Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie w pracy też na przełomie stycznia i lutego wirus krążył po piętrach, najpierw prawie całe 1 piętro chorowało, potem przeszło na górę. I to był ostra wirusówka, bo zwykle ludzie chorzy przychodzili do pracy, a w tym roku musieli zostać w domu i ciągnęły się choroby do 3 tygodni. Podejrzewam, że koronę mamy zaliczoną.
Ja sie tylko zastnawiam czy po takim siedzeniu w domu i odizolowaniu od bakterii/wirusow itd nie zabije nas po 2 miesiacach gronkowiec na skorze.
Ale za to myśliwi polować mogą
może umknęło to naszej władzy, ale grooo ludzi się skarżyło na profilu MZ, że "zamknąć lasy" bo tłumy i ryzyk
to ktoś mnie podpierniczy za nielegalne przebywanie na placu zabaw?
Obe u nas nigdy nie robią. Ja nawet w którymś poście pisałam że nie miałam żadnych badań ani pod kątem grypy, ani korona. W kartę nam wpisane infekcja grypopodobna (bo bez testów nie można wpisać grypa). Mój syn miał robione 2x badania z krwi pod kątem grypy ale też nie były to badania zlecone przez lekarza rodzinnego, tylko jak w końcu lądował w, szpitalu. Weź kiedyś przeanalizuj statystyki na gov i zobacz jak mało procentowo ludzi ma grypę potwierdzoną testem.
I odwołałam rezonans