Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ELSA, mi krew po ósemce lala się kilka dni, tzn sączyla. Pamiętaj, że po wyrwaniu tylko leki p/bólowe na paracetamolu i to w ograniczonych ilościach.
no kuźwa jak berety!
Jutro będę dzwonić tam do tej firmy, bo babka wpiera mi, że kurier nie ma protokołu przekazania towaru (że niby nic nie podpisywaliśmy) a ja go mam podpisanego przez kuriera. Łudzę się, że to coś da.
No jasne, że mu dam. Potem okazało się, że to takie mega profesjonalne pudełko z dodatkowym dnem i w ogóle.
Katka, kto płacił za kuriera? Ty czy oni? Czy całe zlecenie brała na siebie ta firma? Jesli tak, to powinni zatroszczyć sie o ubezpieczenie przesyłki i dochodzić zwrotu kosztów u kuriera. Moim zdaniem Ciebie sprawa nie powinna interesować. W ich interesie jest zatroszczyć sie o przesyłki od klientów. Stój twardo przy swoim.
--
Katka a tak z ciekawosci jaki kurier? Bo mnie okradli z dpd
Nam też z dpd kilka razy coś zginęło
Else no po wyrwaniu zéba nie powinnaś płukać buzi bo wypłynął ci z skrzep z zębodołu. Podjechała bym na dyżur aby założyli opatrunek.Ketonal można przy takich akcjach.
Else pamietam ze pisalas ze masz zakrzepice. czy w odpowiednim momencie odstawilas leki rozrzedzajace krew??
Byłam w szpitalu. lekarz mówi, że winny jest brak szwu...

baaaa jesli rwiesz prywatnie to sa tacy ktorzy za zalozenie szwow dodatkowo sobie licza

mam normalnie traume dentystyczna i jak pomysle ze niedlugo bedzie trzeba na coroczny przeglad isc i paszcze otworzyc to mi sie mmiekko robi
mi rwal chirurg szczekowy
zwykli dentysci u nas sie 8 nie tykaja
No proszę, czyli miałam szczęście, że poszło dobrze?
z dwojga zlego majac porownanie na przestrzeni ostatnich 2 miesiecy to juz wole 2tygodnie jelitowki niz wyrwanie zeb