Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    eee no
    ja zapuszczam znów Slumdoga
    zakochałam sie w tym filmie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 26th 2009
     permalink
    wstawac spiochy... ile mozna w wyrkach lezec!!!
    dzisaij rano stwierdzilam ze mi sie syn zreformowal bo mimo ze obudzil sie o 7 to grzecznie lezal w lozeczku do 8.15 gadajac z miskami i sciagajac z siebie pizame a na nas w ogole nie reagowal, na szczescie bo by mnie cos trafilo :P

wczoraj na szczescie mama z nami nie pojechala wiec byl luz. udalo mi sie przegrzebac 1/3 dzialki (tak na oko kawalek z 5metrow na 4m) a nad reszta zastanawiam sie na jutro tylko dzieci musialabym sprzedac....
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe - przykro mi, chociaz mam nadzieje ze sobie moze to jeszcze wyjasnicie. no i podziwiam ze go nie wykopalas z domu, ja bym za drzwi wystawila nie patrzac czy ma jak do domu wrocic.... ale ja to furiatka jestem i raptus :P

Ciacho a wiesz ze ja tego filmu to nawet nie obejrzalam jeszcze a gidzes na plytce mam? ogolnie to jakos z filmami mi ostatnio nie po drodze...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    SHE ,kochana boli ,ale przejdzie ...MILEJ NIEDZIELI,ja do pracki na 11 lece...VEVE spala dzis pierwszy raz u tesciowej ,ciekawe jak bylo'?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    miłego dnia, u nas 16 stopni :))))) ma być 21 !!!! :)
    --
  2.  permalink
    melduje sie i ja....:)
    piekny, sloneczny poranek w Waltham Abbey mamy...cieszy mnie to jak najbardziej...zaraz sie ubieram i lece na car boot hehehe:)

ciacho a co to za film??? :shamed:
    AniuM to podrzuc dzieciaki do mnie...zabiore je na mega dluuuuuugi spacer....a ty sobie kop ta dzialke...:)
    ewa a ty jak przezylas ta pierwsza noc bez Veve???
    shehe no i tez w sumie podziwiam ze R. nie wykopalas...ty tu na niego czekasz i swetry robisz a on...hmmm no ale w sumie to sie nie madrze bo nie znam powodu rozstania...mam tylko nadzieje ze w miare szybko sie z tym uporasz...nadchodzi lato...wakacje...a bycie singielka ma tez swoje plusy...:)
    --
  3.  permalink
    Oj dziewczyny, żebym to ja go umiała wykopać... Nie potrafię go tak przestać kochać ot tak, a niestety, mi ciężko przychodzi bycie niemiłą dla osób, których nie lubię,a jak mi na kimś zależy, to tym bardziej... Szczerze mówiąc przeczuwałam że tak to się skończy, tzn już po tym powrocie widziałam, jak on się zachowuje, zresztą wcześniej też miałam wątpliwości czy mu na mnie zależy, ale mi zależy i zależało, głupia jestem i tyle, ale pora wziąć się w garść. Pogoda jest śliczna, więc próbuję w miarę szybko się pozbierać, tym bardziej, że on wraca do domu jutro, a ja mam dosyć bycia nieszczęśliwą, opuszczoną kobietą. Tyle, że czas wybrał najlepszy na taką rozmowę - akurat jestem przed okresem, a wtedy to jestem fontanną, i mogłabym płakać na okrągło jak mi smutno.

Ewa, fajnie, że jesteś:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  4.  permalink
    SH- kochana....... Jesteś młodą, śliczną, inteligentną laską... Jezeli on tego nie potrafi docenic to lepiej,żeby sobie poszedł. I dobrze,że zrobił to teraz- a nie np za rok.
    Zresztą wiesz co... Z tego co opowiadałas, to on był trochę "dziwny". Więc w nosie z nim i tyle :)
    Przytulam Cię mocno

Ja dopiero zwlekłam się z łózka i powinnam juz pojechac po dziecko- ale kurcze- nie chce mi się :shamed: Bawiliśmy się bosko:) Jedną z atrakcji był występ który możecie zobaczyć tu.
  5.  permalink
    Ku wyjasnieniom- nie jest to mój typ faceta- ale popatrzec sobie lubię :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Sheherezadah: jestem przed okresem, a wtedy to jestem fontanną, i mogłabym płakać na okrągło jak mi smutno.

tak to chyba każda z nas ma... te nasze PMS-y... wiesz, nie chcę Cię dołować.. ale tak myślałam, że ten wyjazd to trochę dziwna sprawa... i, że albo popsuje, albo nic nie zmieni w Waszym związku....
    trzymaj się She :*
    --
  6.  permalink
    ja juz spowrotem...:) lowy uwazam za udane...:)
    --
  7.  permalink
    Aniu koniecznie go ogladnij jesli masz!!!! jest swietny wcale sie nie dziwie ze zdobył w tym roku az tyle oskarów

Patrycja poczytaj sobie recenzje na necie bo ciezko strescic,ale po krótce-historia 18 latka z Bombaju który bierze udział w milionerach,oskarzaja go o oszustwo oniewaz bez roblemu odpowaida na pytania,w miedzyczasie poznajemy jego historie a łatwo mu w zyciu nie było-wiadomo Indie
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a o czym to ?
    --
  8.  permalink
    ale co? ten film?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ano ? ściągam go ;p
    --
  9.  permalink
    Ja też oglądałam, super jest:)
  10.  permalink
    ściagnij ,fajny jest naprawde,bardzo ciekawy i wiecie co -ciesze sie ,że mieszkam w Polsce a nie w jakims Bombaju
    musze dupe zwlec z wyra i pocwiczyc
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Sheh współczuję, ale wierzę w powiedzenie "Nie ma tego złego..." Może to nie ta osoba, a może to jeszcze nie ten czas...
    Chyba dziewczyny jestem jedyną osobą na forum, która cały weekend ani na moment nie ruszyła się z domu. Ale wiecie co: to był bardzo fajny weekend pomimo choroby Maksia; rzadko zdarza nam się tak długo pobyt razem bez załatwiania jakiś tam spraw... I nawet tego słońca mi nie żal ;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    PATRYCJA jak wròcilam w nocy to strasznie mi brakowalo VEVE ,ale musze sie przyzwyczaic,VEVE widze bardzo odpowiada takie spanie poza domem,bo zadowolona strasznie dzisiaj...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    bede tu wpadac wieczorami o 21 ,bo mam taki ekonomiczny abonament, w soboty i niedziele caly dzien a w dni normalne od 21...papa ide pod prysznic ...
  11.  permalink
    Jest ktoś?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja, jak to o tej porze jestem
  12.  permalink
    Ja tez ale z doskoku
  13.  permalink
    O- jak miło :)
    Jemma - a maksio lepiej?
    SH- jak się czujesz?
  14.  permalink
    Aga, dzisiaj już lepiej, staram się panować nad emocjami, póki on u mnie jest, poza tym wczoraj się chyba wypłakałam za wszystkie czasy i mam nadzieję, ze takiego napadu płaczu już nie będe mieć ponownie....

A jak Ci mija wieczór?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga, lepiej, goraczka nie przekracza juz 38. Jest kaszel i nie chce jeść ale ogólnie jest już duuuużo lepiej. Za to mnie chyba rozkłada, idę spać.
  15.  permalink
    Dobranoc Jemmo. Mam nadzieję, ze jutro Maksiu obudzi się bez gorączki.
  16.  permalink
    SH- trzymaj się , babo... I nie płacz przy nim!
    jemma- super wiesci :)

Ja chyba tez pójdę dziś wczesniej do łózka, bo chyba zmeczenie ze mnie wyłazi
  17.  permalink
    Ja też zmykam, bo nie wypada siedzieć na kompie mając gościa..
  18.  permalink
    Podziwiam Twoje opanowanie. Przy moim porywczym charakterze dawno by go nie było w moim domu, a jego manele lezałyby pod balkonem.
    Dobranoc. Spokojnej nocy, dziewczyny.
  19.  permalink
    no ja widze ze dzisiaj to wszystkie jakies padniete jestesmy...ja tez chyba zaraz sie poloze...:)
    takze jakbym juz nie zajrzala to dobranoc wszystkim..:)
    --
  20.  permalink
    hej no co jest czy mi sie zdaje czy tu jest ....pustooo???

pouciekały
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dobranoc...
    ja sie w noge pierdyknelam, ide tylko umyc stopki, nasmarowac czyms i do wyra, papappa :cool:
    --
  21.  permalink
    czesc w poniedziałek
    ja znowu po urzędach mam wycieczke-i to wszystko dlatego ze Norwegia nie jest w Unii

ale za dodatek na dziecko 1500 zl to chyba warto polatac prawda?
    kurde dlaczego u nas nie ma tak???

ja nocka suer mały padł juz o 19.30 i spał do 6 bez mleka i bez herbaty pierwszy raz! super
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 27th 2009
     permalink
    cześć :)
    film mi się ściągnął - będziemy z Rafałem patrzeli wieczorkiem :)
    ale mi paluch spuchł... :(((((
    --
  22.  permalink
    Talka a o co sie uderzyłas?
    to miły bedziecie miec wieczór z tym filmem
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ciasteczka ja ja mojego konkretnie nakarmię przed samym spaniem to tez potrafi przespać do rana
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie poniedzialkowo
    ja za 2godziny lece na dzialke. licze ze moze dzisiaj juz skoncze grabienie i wytrzasanie zielska tak zeby w weekend tylko na grilla jechac a nie do roboty...
    wczoraj taaaak sie lenilismy ze az milo. spacer krotki i znowu lenistwo :) jak ja lubie nic nie musiec
  23.  permalink
    a tak z innej beczkidwa tyg temu wciagneło na karte do bankomatu i musielismy ja blokowac i powiedzieli ze wyrobią nowa i że mamy czekac bo przyjdzie do domu.
    Ile to sie czeka? mineły dwa tygodnie juz a tu ani karty ani Pinu
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho no to super ze młody zaczyna fajnie spac i bez jedzenia, a mój nawet jak nie poje albo gdzieś ok 18 to i tak do rana śpi.

Wczoraj pojechalismy nad jeziorko nad grilla i młody nie spał cały dzień jak padł po 20 to do tej pory kima a na 10:15 idę z nim do lekarza z tym oczkiem bo wygląda fatalnie i chyba zaczyna przechodzić na drugie.

She ja tak jak Aga bym mu już dawno manele za drzwi wystawiła a wiesz jak to mówią tego kwiatu jest pół światu, mam nadzieję, że trafisz na kogoś kto będzie ciebie wart
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Witajcie w poniedziałek. Moje dziecko zastrajkowało i odmówiło jedzenia jajcownicy na śniadanie, a ja nie mam nic innego dla niego :/ Więc zaraz trzeba będzie tyłek z domu ruszyć...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Cześć na kawie
    Zasnęłam znów przed 4 :/ nawet nie tak bardzo jestem zgon. Najgorsze jest to że rano pozwoliłam iść Kubie samemu do szkoły i nawet tego nie pamiętam :confused: Cholera co się ze mną dzieje? ja rozumiem raz nie spać tyle ale 3 noce z rzędu?
    Zapowiada się u mnie ładny i słoneczny dzień więc pewnie wybędę z Małymi Babami gdzieś
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho ja odebralam karte nastepnego dnia w banku - tyle ze wyplacalam kase w bankomacie kredyt banku i nastepnego dnai akurat bylo "serwisowanie". kolezance wcielo karte w bgz a miala ja z pko sa i czekala ok miesiaca :|
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    NR moj dziec tez strajki urzadza. czasami rano to mu 3 snaidania robie a on i tak na mnie zlewa i chce mleko ostatecznie
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Chyba więc dam mu ostatecznie mleko, bo musimy wyjść gdzieś dalej, a nie chcę, żeby mi z głodu się denerwował...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez bym sie denerwowala jakbym glodna miala gdzies daleko lazic :P
    wlasnie pakuje prowiant na dzialke. caly zapas zgodnie z dieta :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: Talka a o co sie uderzyłas?

Niosłam Rafałowi kawałek chleba i uderzyłam stopą (dokładnie małym palcem w miejsce, gdzie powinno być kółko od pufy… kółka mam wyjęte i są tam takie metalowe bolce…. ) dziś palec mam spuchnięty, tam gdzie zaczyna się stopa mam sińca fioletowego, a nieco niżej niebieski łuk.... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja też bym się denerwowała i zwykle się denerwuję :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam poniedziałkowo dziewczyny!

Wekend był boski, bardzo udany wypad do Krakowa, śliczna pogoda, pozwiedzaliśmy- Rynek, Wawel i smok wawelski, Barbakan itd. Pół niedzieli Oliwka spędziła w Ogrodzie Jordanowskim - raj dla dzieci. Było super - tylko dlaczego tak krótko!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 27th 2009 zmieniony
     permalink
    JEMMA - wybierasz się do lekarza z Maksiem???
    Jak o się dzisiaj czuje?

Hoga i jak tam "twoje sprawy"???? Ułożyły sie "po twojemu" ???:wink:

shehe - kobieto głowa do góry. Laska z ciebie, wiosna-lato przed tobą, singielka - hmmmmm, lansuj się babo! ;)))
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.