Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
technik rtg z mojego szpitala pracował też w 2 innych i będąc w szpitalu warszawskim zaraził się koroną
aaa i elfiko ja nie wiem jakim cudem ominęło Cię info o pacjentach w Waszym szpitalu, nie tylko lekarze o tym mówią ale też wasz lokalny portal donosił (w prawdzie z 2 czy 3 dniowym opóźnieniem) o bodajże 6 pacjentach
no i ponoc bedzie teraz ytrzeba zachowac odstep 2 m nawet z rodzina, oprocz niesamodzielnych dzieci.
czy pojawi sie rozporzadzenie? bo to takie wiecie - stanowienie prawa poprzez wypowiedz ministra??? premiera?? no blagam
jak ludzie laza grupkami to faktycznie lepiej jak wprowadza obostrzenia. Na czesc dziala tylko kij.
ak ludzie przestaną uprawiać sport. :/
Pytanie jak zinterpretować przestrzeń publiczną? Czy las to też przestrzeń publiczna? Bo chyba w zamyśle bardziej chodziło o te markety i sklepy.
W niedzielę mam urodziny i w związku z tym jadę sobie do Kątów Rybackich na plażę. Zgodnie z moimi swobodami i zdrowym rozsądkiem zarówno w kwestii wsparcia układu immunologicznego oraz bycia z dala od ludzi
U męża też ścięcie pensji :(
no chyba ze podpisana zmiana wynagrodzenia. ale zanim warto isc na l4 - poprawcie mni jesli sie myle.
jak ktos ma dostac pensje minimalna krajowa to czasem moze lepiej wziac l4 i miec kase srednia z 12 miesiecy,
Ten czas kwarantanny mamy mega fajny. Robimy lekcje i potem wchodzimy do kuchni i pieczemy.
Ale to nie chodzi by nie było przykro. Swoje wymarudzuc, wypłakać (nawet dobrze), zrzucić to z siebie... Tylko nie żyć tym tylko. Nie gadać o tym cały dzień, nie płakać cały dzień.... Zająć się czyms innym.
jak ktos na pensji ma sciecie pensji to proponuje L4. no chyba ze podpisana zmiana wynagrodzenia. ale zanim warto isc na l4
A gdzie w można kupić rękawiczki??? W necie wszystko wyprzedane....