Bry Ania no zacznę wykresowac tak jak pisałam w maju od następnego cyklu bo teraz z kasa na styk ale już sobie postanowiłam wcześniej, a tempka zaczyna spadać więc bardzo dobrze. Młody już grasuje i chyba ma zapalenie spojówki bo oczko prawe szkliste i takie jakby mu zyłki pękły.
czesc dziewczyny ,nocka super spalismy do 6.30 wziełam go na sposob,mleko o 4 rano hahaha i najedzony spał Hogus ciesze sie razem z Toba
dziewczyny jak tam wasze odchudzanie?? ja od kiedy chodze na aerobic,łykam Bio CLA(to poradzili instruktorzy) i jem to co chce ograniczajac ilości i leci waga w dół,po tygodniu 1,5 kg
bo sie ni epochwaliłam ze jak odstawiłam tabletki to przytyłam 3 kg od razu-takie miałam napady jedzenia
witajcie sobotnio mnie dzisiaj czeka orka na dzialce, przegralam z mama (znowu!!!) ale juz cche zeby sie ode mnie odczepila...
Ciacho - gratki spadkowej wagi, to ile w sumie chcesz zrzucic? czyli co juz nie bierzesz antykow? u mnie kolezanki raczej na prochach tyly a pozniej chudly.ja w sumie na dzien dzisiejszy zrzucilam 16kg, przede mna jeszcze drugie tyle
Hoga jak chcezs to moge ci na maila wyslac karte obserwacji i mozesz je przeciez prowadzic z olowkiem w reku :) w razie czego bedziesz nam skanowala do interpretacji :)
Aniu chciałabym zrzucic ze 4 kg nie wiecej.Mi gin mówił ze czasami tak jest ze to wszystko przez hormony,że ten apetyt taki miałam po tym bio CLA niby sie tez mniej chce jesc i nie ma takiego uczucia głodu ale ja mam:)
Ciacho ja bio cla tez miałam apetyt, mi się wydaje, że czy bierzesz specyfiki czy nie to jak się chce zgubic i zapanować nad apetytem to można. Sama jestem przykładem bo czasami to mam takie napady apetytu że bym konia z kopytami zjadła i potrafię podejśc do lodówki otworzyć a za chwilkę opanowanie i nie, nie wezmę i zamykam a w żołądku mnie aż ssie
Hoga mail wyslany. duzo czytania bedziesz miala :)
Ciacho ja bralam bio cla ale nie widzialam roznicy ani w apetycie ani w czym innym... jak jestem glodna to jem ale tylko wszystko zgodnie z dieta protal. tu mozna jesc i wiecej razy ale pod warunkiem ze sa to produkty bialkowe. tak sie odzwyczailam od pewnych produktow ze jak wczoraj sprobowalam lyzke sosu smietanowego to myslalam ze spawiuje :P
a mnie mama wyprowadzila z rownowagi. stwierdzila ze pojedzie na dzialke sprawdzac czydobrze grabimy ale to jeszcze nic... poweidziala ze musi jechac przypilnowac czy dzieci uwaga nie biegaja bo sie spoca!!! no zesz.... cale dziecinstwo chowalam sie na zasadzie nie biegaj, nie skacz, nie wspomnaj sie etc i teraz mama probuje mi ingerowac w wychowanie dzieciakow. od razu krzyczy ze nie wolno... baaa ona nawet przez okno z 4pietra potrafi sie drzec zeby Gabrysia na placu zabaw nie biegala... normalnie wyladuje u psychiczncyh kiedys przez nia
no Hoga kolorek calkiem, calkiem...ty sama zreszta tez hihihi:) AniuM hmmm to kiedy beda biegac jak nie teraz hehe...nie zazdroszcze sytuacji...
co do uczucia glodu to na mnie dziala hmmm...red bull....:) dodaje mi energii i zanika uczucie glodu...uzalezniona od niego jestem....wiem ze to nie do konca dobrze...ale nie potrafie sobie odmowic przyanjmniej jednego dziennie...:( dodam ze kawy naprzyklad nie pije w ogole...strasznie zle po kawie sie czuje...
hej kobitki,neta nie mialam ,bo sasiad mnie odlaczyl i nawet nie uprzedzil,wiec musialam zalaczyc sobie i troche to trwalo,pozdrawiam i mam nadzieje ,ze u was wsztystko ok,nie nadrabiam postòw bo czasu malo...
ewa fajnie ze wrocilas...:) i i tak w miare szybko sie uporalas z zalozeniem neta...:)
my wlasnie dostalismy drugi list ze szpitala...z data 8 czerwiec...hmmm moze oni beda tak wysylac od konca te listy??? hehe w takim razie nadal czekam na ten z najblizsza wizyta...za juz nie 6 tylko 5 tygodni :))))
ewa Dominik czuje sie juz dobrze...zreszta najgorzej bylo po wybudzeniu...pozniej juz powolutku z gorki...zreszta cala relacja po moim wykresem...ze zdjeciami wlacznie...:)
Hoga, @ się rozkręciła? A jaki ten kolor nałozylaś? Chcialas intensywniejszy? Pewnie trochę się zmieni po pierwszych myciach. Ciasteczko, a co robisz z Piotrusiem jak idzie na aerobic? Gratuluję 1,5 kilo i trzymam kciuki za pozostałe 2,5. U nas już w miarę ok. O 4 gorączka wróciła ale podałam kolejną dawkę nurofenu, wypił 500 ml (!) soku i spał do 9.30; u nas oczywiście, żeby mieć go pod kontrolą. Rano juz było 35,5 pod pachą i nawet chwilę sie pobawił samochodami. Pojawił się za to ostry kaszel. Teraz znowu śpi. W ogóle zauważyłam, ze chyba na mojego syna paracetamol nie działa.
JEMMA uffff, nie powiem strasznie martwilam sie o Maksia...a jaki to kaszel???? moj Minik w styczniu mial wlasnie goraczke w okolicach 40 stopni i do tego taki szczekajacy, ostry kaszel...zadzwonilam po pogotowie...zabrali nas do szpitala...okazalo sie ze to tzw.krup...kazali duzo w zaparowanej lazience siedziec...i w razie goraczki nadal ibuprofen podawac...
Kaszel jest ostry, ale mokry, wydzielina tylko go dusi przy próbie odkasływania. Nie podejrzewam krtani, bo wtedy kaszel jest chyba suchy i własnie taki, jak to napisałaś "szczekający" Pamiętam jak wylądowaliście w szpitalu, na szczęście do juz za Wami.
JEMMA no szpitale niestety sie za nami ciagna....jak nie urok to...:( ale mam nadzieje ze teraz to juz tylko po dobre wiesci bedziemy do szpitala jezdzic...:)
Jemma ja miałam brąz więc chciałam rozjaśnić i marzy mi się taki srebrny kolor jak to mój się śmieje szary metalik i na to pasemka takie brązowe , na początku wyszły mi żółte wyglądałam jak żonkil na wiosnę i dostałą w sklepie fryzjerskim taką farncuską farbę i to troszkę zniwelowało . Teraz daję włosom odpocząć troszkę i znowu spróbuję położyć. No chyba że wrócę do pracy do poczekam do pierwszej wypłaty i zafunduję sobie fryzjera w końcu :D
Hoga a probowalas tego szamponu do wlosow??? [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] ja mam blond pasemka...ktore wlasnie po tym szamponie maja taki szary metalik odcien...moze wyprobuj najpierw zamiast od razu rozjasniac...
Patrycja a kupię taki gdzie? w typowo fryzjerskim sklepie bo w drogerii żadnej nie widziałam dotąd albo po prostu nie zwróciłam uwagi. Muszę się rozejżeć
Hoga z tego co wiem to tylko w salonach fryzjerskich...albo na allegro...o tutaj calkiem niezla okazja...ja za 250ml placilam 35zl i to jeszcze po kosztach...jedna butelke mam od grudnia...wiec wydajny jest baaaardzo...
Hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę, póki R nie widzi. Rozstaliśmy się, a on jest jeszcze u mnie do pn, nie wiem, jak sie zebrać do kupy, na dodatek mam PMS, ryczę jak głupia, nie umiem nad tym zapanować, a nie chcę, zeby rodzina już dzisiaj/jutro się dowiedziała, wolę rodziców poinformować po jego wyjeżdzie
She przykro mi bardzo,chociaz nie wiem jak to boli...
Dzieki za gratki co do tych 1,5 kg co do aerobicu to jak wyskakuje na ta godzine to przychodzi dorota(ma 5 min pieszo) akurat mam na 19 wiec zdaze piotrusia wykaac ubrac w pizame uszykowac kolacje i oni sobie jedza i ogladaja bajke a u mnie była kolezanka,wyrwała sie z domku zostawiajac mame z bliźniaczkami,ale fajnie było ,pogadałysmy za wszystkie czasy