chyba zadzwonie do banku konczy m i sie gotówka ,kurde ... wypłacałam w BPH bankomacie i karte tez z BPH miałam powiedzieli 2 tygodnie-mijaja jutro sprawdziłam
no u mnie dzisiaj deszcz...ale w sumie to chyba nie moze byc non stop slonecznie co nie...a z drugiej strony...dlaczemu wlasciwie nie???? ja zaraz zmykam na poczte...no i po jakies zakupy...nigdzie dalej sie dzisiaj nie ruszam...hehe:)
ciacho no to fakt ze jednak za granica zasilkow na dzieci jest duuuuuzo wiecej niz w Polsce...mnie samej naprzyklad nie oplaca sie wracac do pracy...przynajmniej do tej gdzie pracowalam...zarobie tyle co mam zasilkow...a jeszcze za opieke do dziecka bede musiala zaplacic...bez sensu...no chyba ze oddam dziecko w rece tzw child minder wtedy calkowity koszt moge sobie odliczyc od czegos tam...hehe...ale i tak w czynie spolecznym pracowac nie zamierzam...przynajmniej na razie...wole byc przy Miniku...:)
Ja też zagłosowałam :P Ja tam bym chciała aby u nas trochę przepadało ... normalnie kurz w powietrzu się kręci :P Ale nie narzekam :D Uwielbiam jak jest ciepło!
Izunia u nas tez tak wieje ze poprostu pranie mi w pół godziny wyschło/wyschneło? w kazdym razie włosów nie ma co prostowac bo i tak wiatr je porozwala a jak młodziez wstanie to mam dla niego obiad i na plac zabaw standardowo
Ciacho zagłosowałam Młody padł po wizycie u lekarza , pewnei odsypia wczorajsze wojaże, dostalismy kropelki i syrop na alergię Izunia fajnie pachnie ziemia po deszczu, ja wieczorem jak podlewam ogródek to wtedy aż inne powietrze się nad nim unosi. Posadziłam wczoraj krzak agrestu i jezynomalinę ciekawe co mi z tgo wyjdzie
ooo to super dziewczyny dziekuje Wam, bardzo,my pierwszy raz tak sobie wzielismy udział tak dla zabawy
Iwa pamietasz o tym zaswiadczeniu co pytałam? faktycznie kazali mi przyjsc po 4 dniach ale jeszcze musiałam zapłacic 17 zł.jakos tak pokombinowałam ze miałam nastepnego dnia:) trafiłam na miłego pana
Ja juz dzis pozalatwialam co mialam i nosa z domu nie wystawiam...paskudna ta pogoda...ale nie powiem przyda mi sie dzien na porzadki..:) jak jest cieplo i slonecznie to zal mi tracic czas na sprzatanie..:)
She a wiesz wszystko ok, tyle tylko, że po weekendzie spędzonym w większości na powietrzu Juniorzy zaczęli pokasływać i oczy im ropieją - podejrzewam albo zapalenie spojówek (wietrznie było jak diabli!) albo alergia ...
Izunia my dostaliśmy dicortinef na oczka i clemastinum syropek bo Hubiego dopadło alergiczne zapalenie spojówek, włąsnie dostał jeść i będzie z tatą a ja zaraz zmykam do Jakuba.
witajcie wieczornie... godzine sie w wannie musialam odmaczac po dzisiejszym dzialkowaniu. porobilam od 10 do 17 - i na co komu silownia jak mozna dzialke pouprawiac :P straszne wiatrzycho i ciezko bylo zielsko wytrzasac. zostalo mi juz niewiele i palnuje w srode skocyzc dokonczyc. udalo mi sie troche odpoczac psychicznie od moich malych jeczydup no i co mnie cieszy niezle sie opalilam i licze na poprawke :))
Ciacho ja tez zaglosowalam :))
Hoga - dicortinef uzywalam i zawsze mam w zapasie. pomaga nie tylko przy zap. spojowek.
Shehe no ja tez zaluje ze nie mam z kim sie dzialkowaniem dzielic. nie nawidze grzebac sie w ziemi tzn w sumie nienawidzilam bo dzisiaj juz nie bylo obrzydy takiej jak wczesnie... wiem jedno - zadne wiosla na silowni nie zastapia machania grabiami
Ania oj nie zastąpią, ostatnio jak kopałam mój ogródek to byłam gorzej mokra niż na orbim a na dodatek słoneczko mnie złapało, fakt teraz póki co mam zabarwienie jak świnka na obrazkach dla dzieci , jak mówi kumpela skurwiały róż Ale dobrze to mi zrobiło. Ze starszyzną nie widziałam się za wile bo miał jeszcze zajęcia, podobno z przerwami na posiłki mają szkołę od 8 prawie do 20 a widzenia od 10-19 tylko ciekawe kiedy mam się widzieć, jutro robie podejście ranne i z lekarzem porozmawiam, żeby mi go dali na przepustkę.
Hoga no to trzymam kciuki za przepustke...a co w ogole lekarze mowia??? i dlugo Jakub tam jeszcze pobedzie???? a z ta szkola to chyba troche przesadzaja...
ja ewidentnie do fizycznej pracy nie jestem przyzwyczajona. bola mnie rece od grabi (mam az odciski na dloniach!!!) i nogi. po jakis 5godz juz nie mialam sily sie schylac ani kucac to zaczelam zielsko na kolanach wyrywac a ostatnie pol godziny to juz na bruzdzie przesiedzialam wytrzachajac perz :P
Hoga ja sie opalam na brazowo i dekolt rece i troche twarz mam ladnie zbrazowiale ale plecy to raczej raczka dzisiaj przypominaja. mialam podpiete wlsoy wiec i kark zjarany... chyba bede lewitowała dzisiaj w nocy :P
co od szkoly Jakuba to faktycznie cos dlugo. chociaz moze to jakos tak w ramach zorganizowania czasu dzieciom? kurcze ja bym z kims pogadala...
a tak a propos szkol - moja kolezanka byla zdegustowana ze nie zapisalam Gabrysi do klasy sportowej tylko na podaniu zostawilam bez adnotacji bo klasa sportowa bedzie miala tyle "wspanialych" zajec dodatkowych... plan jest taki ze dzieciaki na 8 do szkoly beda szly a konczyly o 15:20!!! jak dla mnie to przegiecie w przypadku pierwszakow!
ANiu M czy zagladasz czasem na NK Hoga faktycznie długo maja te zajecia a jak wogóle mu sie podoba?
Izunia ja tez dzisiaj spałam z Pitem uwaga od 11.15 on spał sam do 14 a potem dołączyłam i do 15 mmmm
kurcze i zmieniam miejsce aerobicu-kolezanka od bliźniaczek chce tez chodzic ale z przyczyn osobistych nie chce chodzic na siłownie nasza gdzie prowadza te moje zajecia.Znalazła nam aerobic przy szkole ,któy prowadzi wf-istka.W srode idziemy zobaczyc co i jak