Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeApr 27th 2009 zmieniony
     permalink
    AniuM masz racje klasy sportowe to duzy obowiazek...moim zdaniem za duzy jak na tak male dzieci...znam z autopsji...niestety...w podstawowce trenowalam pilke reczna...do dzis nie mam o niej zielonego pojecia (modlilam sie na boisku zeby pilki nie zlapac, bo nie wiedzialam co dalej z nia zrobic:)...a to dlatego ze serca w ogole do tego sportu nie mialam...a wygladalo to mniej wiecej tak: co roku oboz sportowy...obowiazkowo...(nie ma ze brak kasy, czy inne plany) :( treningi w weekendy i chyba ze 3 czy 4 razy w tygodniu po 2 godziny w trakcie lekcji...na hale sportowa musialysmy chodzic...wyjazdy na mecze to i zaleglosci w nauce...masakra jakas totalna...a ile problemow mialam zeby sie z tej klasy wydostac...a trafilam do niej przez pomylke...ale i na wlasne zyczenie...w 3 klasie lataly jakies malolaty i zapisy zbieraly...no i sie zglosilam :P po rozmowie z mama stwierdzilam jednak ze to nie dla mnie...i mama nie poszla na zebranie w tej sprawie...no i 4 klasa, poczatek roku a ja w nowej klasie...:(

ja to chyba uciekam sie porzadnie wymoczyc w wannie...ostatnio to tylko pod prysznic wskakuje...wiec dzis moze podaruje sobie odrobine relaksu hehe:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 28th 2009
     permalink
    Jak rano nie wdepnę to proszę już teraz o kciukasy za nas... za Antosika i okulistę by było wszystko dobrze!
    --
  1.  permalink
    witam z jajecznica

And trzymamy oczywiscie
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Dzisiaj idę rozmawiać z lekarzem jak ona widzi Jakuba a zajęcia...sama byłam w szoku że tak długo, ale młodemu się nie nudzi bynajmniej i z tego co mówił nie narzeka. Martwiłam się czy oceny które dostaje liczą się normalnie do klasyfikacji i koleżanka nauczycielka mnie uspokoiła, ze tak, szpital przekazuje do szkoły i normalnie będą liczone, Jakuba też to cieszy bo zbiera póki co same 5 :D I w sprawie przepustki też będę rozmawiać.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: fajnie a talka jak tam film?

nie oglądaliśmy, bo był zjeeeebany lektor... ale jak tak przejechałam go, to R. raczej nie zainteresuje....
    --
  2.  permalink
    Hej dziewczyny, miłego dnia:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Miłego dnia :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    udanego wtorku :wink:

glos oddany!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Miłego kobiety,
    And trzymam kciuki baaardzo mocno :)
    Ja się urlopuję :bigsmile:
    --
  3.  permalink
    no a ja musze jechac z mama do miasta
    nie lubie za bardzo tego bo moja mama lubi połązic a ja nie powiem ze nie ale z Pietruszka nie mam za bardzo jak
    mam nadzieje ze szybko załatwi wszystko a piotrusia przekupimy wafelkiem od lodów i rurka z kremem zeby ładnie we wózku siedział
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho u mnie przekupywanie wafelkiem już się nie sprawdza, młody zobaczy że loda nie ma i zaraz ci wypomni że"nie ma mnam,mnam" , a jak ja mam i chcę spokojnie zjeśc to on dostaje swojego rożka i cisza na dobre 30 minut :D
    --
  4.  permalink
    hahah to Hubercik sprytny jest
    nasz sie jeszcze zadowoli wafelkiem moze dlatego ze on nie zna smaku loda
    aaa rurki z kremem mamy takie fajne cieniutkie do raczki w sam raz,zawsze mu tam troche skubne
    btw on jeszcze spi od 11,15
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A moi panowie odsypiają nockę ... śpią od 12:3o :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Magg fajnie, że zajrzałaś :D
    Udanego urlopu zatem!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And i jak po wizycie? ...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Oczka bez zmian na 1 lekka przetoka na 2 mały krwiaczek ale samo powinno się wchłonąć - nie panikować za miesiąc kontrol. Właściwie nie jest ani lepiej ani gorzej :)
    Antosia jak zasnęła gdy wsiedliśmy do auta tak przed chwilką się obudziła już w domu. Biedna wymordowana ale dzielna baba :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie wieczornie...
    a co tu taka cisza??? Aga gdzie ty?? leniuchujesz czy jak?
    Iza Jemma mam nadzieje ze chlopaki maja sie lepiej....
    And w sumie takie wiadomosci to calkiem dobre wiadomosci. dzielna Toska...

ja wlasnie sie bycze bo jutro orka dzialkowa. R siedzi i jakies rubryczki sprawdza i uzupelnia, dzieciaki spia wiec pelen relax :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wiecie co... tak sie zastanawiam czy ja jestem nienormalna czy swiat zwariowal. sadzicie ze to norma standard i co tylko aby dziewcyznka w 3klasie podstawowej uzywala prostownicy i srodkow prostujacych wlosy?? kurcze mi sie wydaje ze to ciut wczesnie ale moze ja jakas idealistka jestem?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    AND222S: Biedna wymordowana ale dzielna baba :)

gratulować takiej córci :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania jak na mój gust to zdecydowanie za wczesnie , to co w szóstej już trwała a do liceum to już z silikonowym biustem poleci. Dla mnie to im dłużej trwa dzieciństwo tym lepiej, fakt jak sa jakieś imprezy w szkole i wymaga tego sytacja to loczki czy też proste włoski ale zeby tak , to nie.
    Ja kończę robić kolację potem filmik i spadam do wyra.

Ciacho mój uwielbia lody szczególnie na spacerku , a ja uwielbiam ludzi którzy gapią się jak np dziś, bo mój w spodenkach 3/4 krótki rękaw i lód w dłoni a co niektóre dzieci grube bluzy i rodzic jeszcze kórtkę trzymał a przecież skwar dziś nieziemski był
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania zaczęła prostować włosy rok temu. po ścięciu zaczęły jej się mocno i różnie kręcić a to było jedyne wyjście by jakoś wyglądała. Prostuje je jak ma coś ważnego a na co dzień i tak związuje. W wakacje nałożyłam jej szamponetkę - ma ją do dziś :/ Cholera miała zejść po 6-8 myciach i nie zlazła. Pomalowała się kilka razy ale dostała zrypki i na tym skończyła takie eksperymenty :)

Aniu jak dla mnie to też dobra wiadomość - bo nie jest gorzej. Gdyby było nie tak nie miałabym być na kontroli za m-c ale za tydz czy dwa - tak jak jeździłam na początku
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga jak po rozmowach z lekarzami???
    u nas Krzysko tez dzisiaj na krotki rekaw a widzialam dzieciaki w bluzach polarowych a mniejsze spiace przykryte cieplymi kocami jeszcze... oczywiscie sasiadki sie pytaly czy chociaz mi sie dzieci nie rozchoruja ale chyba moje spojrzenie wystarczylo bo szybka zmiana tematu byla :D
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hej hej
    wróciłam:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hej myszorka, czytałam relację pod wykresem, a tera zczelam na zdjęcia :wink:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Jasne ze nie dam rady poczytac tyle postów, no ale mam nadzieje ze wszystko ok.Ja teraz zmagam sie z żelazkiem, oj ale mi was brakowalo i brakuje nadal, bo rzadko zaglądam.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania no niestety znam to :D tyle że u nas mocny wiatr ale i tak moi ganiali w krótkim rękawku ja zresztą też, Tosia miała cienka bluzę ze względu na kaptur bo nie chciałam jej czapy zakładać
    --
  5.  permalink
    Myszorka, super że jesteś:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi wczoraj ten wiatr na dzialce niezle dal popalic... dobrze ze mialam chustke bo bym chyba wlosow nie rozczesala ani nie domyla od piachu. no i plecy uskwarzone... jutro nie dosc ze wysoki filtr to jeszcze chyba sobie pieluche zarzuce tetrowa zeby mnie nie usmazylo bardziej :P ojjj dobrze ze nikt znajomy tamtedy nie chodzi :rolling:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorka olej zelazko... prasowanie nie ucieknie :) tez poczytalam i tez czekam na foty
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej ,babki,VEVE znòw padla o 8 ,ale fajnie...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aniu, pewnie będziesz mega sexi wyglądac w tej chuście na głowie pielusze tetrowej na plecach :wink: A jak było dzisiaj na "siłowni", też tyle godzin kopałaś (czy to tak sie robi na działce)?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 28th 2009 zmieniony
     permalink
    Jemma zrobilam sobie dzien przerwy bo musialam do banku sie smignac i zakupy mamie zrobic. jutro jade znwou na 7godzin... ja nie kopie tylko zagrabiam to co facio kuniem zoral no i niestety zielsko wyrywam a perz i inne chwasty mega sie rozrosly wiec nie jest tego malo...
    a co do wygladu to R jak mnie zobaczyl w stroju bojowym wczoraj (przyjechal po mnie po pracy) to tak parsknal ze myslalam ze ubije normalnie :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    no proszę - dziewczyny w nienagannym składzie:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    myszorka - ja też mam cały kosz do prasowania, ale nie dam rady, zaraz zmykam sie kąpać i spać = padam na pysk - jak co wieczór ostatnio :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    7 godzin, kobieto - nie przesadzasz z tym zaangażowaniem? :wink:
  6.  permalink
    olejcie prasowanie

mój drugi dzien z rzedu zasnac nie moze
    kurcze nie mam dentinoxu mam nadzieje ze dzis sie jeszcze obejdzie

wiecie ile mi tłumacz skasował za przetłumaczenie tego zaswiadczenia z US?
    5 dych :cry:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    50 zl ,to normalka ,za tlumaczenie..
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Iwa dzielnie stoje przy desce i prasuje
    --
  7.  permalink
    Ewa za inne brał 30 zł i jestem jego stałym klientem-dla mnie wział duzo,tym bardziej ze to nie jest jakis jedyny tłumacz angielskiego
    ja rozumiem ze norweski wizał 200 zł ale w okolicy nie ma zadnego i musiałam jechac do niego 50 km
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma chce jutro to skonczyc i zapomniec po prostu. pozniej jakies pielenie to odstawie przy okazji grilla. w pomidorach Gabrycha bedzie pella....

Ciacho moim zdaniem 50zeta to normalna cena. u nas za przetlumaczenie aktu urodzenia badz malzenstwa 80 spiewaja
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    nie, no podziwiam - ja bym chyba nie dała rady 7 godzin non stop pracowac fizycznie
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ja kelneruje,od 8 do 10 g0dzin,zmeczona jestem ,ale tez rozerwana,dobrze ze kasa dobra...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie no jakies przerwy zeby sie napic czy zjesc sobie robilam takie po 5-10min...
    tez myslalam ze nie dam rady ale uwierz mi - wymeczenie fizycznie nagradza mi super odpoczynek psychiczny od dzieciakow :wink:
    ja wczoraj przerobilam rozne pozycje siegania po zielsko - chylajac sie, kucajac, kleczac a ostatnia godzina to siedzac na skibie piachu :P
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale to tylko 3 dni w tygodniu...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wiecie... dzialke mama obrabia od 20lat. przez te wszystkie lata bylam raz podlewac jak sie szlauch zepsol i konewka trzeba bylo nosic, raz na pieleniu i dopiero teraz jakas taka grubsza robota...
  8.  permalink
    ja aktu urodzenia i małzenstwa nie musiałam tłumaczyc-w urzedzie na zyczenie musza wystawic jakies miedzynarodowe i ono jest po angielsku ZA DARMO
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    wyrwij chwasta :devil: na to , to w sumie może odprężać psychicznie :wink:
    ewa, a zadowolona jesteś ogólnie z tego, że pracujesz?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ja musialam bo to dla sis do stanow bylo, nikt mi nic nie mowil o miedzynarodowym, moze gdyby ona sama poszla to byloby inaczej...

Jemma heheheh dooobre z tym wyrwij chwasta :D ale wiesz serio - ja rzadko mam szanse pobyc bez dzieci i raczej nie dluzej niz 2-3godz daltego dla mnie to super odskocznia wczoraj byla... jutro mama proponowala ze Krzysia wezmiemy i ona razem pojedzie to chociaz mi razniej bedzie ale podziekowalam :P
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA NO JASNE ,wiadomo szukam innej roboty,ale w sumie teraz mi to odpowiada,bo czasu dlaVEVE mam sporo ,kase swoja tez,M Nnie za bardzo zadowolony bo weekendy sam siedzi ,ale trudno,mòwie mu ze to tymczasowa praca a ja domatorka nigdy nie bylam...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kpbitki do jutra ide zajac sie M...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.