Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 24th 2009
     permalink
    Witam piatkowo - jeszcze kilka godzinek i wekend.
    Jedziemy do Krakowa także już sie nie moge doczekać - dawno nie byłam tak poprostu sobie pospacerować :bigsmile:

Hoga skoczna betę i będzie wszystko jasne, pozatym test już chyba też wskazałby prawidłowo. Także nie zadręczaj się tylko sprawdz!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Iwa to skąd jesteś, że jeździcie do Krakowa na spacerki? :) hehe ja może latem pojadę... ale to jeszcze nic pewnego
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoguś aż sama jestem ciekawa wiesz ... :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    talka do Krakowa mamy 4 godziny jazdy. Tak dawno nie byliśmy z M, że zabieramy Oliwkę do Smoka Wawelskiego hihihihihihihi i spedzamy tam wekend z noclegiem :wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jak to nieplanowanym? Jeśli się obserwujesz, to wiesz, kiedy jesteś płodna.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Iwa no to genialnie :-)
    ja jestem z drugiego końca Polski :p
    --
  1.  permalink
    Heh, właśnie się dowiedziałam, że po południu to ok 19.... Ja się gonię z porządkami,a on jeszcze nawet nie wyjechał:((
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Amazonka najnormalniej w świecie nie planowana byłaby ciąża, ponieważ wiem ile mam lat i troszkę wiem, to wiem również że stosunek przerywany to żadna metoda choć u nas przez parę lat się sprawdzała a seks jest wtedy kiedy mam na to ochotę a nie kiedy mogę.A u nas ostatnimi czasy to i tak od wielkiego święta.

Izunia no sama dumam, ale okres ma sie prawo spóźniać do 14 dni wszelkie te objawy mogą być sugestywne mogą oznaczać zbliżającą się miesiączkę a że u mnie stresu pod dostatkiem ostatnio to wszystko możliwe, na szyjce mam różowy śluz (choć z Hubciem tez miałam na początku) i to też albo coś na rzeczy albo sie po prostu przesunął. Póki co nie będę żadnych testów robić, bo może być i tak, że ja zrobię a na drugi dzień okres sie pojawi. Poczekamy zobaczymy
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Przerywany to taka metoda jak każda inna. Każda ma swój PI, ale metodą pozostaje.
    Zawsze możesz. Czemu miałabyś kiedykolwiek nie móc?
    --
  2.  permalink
    Hogatka, w sumie jeśli potrafisz tak czekać i nie sprawdzić, to właściwie to całkiem dobra metoda, bo co ma być to będzie, bez względu na to, czy zrobisz test, czy nie, tyle, że mnie by wykończyła ta niepewność..
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    She wiesz ja już szał testowy przechodziłam wtedy kiedy staraliśmy się o Hubcia a teraz fakt może nie całkiem na spokojnie do tego podchodzę ale jesli fatem się stanie, że jest coś to już się tego nie zmieni. Więc poczekac mogę
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeApr 24th 2009 zmieniony
     permalink
    Hoga no to gratuluje cierpliwosci...ja to bym chyba tak nie potrafila...znaczy sie ciekaowosc chyba wzielaby gore...:)

talka hmmm po tym Twoim "jo" poznalam ze z drugiego konca Polski jestes...hehe:) Pomorze???

a my po ciezkiej nocy...ida zeby...a dziecko od pach po kostki nog w gipsie i idace zeby to nic fajnego...:(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Pati - 23km od gdyni :tongue:
    --
  3.  permalink
    Minik ma teraz ciezko faktycznie,mojemu tez ida znowusz i płącze mi w nocy ,wierci sie ehh.a ja zbankrutuje na ten dentinox
    --
  4.  permalink
    no widze ze w weekendy to juz w ogole kiepsko z obecnoscia hehehe...:)
    --
  5.  permalink
    ja jestem ale nie mam nawet o czym pisac
    dzisiaj mnie młode wkurza bo kombinuje co chwile i co chwile jest niepotrzebny ryk:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jessssu, ale miałam nadrabiania:shocked:

ale nadrobiłam:)

Pati, to oby Minikowi szybko te ząbki wyszły..dla mnie to on i tak wieeelki bohater:)) i zawsze uśmiechnięty:)

Ciacho..kurcze moja też dzisiaj maruda do kwadratu:((( spała raz ok godziny 12-13 (wogóle nie jej pora), normalnie śpi ok 3 godzin w ciągu dnia..i całe popołudnie marudzi zmęczona a zasnąć nie może, nic nie chce jeść..zęby ją pewnie męczą..wrr
  6.  permalink
    no mój tez jojczy i chodzi ,niby spiacy a włózku siedzi a nie lezy wrrrr
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja najpierw zła bo położyłam młodego o 12 to mi go jakiś debil obudził domofonem pół godziny później, mój go pilnował a ja robiłam na działce za oknem więc młody wyszedł do mnie. Potem powrót do domu i wycieczka znowu do Jakuba jak wróciłam około 19 poszłam podlewać ogród a teraz padam na pyszczydło jakbym mogła to zasnęłabym na stojąco, normalnie niewiele mi brakuje

Ciacho cierpliwości mój choć spokojny to ostatnio swój charakterek próbuje pokazywać , tylko ma pecha dziecię kochane bo mnie to nie rusza totalnie, teraz wreszcie poszedł spać a znając zycie jutro w obiad odeśpi to co przerwano mu dziś.
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    moja wieczorem padła ok 19 i póki co śpi..

ale od 13 to jazda..pokladała się przewracał, płakała, jęczała, marudziła..bożeszzzz..jak ja nienawidze takich dni:((

a ze zmeczenia nie miała siły stać na nogach:(i chodziła jak pijana..

próbowałam ją nawet ululać, położyć się z nią..a gdzie tam..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Moja napewno też odeśpi jutro//ale znając życie jakiś debil mi ją napewno obudzi-jak zwykle:(
  7.  permalink
    a ja dziewczyny jak mały idzie spac w południe wyłączam dzwonki i domofon
    odcinam sie na ten czas od wszystkich
    a sasiedzi raczej w pracy wiec spokój
    mój padł równiez,Hoga ja tez nauczyłam sie ignorowac niektóe jego miauczenia ale czasem am mnie uszy bola wiec najlepsze lekarstwo zeby tego nie słuchac? najwiecej musimy byc na dworze

Jeszcze mnie M wkurza
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Co za dzień :neutral: Maks mi tak strasznie gorączkuje, że nie wiem juz co zrobić. 2 razy w przychodni i 2 razy mnie odesłali bo osłuchowo czysto. Ale ja czuję, że jest nie tak, temp. do 40 stopnii pod pachą i nic jej nie zbija. Teraz go połozyliśmy ale nie śpi, kwili trochę. Nie wiem co robić... Mam nadzieję, że noc jakoś przetrwamy a od jutro będzie juz lepiej
  8.  permalink
    A ja siedzę sobie przed kompem, podczas gdy R. dyskutuje z moją rodzinką wrrr....
  9.  permalink
    Jemmo, mam nadzieję, że temperatura Maksiowi spadnie...
  10.  permalink
    Jemma oby mu spadła a co podałas? ja słyszałam ze najlepsza na goraczke to pyralgina ale niewiem jak to z wiekiem sie podaje
    moze te okłądy by pomogły ,biedactwo oby mu szybko przeszło
    a swoja droga odesłali zamiast chociaz doradzic co z taka wysoka goraczka zrobic
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma zaloz mu zimne mokre skarpetki i owin nozki w recnzik. do tego zimny oklad na kark i czolo
    czy on mial 3dniowke??
  11.  permalink
    a moze masz namiary na jakiegos prywatnego co do domu przyjedzie?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    co do goraczki to przy wysokiej u Gabrysi nie pomagaly leki na bazie ibuprofenu tylko czysty paracetamol.
    u nas szaleje straszny wirus - osluchowo czysto, goraczka nastepnego dnia wymioty a 3-4dnia wychodzi zap. gardla
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Na zmianę podaję nurofen i paracetamol. Ale gorączka stoniowo wciąz rośnie. No właśnie 3-dniówke miał... Okłady obowiązkowo tez robię, pomagały przy 3 dniówce a teraz tak sobie... Teraz na noc póki co zbiliśmy do 38 ale to bardziej chwilowe po okładach. Teraz zasnął, założę się że za jakieś 3 h znowu obudzi się z 40 stopniami :cry: Kurcze , i po co oglądałam program o sepsie, teraz panikuję ...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale mnie głowa boli... normalnie cała czacha :confused::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jak mu temp znwou w gore pojdzie to dzwon na pogotowie. niech przyjada i mu zastrzyk zrobia
    bedzie dobrze. to jakas wirusowka, zoabczysz :*
  12.  permalink
    Jemma jakby co pamieta dzwon i sie nie cykaj
    maja obowaizek przyjechac i to do dziecka jeszcze wiec wiesz..
    pewnie jakis wirus u nas tez panuje teraz,
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Troche poszperałam w necie i chyba się trochę uspokoiłam. Ale jak obudzi mi się z 40stopniami to na bank pojadę do szpitala, trudno - jestem panikara.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jasne ze jedz. to nie jest kwestia bycia panikara tylko zdrowia dziecka
    to nie katar tylko b.wysoka goraczka
  13.  permalink
    dokłądnie Jemma ,jakby co jedz tu chodzi o dziecko nikt z Ciebie nie bedzie robił panikary
    zdrówka dla Maksia

wiecie co poszperałam w necie kto podkłąda głos do madagaskaru bo mnie niektórzy nurtowali-głownych bohaterów to wiedziałam kto ale reszty nie
    wiecie kto to Mort? podkłąda mu głos Tomek Bednarek Ha ! w zyciu bym nie zgadła
    --
  14.  permalink
    Czesc dziewczynki
    Hoguś- tzrymam kciuki, oby poukładało się po Twojej mysli ...
    Jemma - jasne,ze nie czekaj jak tempreatura bedzie rosła... To napewno jakies wirusisko- ale może na wszeliki wypadek zanies siuśki do badania jutro rano?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: wiecie kto to Mort? podkłąda mu głos Tomek Bednarek Ha ! w zyciu bym nie zgadła

to to wiedziałam :-)
    miałam Mort'a w avatarze :p
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja idę spać, papa :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewcyzny a zmieniajac temat na weekendowy - z jakiej firmy przyprawe do grilla polecacie?? chodzi mi o jakis w miare lagodny smak i cos co sie nadaje i do kielbasek i do kuraka i karkowki
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Jemma biedny mały
    Aga dzięki i chyba będzie po mojej bo coś zaczyna mi lecieć znaczy pewnie okres się powoli rozkręca ufff i z pracy dzwonili ale przez młodego nie zdązyłam odebrać więc rano sama dzwoniła będę . Z wrażenia to mi się spać odechciało
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga no to zeby bylo tak jak planujesz. a jesli sie rozkreci to zaczynaj wykresowanie z nami to ci kontrolke bedziemy strzelaly ;)
  15.  permalink
    Aniu- ja najczesciej kupuje marynate staropolska kamisu.

Hoga- no oby poleciało :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ale tam jest wlasnie cos co mi zapachowo przeszkadza (tymianek albo moze kolendra bo zadnego z nich nie znosze)
    do tej pory mialam zawsze z KAMISa a teraz widzialam ze prymat, galeo, kotanyi czy podravka maja swoje ...
  16.  permalink
    No a ja uwielbiam tymianek :)To jedna z moich ulubionych przypraw
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no tak smaki sie rozne miewa..
    ja teraz mam faze na chili. nawet sledzie z chili kupilam a dzisiaj nad lodami w lidlu sie zastanawialam ale R stiwerdzil ze przeciez na diecie jestem i lody bedzie sam musial zjesc wiec nie kupilam a co to :wink:
  17.  permalink
    No nic - ja juz ide spać. Dziś był dzien pełen wrazen i stwierdziłam po raz kolejny,że jestem mega fuksiarą. Udało mi się zrobić w tydzień cos, co byłam pewna ,ze zajmie mi z rok:)

Dobranoc
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dobranoc Agu

A ja zasiedziałam się z książką i piwem relaks na całęgo tylko że krasnoludki nie chcą mi powiesić prania :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ooo cholera .... pranie w pralce by zostalo... dzieki ANd ze wpadlas mi przypomniec :P

ja tez juz spadam, moze bede dobra zona i mezowi kanapki na droge jutro zrobie, pomysle czy dupsko o 5.30 zwleke.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania ja z palki wyjęłam nawet na werandę zaniosłam ale Antosia popłakiwała poszłam do niej i tak se pranie stoi i czeka...

Ja też znikam chyba osiagnęłam próg usypiacza piwnego bo oczy mi się kleją i dziwnie wydłuża str w ksiażce oby zasnąć! tak dawno nie miałam że po zarwanej nocy nie chce mi się spać :/ i tylko 2 kawy piłam w dzień

Kolorowych Babulce
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.