Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ELSA, mi krew po ósemce lala się kilka dni, tzn sączyla. Pamiętaj, że po wyrwaniu tylko leki p/bólowe na paracetamolu i to w ograniczonych ilościach.
no kuźwa jak berety!
Jutro będę dzwonić tam do tej firmy, bo babka wpiera mi, że kurier nie ma protokołu przekazania towaru (że niby nic nie podpisywaliśmy) a ja go mam podpisanego przez kuriera. Łudzę się, że to coś da.
Katka, kto płacił za kuriera? Ty czy oni? Czy całe zlecenie brała na siebie ta firma? Jesli tak, to powinni zatroszczyć sie o ubezpieczenie przesyłki i dochodzić zwrotu kosztów u kuriera. Moim zdaniem Ciebie sprawa nie powinna interesować. W ich interesie jest zatroszczyć sie o przesyłki od klientów. Stój twardo przy swoim.
--
Katka a tak z ciekawosci jaki kurier? Bo mnie okradli z dpd
Nam też z dpd kilka razy coś zginęło
Else no po wyrwaniu zéba nie powinnaś płukać buzi bo wypłynął ci z skrzep z zębodołu. Podjechała bym na dyżur aby założyli opatrunek.Ketonal można przy takich akcjach.
Else pamietam ze pisalas ze masz zakrzepice. czy w odpowiednim momencie odstawilas leki rozrzedzajace krew??
Byłam w szpitalu. lekarz mówi, że winny jest brak szwu...
baaaa jesli rwiesz prywatnie to sa tacy ktorzy za zalozenie szwow dodatkowo sobie licza
mam normalnie traume dentystyczna i jak pomysle ze niedlugo bedzie trzeba na coroczny przeglad isc i paszcze otworzyc to mi sie mmiekko robi
mi rwal chirurg szczekowy
zwykli dentysci u nas sie 8 nie tykaja
z dwojga zlego majac porownanie na przestrzeni ostatnich 2 miesiecy to juz wole 2tygodnie jelitowki niz wyrwanie zeb