kolei info fox news no nie przelkne po ich styczniowych klamstwach.
Dla mnie wszystkie media są stronnicze, jedne w jedną stronę, inne w drugą

Dla mnie wszystkie media są stronnicze, jedne w jedną stronę, inne w drugą, RT nie lepsza.