Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak to skomentujecie, przeciwniczki szczepień?
a statystyki i analizy szczepionek B.Fijałka też śledzisz?
Solis, masz na myśli tych, którzy z testem czekają po 3 tygodnie, bo im się wydaje, że dadzą radę? Mnóstwo ludzi tak teraz robi. Do kogo twoim zdaniem powinni mieć pretensje?
Nie, nie. Chodzi mi ludzi ktorzy na izbie przyjec czekaja na wynik testu. Dokladnie jak w przykladzie
8 godzin czekania w recepcji. Szok i skandal.
Wiadomo, ze nie bylo kolorowo, ale obecna sytuacja jest momentami niedorzeczna.
A tak serio - mogłabyś odnieść się jakoś do aktualnych danych na temat zgonów? 500-600 osób dziennie umiera, codziennie. Co na temat sądzisz?
Każdemu niedowiarkowi poleciłabym, gdybym mogła, parę dni wolontariatu na oddziale. Otwarcie oczu gwarantowane.
I jakie w ogóle masz kompetencje, żeby prawidłowo interpretować ich treść.
Poza tym, skoro według ciebie karty są fałszowane na masową skalę (mnóstwo osób, tzn ile?), to może powinnaś coś z tym zrobić? W końcu fałszowanie dokumentacji to poważne przestępstwo.
Nie wiem gdzie pracujesz, czym konkretnie się zajmujesz, że masz wgląd do kart zgonu.
Hydro.... Nie muszę być pracownikiem/wolontariuszem oddziału, żeby mieć otwarte oczy....
Hydro, a widziałaś kiedyś kartę zgonu? Wnoszę, że nie, skoro pytasz mnie o to czy je prawidłowo interpretuję. Otóż treść karty zgonu, a konkretnie miejsce, w którym wpisuje się przyczynę zgonu, to nie przestrzeń do interpretacji, a suche fakty... Dla Twojej informacji.... Miejsce "przyczyna zgonu": to 4 rubryki, gdzie w kolejności wpisuje się kolejne przyczyny.... Wiesz ile razy jest tak, że ludzie umierają z powodu np. kwasicy, zatorów, innych dolegliwości, a ponieważ 2-3 tyg wcześniej mieli test pozytywny/szybki test w karetce wyszedł pozytywny/test na 2 godz przed śmiercią wyszedł wątpliwy, to na 3-4 miejscu wpisuje się covid? I tak, ludzie, którzy umierają z np.powodu kwasicy, bo nie wzięli insuliny, wpadają w statystyki umieralności covidowe.
Wyczuwam ironię i próbę deprecjacji mojej wypowiedzi...
Pracuję w takim miejscu, że karta zgonu to podstawowy dokument, który musi przez moje ręce przejść....
Polacy wolą wymyślać już kolejna teorie spiskowa i zaczynaja już ze sobą walczyć na lepsze historie. Jednocześnie korzystając codziennie z odkryć… dokładnie tej nauki, która obecnie podważają.
ja kończę swoją przygodę z 28dni, bo ze swoimi problemami to od większości tu zebranych mogę liczyć na poradę modlitwy co najwyżej.
Neguję wyłącznie liczby zgonów, które są zawyżane... Czemu tak jest? Nie wiem.... Albo podejrzewam czemu... Wszedł na rynek nowy produkt, który trzeba sprzedać...
Czyli to tylko i wyłącznie twoje "wydaje mi się". Nie mam więcej pytań.
Wystarczy porównać liczby.
We wszystkich przypadkach większość stanowią zaszczepieni.
A nie większe znaczenie mają po prostu same liczby, bez żadnego odniesienia do ogółu?
Z nich wynika ze w ciągu tego badanego miesiąca zachorowało 104 tys osób NIEZASZCZEPIONYCH i 517 tys osób ZASZCZEPIONYCH.
Czyli covida złapało 4 razy więcej osób, które przyjely szczepionkę (w tym ja i moj mąż ) niz nie przyjęły...
Nie ma dla mnie miejsca w otoczeniu, ktore odrzuca naukę, osiągnięcia cywilizacyjne na rzecz tych, wymyślonych na biegu, bez żadnego pokrycia.
Nie szczepienie się, jak wiemy, a WIEMY, jest dużo bardziej niebezpieczne, niż zaszczepienie
Nie dzialaja dwie dawki.
Dlatego będą ładować trzecią dawkę.
Taka logika 🤷♀️
Pfizer ustalił dawkę dla dzieci 6m-5l na 3 mikrogramy, czyli 0,1 dawki dla dorosłych. Dzieci w wieku od 6 miesięcy do 2 lat wytworzyły odpowiedź immunologiczną, te w wieku 2 do 5 już nie - być może dawka była zbyt mała?
W ogóle nie o tym mowa, zauważyłaś?