Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Moya, ja rozumiem, że masz w Maroko najbliższą rodzinę, wiążą Cię silne więzi. Niemniej jednak to trochę zaklinanie rzeczywistości.
u nas w mieście ponoś płacił po10 funtów młodym kolesiom z blokowiska, a do prawdziwych hooligans nawet nie trafił

Azja, ja zrozumiałam zdanie:"nie ma czegoś takiego jak isis, isis to wytwór usa", jako że isis nie pojawiło się samo z siebie, a jest właśnie dziełem USA.
" Molenbeek to getto powstałe przez rasizm Belgów".

co ona ma powiedzieć? Zobacz jak nas urabia lewica. O choćby tu. W tym filmiku jest dobra scena, jak uchodźca rzuca swoją kobietę na tory i jak pokazały to światowe media. No i tak odnośnie utopionego syryjskiego chłopca nad którym litował się cały świat. A Ukraina? to gorsze dzieci? Czy europejska lewica się tym nie interesuje, bo sankcje wobec Rosji bardziej uderzyły w Niemcy?Dziwisz się
. Należało by zatem znaleźć dane z podziałem na rasę czy wyznawaną religię, ale to już w skrajnie lewicowej Szwecji chyba nie do pomyślenia
a nie chcę tu się powoływać na tzw niepewne źródła.

Niemcy byłyby zdolne jeszcze raz, w obecnych czasach dokonać takiej rzezi jak Hitler, to jest w nich

Jeśli współcześni Niemcy byliby w stanie dokonać takiej rzezi jak Hitler, oznaczałoby, że aktualne metody wychowawcze w tym kraju nie różnią się zbytnio od tych jakich doświadczał mały Adolf.