Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 23rd 2009
     permalink
    Cześć dziewczyny :P
    U mnie też ładnie, zapowiadali dalszy ciąg słonecznej pogody - w weekend też :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And no faktycznie, córa Ci już tak wydoroślała hoho :P
    Na śpiewaniu ja też się nie znam, ale widać, że Ania to lubi :D
  1.  permalink
    Hej dziewczyny:))
    Ja też liczę na ładny weekend, mam zaplanowaną na sobotę wycieczkę rowerową, i wolałabym, żeby pogoda nie pokrzyżowała mi planów..
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  2.  permalink
    u nas leje od wczoraj,
    Aga ciesze sie ze Twój domek rośnie-nasza budowa stoi w miejscu niestety :( ale firma M powoli sie rozkreca ma juz pierwsze zlecenie

byłam wLidlu -wiecie ,że pierwszy raz? fajnieee nawet,kupiłąm tam pileuchy bo ewa pisała kiedys ze sa ok,zobaczymy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam
    --
  3.  permalink
    Ciacho- rozkrecie się pewnie szybciej niż myslisz :) A fundamenty już wylaliście?

AniaM też chwaliła te pieluchy Lidlowskie
  4.  permalink
    i tylko fundamenty mam,przez lato powinnismy postawic stan surowy ale bez okien i przez zime tak postoi
    teraz to jzu mi sie tak tyłek az bardzo nie rwie jak mieszkam sama ale wolałabym płącic te kase na rate kredytu a nie na wynajem
    fajnie ze te pieluchy maja dobra opinie ,Piotrus jak tylko wrócilismy ze sklepu poszedł na łózko i po 3 minutach weszłam a on spi:shocked:taka pogoda typowo na spanie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzien bry
    my dzisiaj rano odstalismy juz kolejke w lab. kurcze kiedys bylo ze dzieci do lat 3 bez kolejki a teraz nie ma tak i trzeba bylo czekac pol godziny... no ale przynajmniej Krzychu byl dzielny i nawet lezki nie uronil baaa on z zaciekawieniem patrzyl sie na igle i jak krew do probowki kapala a mi sie slabo zrobilo :P

Ciacho te pieluchy z lidla sa ok. kupowalam je przez dluzszy czas ale teraz przerzucilam sie na rossmana te babydream, wg mnie sa jeszcze lepsze
  5.  permalink
    Aniu ja juz chyba 3 raz kupiłam rossmanowskie-tez jestem zadowolona ale akurat w Lidlu byłapromocja wiec wziełam

Krzysko dzielnyyyy ,nawet ja nie patrze
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a zobacz u nas w lidlu promocji w cale nie ma ostatnio no a rossmanowskie podrozaly troche... te gaciorki z rossmana tez sa fajne...
  6.  permalink
    dzisiaj zapłąciłam 24.99 za 50 szt nr 4 bo chyba duze wypadaja
    te z rossmana kupuje 4+ i chyba zapłąciłam ponad 30 zł-pisze chyba bo kupowałam inne rzeczy tez i nie zabrałam paragonuwiec tak pi razy drzwi
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Nie no - podziwiam Krzysia, Oliwka płakałaby w niebogłosy!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 23rd 2009 zmieniony
     permalink
    ja w rossmanie biore rozmiar 5 i placilam 32.99ostatnio. w paczce 44szt
  7.  permalink
    MOja to też taka rozczulająca się panienka. Po Krzysiu od razu widać, że facet :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania dzielny facet z Krzysia, ale to już wiemy od dawna :P
    Ciacho ja byłam wczoraj w Lidlu, zakupiliśmy piwo Carlsberga 10pack (butelki) za 24,- no i Juniorom kolorowe pociągi drewniane :D Wszyscy zadowoleni z nabytków :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No proszę, a kto bardziej zadowolony Wy z 10-paka, czy chłopcy z drewnianych kolejek hihihihihi?????
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA hmm chyba po równo :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dziś 5 dzień odkąd nie jem słodyczy, kupiłam sobie wczoraj 3 pęczki rzodkiewek, jak będę miała ochotę coś wszamać to schrupię warzywka :))) hehe
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Witam się i ja
    Młody zasypia a ja właśnie zasiadłam z drugą kawką.
    Super że Aga domek"rośnie" mama nadzieję że załapię się na te fotki.
    Piękne słońce za oknem to jak młody wstanie dam mu jeśc i zmykam dalej spacerować potem wieczorny wypad do Jakuba i znowu wieczór. Ale mi te dni lecą szybko.
    --
  8.  permalink
    no to i ja sie witam...jejku jak te dni leca..az mi sie wierzyc nie chce ze juz czwartek...
    AniuM no Krzysko zuch chlopak...Minikowi jak pobierali krew przed operacja to byl placz straszny...pomimo magicznego kremiku znieczulajacego...mial posmarowana raczke i stopke...w koncu pobrali ze stopki...chcieli 4 probowki ale wzieli tylko jedna...ta najwazniejsza...
    --
  9.  permalink
    dostalismy list ze szpitala...6 lipca mamy wizyte...juz chyba taka ostateczna...nie wiem tylko co z wizyta kontrolna za 6 tygodni...ale jeszcze troche poczekam jak nie przyjdzie zaden list to poprostu zadzwonie...i dopytam...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hej dziołchy. Jest któras czy za wcześnie? ;)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ja zaraz zmykam na doktorka Hausa padam dzis z młodym cały dzień na dworze Hubi powoli wygląda jak murzynek taki opalony było ciepło w krótkich rękawkach ganialiśmy.
    U jakuba byliśmy dziś miał zajęcia w tej szpitalnej szkole i stwierdził że są banalnie proste, dostał dwie 5 i kazał sobie jakies krzyżówki i wykreślanki kupić tylko musze poszperać jutro w księgarni to może znajdę fajne na jego wiek bo w kiosku sa te dla dzieci od 6-10 lat a takie ma na 15 minut.
    Troszkę mi go szkoda bo na przepustkę wyjdzie dopiero na następny weekend ale zadowolony że do niego codziennie przychodzę, raczej musiało by mi coś naprawdę wypaść żebym nie poszła. Spisałam sobie numer do telefonu na oddziale i jutro sobie do niego zadzwonię a potem znowu pójdę. Brakuje mi tego mojego pędziwiatra w domu
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hoga a jak lekarze w szpitalu, jesteś zadowolona z opieki? Ciekawa jestem bo sama byłam bardzo pozytywnie zaskoczona wiedzą i ogólnym zainteresowaniem.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Z lekarzem rozmawiałam tylko w dniu przyjęcia myślę, że po niedzieli będę miała okazję rozmawiać, zobaczymy. Ale pielęgniarki są super z nimi póki co rozmawiałam.
    --
  10.  permalink
    Hoga no to super ,że opieke ma fantasyczna
    ja jestem dzisiaj padnieta zmykam wiec bo nie widze juz klawiatury a ostatnio mi sie zdaza zasypiac przed komputerem
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    miłego wieczorku, spadam :) papap
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeApr 23rd 2009 zmieniony
     permalink
    Hoga no to widze ze jednak najgorsze juz macie za soba...:) mlody powoli sie aklimatyzuje...no i dobrze ze sie troche wykaze na banalnych szkolnych zajeciach...:) pewnie troszeczke Go to podbuduje psychicznie...przepustki pewnie oboje juz nie mozecie sie doczekac...i dobrze ze moze na Ciebie liczyc...mysle ze bardzo wazne sa dla Niego Twoje odwiedziny...

ja wpadam na chwilke i zaraz zmykam pospedzac czas z polowkiem...pol domu mi wysprzatal zebysmy razem mogli choc troszeczke wieczoru spedzic...:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 24th 2009
     permalink
    juuuuhuuuu mamy znowu piatek :)) spicie jeszczE???
    piekne slonce za oknem i jak pomysle ze caly ranek mam spedzic w urzedach to mnie az telepie... no ale nic to - zalatwie sprawy papsierkowe i przynajmniej w nowy tydzien wejde bez balastu...
  11.  permalink
    Ja się zabieram za sprzątanie, po południu R. przyjeżdża, więc chcę dzisiaj sobotnie porządki zrobić. Okna myłam przed świętami, a szyby wyglądają koszmarnie:(, chyba mnie czeka powtórka z rozrywki...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Cyryl odmówił współpracy ze mną. Lata golutki po domu i ani myśli chociaż koszulki ubrać ani nawet pieluchy...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Witam i ja :P
    NR hehe skąd ja to znam :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A moje właśnie dorwały się do szuflady z czapami i dawaj zakładać co rusz to inną :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Normalnie mam taki pokaz mody :tooth:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :) mój ekspres parzy doskonałą kawę! :) haha
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia oj ja uwielbiam takie pokazy , moje młode też uwielbia i gustuje w damskich fatałaszkach.
    Własnie znalazłam mój ciążowy wykres i jestem chyba lekko wystraszona bo od kilku dni mierzę sobie tempkę rano i mam podobną jak wtedy kiedy udało sie zaciązyć z Hubciem:confused: znaczy 37,2
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Hogatka: jestem chyba lekko wystraszona bo od kilku dni mierzę sobie tempkę rano i mam podobną jak wtedy kiedy udało sie zaciązyć z Hubciem:confused:

przecież nie wiesz który masz dzień lutealnej... nie martw się :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talka dziś mam 35 dzień cyklu a wiem kiedy miałam jajeczkowanie i lutealna już ponad dwa tygodnie a cykle mam góra 30 dni, dzis nie dałam rady wypić normalnej czarnej kawy tylko z mlekiem i cukrem, wczoraj poczułam fajki sąsiada to myślałam że do toalety nie wyrobię za dużo tych zbiegów okoliczności. Samym zaciążeniem , choć totalnie nie planowanym, bym się nie przejmowała tylko kasą, ale rozmawialismy z moim i wrazie co kumpel jego mnie zatrudni my mu damy na zus i powinno być dobrze. Bo ja chciałam miec jeszcze jednego bejbika najlepiej dziewczynkę(choć wiadomo na to wielkiego wpływu sie nie ma) ale na lato a tu znowu zimowe będzie w razie czego bo na 30 grudnia
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A z moim mielismy poczekać do przyszłego roku z decyzją, bo tak jak Hubcio był w pełni swiadomym wyborem to te kolejne też miało tak być.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hmmm, no to rzeczywiście trochę tego... nie możesz skoczyć po test i jutro rano zrobić?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :kissing: nie martw się! :)
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talka powiem szczerze że stara i głupia baba ze mnie stracha mam bo domniemywać to jedno a potwierdzić to drugie. popołudniu pewnie kupię i zobaczę jutro rano
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    kurczę... jakbym mogła, to potrzymałabym Cię za rękę... rozumiem jak może być trudno w takiej sytuacji... sama jeszcze rok temu panikowałam jak okres mi się spóźnił 5 dni... i latałam po testy co chwila...
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    Hogatka nie martw się, co ma być to będzie. Leć po test to chociaż będziesz wiedzieć na czym stoisz
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a tak zmieniając temat...
    słyszalyście o wycieku testów gimnazjalnych??? jaki cel mógł mieć 18 latek??? żal... :surprised::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeApr 24th 2009 zmieniony
     permalink
    Skarbel zastanawiam się nad testem , może podskoczę do laboratorium i zrobię betę wtedy najlepiej pokarze co w trawie piszczy.

Talka no ja na robienie testów już nie mam cisnienia pamietam jak z Hubciem staraliśmy się cały rok i ile ich wtedy zrobiłam :D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Talka wycieki były sa i będą a wiesz tego raczej sie nie uniknie, bo niby zabezpieczone ale jak widac niezbyt dobrze
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Hogatka:
    Talka no ja na robienie testów już nie mam cisnienia pamietam jak z Hubciem staraliśmy się cały rok i ile ich wtedy zrobiłam :D

hehe, ja już teraz nie szaleję :) w osttanim cyklu przesunęła mi się owulacja.. zrobiłam pod koniec cyklu test, wyszedł cień... byłam już pewna, że jestem... a tu przyszła @ :/
    Hogatka: Talka wycieki były sa i będą a wiesz tego raczej sie nie uniknie, bo niby zabezpieczone ale jak widac niezbyt dobrze

no, masakra... jak moja matura była, to też wycieki były :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Nie wiem, czy słyszałyście, że ten chłopak, który zamieścił te testy w necie ma teraz sporo "życzliwych" komentarzy na naszej-klasie :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jo? hehe
    ja usłysdzałam to w DDTVN wczoraj
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.