Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 27th 2009
     permalink
    Widzę, że przez weekend trochę się tu działo ...
    Cześć tak w ogóle :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania zabierz nas na tą działkę > pomożem Ci :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She trzymaj się kobieto ... będzie dobrze.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga wyglądasz super wiesz :P
  1.  permalink
    chyba zadzwonie do banku
    konczy m i sie gotówka ,kurde ... wypłacałam w BPH bankomacie i karte tez z BPH miałam
    powiedzieli 2 tygodnie-mijaja jutro sprawdziłam
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny u Was też tak wieje? ...
    Dosłownie głowę chce urwać wrrr ... :neutral:
    W górach pewnie halny!
  2.  permalink
    no u mnie dzisiaj deszcz...ale w sumie to chyba nie moze byc non stop slonecznie co nie...a z drugiej strony...dlaczemu wlasciwie nie????
    ja zaraz zmykam na poczte...no i po jakies zakupy...nigdzie dalej sie dzisiaj nie ruszam...hehe:)

ciacho no to fakt ze jednak za granica zasilkow na dzieci jest duuuuuzo wiecej niz w Polsce...mnie samej naprzyklad nie oplaca sie wracac do pracy...przynajmniej do tej gdzie pracowalam...zarobie tyle co mam zasilkow...a jeszcze za opieke do dziecka bede musiala zaplacic...bez sensu...no chyba ze oddam dziecko w rece tzw child minder wtedy calkowity koszt moge sobie odliczyc od czegos tam...hehe...ale i tak w czynie spolecznym pracowac nie zamierzam...przynajmniej na razie...wole byc przy Miniku...:)
    --
  3.  permalink
    dziewczyny zagłosujecie na tego mojego smoczkowego dziecia??

konkurs na zdjecie ze smoczkiem
    --
  4.  permalink
    Zagłosowane, Pietruszko słodko wyszedł na tym zdjęciu:))
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też zagłosowałam :P
    Ja tam bym chciała aby u nas trochę przepadało ... normalnie kurz w powietrzu się kręci :P
    Ale nie narzekam :D Uwielbiam jak jest ciepło!
  5.  permalink
    Izunia u nas tez tak wieje ze poprostu pranie mi w pół godziny wyschło/wyschneło?
    w kazdym razie włosów nie ma co prostowac bo i tak wiatr je porozwala
    a jak młodziez wstanie to mam dla niego obiad i na plac zabaw standardowo
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho zagłosowałam
    Młody padł po wizycie u lekarza , pewnei odsypia wczorajsze wojaże, dostalismy kropelki i syrop na alergię
    Izunia fajnie pachnie ziemia po deszczu, ja wieczorem jak podlewam ogródek to wtedy aż inne powietrze się nad nim unosi. Posadziłam wczoraj krzak agrestu i jezynomalinę ciekawe co mi z tgo wyjdzie
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Na nasze dzidzie wstawiłam mojego maluszka hihi z wczoraj
    --
  6.  permalink
    Witam podróżniczki :)

Ciacho- mój głos tez macie
  7.  permalink
    dzieki dziewczyny za to głosowanie

Hoga mój tez padł ale juz z 40 minut temu
    a ja juz czuje zaach kalafiorka mmmmm
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho dopiero teraz spojrzałam i fakt mój też już ponad pół godzinki śpi , ciekawe ile mu to zajmie.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    zagłosowałam :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    EEe moje dopiero zasnęły - spoko jakieś 1,5h spokoju :P
  8.  permalink
    ciacho u mnie dzisiaj tez kalafior hehe:)
    lece zaglosowac na Pietruszke...
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja też zaraz zagłosuję.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ooooo - jakies glosowanko - już lecę!

Kurcze ma kontrole w pracy - znowu - cholera jasna!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Cześć Aga!:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No dobra głos oddany - postaram się jeszcze z domku! :bigsmile:
    --
  9.  permalink
    ooo to super dziewczyny dziekuje Wam, bardzo,my pierwszy raz tak sobie wzielismy udział tak dla zabawy

Iwa pamietasz o tym zaswiadczeniu co pytałam? faktycznie kazali mi przyjsc po 4 dniach ale jeszcze musiałam zapłacic 17 zł.jakos tak pokombinowałam ze miałam nastepnego dnia:) trafiłam na miłego pana
    --
  10.  permalink
    Ja juz dzis pozalatwialam co mialam i nosa z domu nie wystawiam...paskudna ta pogoda...ale nie powiem przyda mi sie dzien na porzadki..:) jak jest cieplo i slonecznie to zal mi tracic czas na sprzatanie..:)
    --
  11.  permalink
    ja tak samo,jak jest łądnie to smigam na dwór a sprzatanie musi poczekac do wieczora
    --
  12.  permalink
    albo do jutra hehe...:)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Głos na Ciastusia oddany
    U mnie od wczoraj cholernie wieje, dziś już mniej ale też. Zaraz i tak wybywam po Kube i na spacer
    --
  13.  permalink
    a ja lykam red bulla i biore sie za sprzatanie...bede zagladac od czasu do czasu...:)
    --
  14.  permalink
    No i jestem sama w domku. Póki co nie planuję nowego związku, wolę się w nic nie pakować mam dość na razie...
  15.  permalink
    She a wiesz ze lekarstwem na zranioną miłosc jest ...nowa miłosc
    Nie zarzekaj sie dziewczyno ,kosrzystaj z życia!!!

możesz miec facetów na pęczki tylko daj im do siebie dostęp-nie zamykaj sie

Pati ja musze chyba z tym red bullem zpróbowac bo mi sie chce o 20 juz spac mimo ze czesto spie w dzien
    --
  16.  permalink
    Ciasteczko, wolę sobie dać czas, póki co muszę się odkochać, nie chcę wchodzić w ewentualny nowy związek nie zamknąwszy tego etapu.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Laski, ale czad > zdrzemnęłam się z Juniorami :P
    Ale głowa mi teraz pęka ... czyli doopsko rośnie :D
    Kaaaaawy :wink:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She wiesz, ja właśnie zastosowałam się kiedyś (12lat już temu) do rady Ciacha i efekt końcowy taki, że mam męża haha :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania nie zdmuchnęło Cię tam na tej działce jak rwałaś te chwasty z lewa i z prawa :P
  17.  permalink
    Izunia, co u chłopaków słychać?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She a wiesz wszystko ok, tyle tylko, że po weekendzie spędzonym w większości na powietrzu Juniorzy zaczęli pokasływać i oczy im ropieją - podejrzewam albo zapalenie spojówek (wietrznie było jak diabli!) albo alergia ...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia my dostaliśmy dicortinef na oczka i clemastinum syropek bo Hubiego dopadło alergiczne zapalenie spojówek, włąsnie dostał jeść i będzie z tatą a ja zaraz zmykam do Jakuba.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga ciekawe co nam pediatra przepisze ...
    Wyściskaj starszyznę!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 27th 2009 zmieniony
     permalink
    witajcie wieczornie...
    godzine sie w wannie musialam odmaczac po dzisiejszym dzialkowaniu. porobilam od 10 do 17 - i na co komu silownia jak mozna dzialke pouprawiac :P straszne wiatrzycho i ciezko bylo zielsko wytrzasac. zostalo mi juz niewiele i palnuje w srode skocyzc dokonczyc. udalo mi sie troche odpoczac psychicznie od moich malych jeczydup no i co mnie cieszy niezle sie opalilam i licze na poprawke :))

Ciacho ja tez zaglosowalam :))

Hoga - dicortinef uzywalam i zawsze mam w zapasie. pomaga nie tylko przy zap. spojowek.
  18.  permalink
    Aniu, szkoda, że tak daleko mieszkasz, wpadłabym na tę Twoją działkową siłownię:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe no ja tez zaluje ze nie mam z kim sie dzialkowaniem dzielic. nie nawidze grzebac sie w ziemi tzn w sumie nienawidzilam bo dzisiaj juz nie bylo obrzydy takiej jak wczesnie... wiem jedno - zadne wiosla na silowni nie zastapia machania grabiami :tooth:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania oj nie zastąpią, ostatnio jak kopałam mój ogródek to byłam gorzej mokra niż na orbim a na dodatek słoneczko mnie złapało, fakt teraz póki co mam zabarwienie jak świnka na obrazkach dla dzieci , jak mówi kumpela skurwiały róż:tooth:
    Ale dobrze to mi zrobiło.
    Ze starszyzną nie widziałam się za wile bo miał jeszcze zajęcia, podobno z przerwami na posiłki mają szkołę od 8 prawie do 20:shocked: a widzenia od 10-19 tylko ciekawe kiedy mam się widzieć, jutro robie podejście ranne i z lekarzem porozmawiam, żeby mi go dali na przepustkę.
    --
  19.  permalink
    Hoga no to trzymam kciuki za przepustke...a co w ogole lekarze mowia??? i dlugo Jakub tam jeszcze pobedzie???? a z ta szkola to chyba troche przesadzaja...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja ewidentnie do fizycznej pracy nie jestem przyzwyczajona. bola mnie rece od grabi (mam az odciski na dloniach!!!) i nogi. po jakis 5godz juz nie mialam sily sie schylac ani kucac to zaczelam zielsko na kolanach wyrywac a ostatnie pol godziny to juz na bruzdzie przesiedzialam wytrzachajac perz :P

Hoga ja sie opalam na brazowo i dekolt rece i troche twarz mam ladnie zbrazowiale ale plecy to raczej raczka dzisiaj przypominaja. mialam podpiete wlsoy wiec i kark zjarany... chyba bede lewitowała dzisiaj w nocy :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    co od szkoly Jakuba to faktycznie cos dlugo. chociaz moze to jakos tak w ramach zorganizowania czasu dzieciom? kurcze ja bym z kims pogadala...

a tak a propos szkol - moja kolezanka byla zdegustowana ze nie zapisalam Gabrysi do klasy sportowej tylko na podaniu zostawilam bez adnotacji bo klasa sportowa bedzie miala tyle "wspanialych" zajec dodatkowych... plan jest taki ze dzieciaki na 8 do szkoly beda szly a konczyly o 15:20!!! jak dla mnie to przegiecie w przypadku pierwszakow!
  20.  permalink
    dzieki za głosowania!

ANiu M czy zagladasz czasem na NK :wink:
    Hoga faktycznie długo maja te zajecia a jak wogóle mu sie podoba?

Izunia ja tez dzisiaj spałam z Pitem uwaga od 11.15 on spał sam do 14 a potem dołączyłam i do 15 mmmm

kurcze i zmieniam miejsce aerobicu-kolezanka od bliźniaczek chce tez chodzic ale z przyczyn osobistych nie chce chodzic na siłownie nasza gdzie prowadza te moje zajecia.Znalazła nam aerobic przy szkole ,któy prowadzi wf-istka.W srode idziemy zobaczyc co i jak
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    oddałam jeszcze jeden :)))))
    --
  21.  permalink
    fajnie a talka jak tam film?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,VEVE padla o 8 ,bo dzis wcale nie spala,wiec moge posiedziec przed kompem...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.