Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 17th 2009
     permalink
    hihihihihihihi no nieźle laski obżerały się lodami :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam na kawce!
    --
  1.  permalink
    Hej Iwa, milego dnia:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    witam się :)
    --
  2.  permalink
    Czesc dziewczynki
    Czy któras z was widziała na żywo takie buty?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja nie, ale fajne są :p
    --
  3.  permalink
    Nom, wyglądają interesująco:)
  4.  permalink
    fajne sa
    ja szukam jakis płąskich an teraz do polatania i pojde dzisiaj do ccc zobacze co maja
    --
  5.  permalink
    Ja też się za płaskimi rozglądam, chciałabym jakieś eleganckie na niskim obcasie butki znaleźć
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ja widzialam ale nie mierzylam, jk bylam w ccc to laski kupowaly seledynowe drewniaki... ja bym chciala drewniaki ale na obcasie o polowe nizszym i najlepiej wscieklozielone :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eeej baby, gdzie jestescie jak was nie ma??
    mezu wlasnie robi rewiry kuchenno-lazienkowe bo jutro i w niedziele goscie (w niedziele inspekcja wrrr) a ja nie mam melodii do sprzatania...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hej babo, ja jestem i czytam co sie działo za dnia tutaj i pod wykresami. Mi też się dzisiaj nic nie chce, w pracy cięzko i siedziałam do 18 a jutro znowu szkoła :devil: Kiedy to sie skończy ...
  6.  permalink
    Ja sobie gawędzę z koleżankami na gg...
  7.  permalink
    Heloł :)
    Ja własnie przylazłam :) Witajcie wieczornie, kobiety :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w empiku do niedzieli jest promocja na wywolanie fot - format 10x15 po 39groszy... cos czuje ze bedziemy mieli jutro wieczorem co robic
  8.  permalink
    Hej Aga:)
  9.  permalink
    hej, hej ;)

Ja dzis w ataku szału stwierdziłam,że wypieprzam wszystkie pantofle. Tak mnie nogi naparzają po całym tygodniu na obcasach,ze wyciągnełam z zaswiatów adidasy.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a to ty jakies pantoWle posiadasz??? :tooth:
  10.  permalink
    ło zesz - no dziś to mnie nawet klawiatura nie słucha. Poprawiam już
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hehehehe to ja taka czepialska jakas dzisiaj ponoc :P
    ja tez od 2 dni wskoczylam w adidasy, za duzo chodzenia bylo nawet na mega wygodne "kacze dzioby"
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ciekawe co ty wtedy założysz do tej wypatrzonej sukienki ;)
    Musze wam sie pochwalić dziewczyny, że dzisiaj pierwszy raz prowadziłam rozmowę kwalifikacyjną. Wprawdzie na staż, ale zawsze :)
  11.  permalink
    Jemma- facet? Młody i przystojny?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma jednym slowem przyzwyczajasz sie do trzymania steru :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a tobie to tylko jakies mlode i przystojne chlopy w glowie :P
  12.  permalink
    Bo chyba mi hormony ma miejsce wróciły. Ba- chyba nawet przegięły w drugą stronę ;)
  13.  permalink
    :DD
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dzięki babulce za poprawę nastroju :) Fajnie się was czyta po mega ciężkim psychicznie wieczorze
    Mam dosyć wszystkiego i nie mam juz sił :/

Co do butów - mnie nogi bolą w najwygodniejszych adidasach :( dziś na rowerze ledwie jechałam bo fakt nie bolały mnie stopy czy łydki ale kolana :/ Masakra normalnie wyłam! i to nie stopień nacisku był problemem ale samo zginanie i prostowanie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a tobie kiedykolwiek hormony szly w niewlasciwa strone :)))
  14.  permalink
    Aga- moze to jakies zwyrodnieniowe? W koncu stara dupa jesteś... ( Mój rok urodzenia pomińmy milczeniem ;))
  15.  permalink
    Aniu- wg mnie idą w jak najbardziej prawidłową. Nie wiem tylko dlaczego Adam uważa,że jest inaczej ;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga jakiś czas temu od lekarza usłyszałam że jestem za młoda na cokolwiek związanego z kośćmi i stawami :devil: wybieram sie do ortopedy ale jakoś mi nie po drodze :/ Muszę bo jest coraz gorzej i to ie jest ból z braku kondycji tylko taki inny kujący i upierdliwy
    A tak w ogóle to stwierdziłam że u mnie nie ma porządnego internisty wrrr Ja już od długiego czasu śmieję się że coraz gorzej słyszę... w końcu robiłam badanie słuchu - pierwsze rok temu wyszło niezbyt i teraz drugie z zaleceniem by jednak iść do laryngologa bo to niestety postępuje. Dostałam kartkę z badania z pieczątka i informacja ze to wystarcza interniście by dał skierowanie do laryngologa. No i poszłam do internisty i usłyszałam że to badanie jest w normie a mi się wydaje ze niedosłyszę i nie ma potrzeby skierowania do laryngologa :/
    porąbańcy i tyle wrrr
    w końcu pójdę prywatnie bo naprawdę jest coraz gorzej :(
    --
  16.  permalink
    Aga- moze to tylko korek woskowinowy? Ale wiadomo- lepiej to sprawdzić.

No nic- idę sobie. jesteście dziś mało rozmowne, to chyba juz spać pójde, bo cały weekend w rozjazdach mnie czeka :/ Dobranoc
  17.  permalink
    Słodkich snów Aga:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And a nie mozesz isc po kolejne zaswiadczenie o potrzebie badania? nie wiem jak cenowo u was ale u mnie wizyta u laryngologa prywantie to 100zl plus ewentualne dodatkowe koszty badan... jak nawet zaczniesz chodzic na czyszczenie to konieczne sa kolejne wizyty i moze pojsc majatek... jako ze mija rok jak zaczelismy laryngologicznie sie bujac z Gaba to policzylam ze prawie 7tys poszlo do tej pory :cry:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wg tego co bada nie ma woskowiny właśnie (najpierw zaglądał se w uszy) a to że jest coraz gorzej to wiem sama bo przecież tego nie da się nie zauważyć. Najpierw sama myślałam ze to rozkojarzenie czy zamyślenie że niedosłyszałam ale jak robi się szum czy kilka głosów, hałas itd ja nie słysze -> głupie uczucie wiesz że ktoś coś mówi a nie rozumiesz co
    U mojego laryngologa wizyta 80zł ale mam świadomość że na jednej się nie skończy :(

Idę coś zjeść i chyba spać sama nie wiem
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja bym tego nie odpuscila... teraz mam problem ze skierowaniami i jak policzyylam ze mam zrobic badania na prawie 120zl to stwierdzilam ze nie ma mowy i nie wyjde z gabinetu bez skierowan, koniec i kropka.... za duzo wywalilam juz i tak kasy na chora sluzbe zdrowia...
    And co do stawow to ja pierwsza "przygode" stawowa mialam majac lat 25. teraz mnie boli strzyka i pyka ale wg badan reumatologicznie jest ok... aha i jesli masz problemy ze stwami to do reumatologa trzbea isc a nie ortopedy
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wiesz myślałam zę ortopeda bo on jest od kończyn. czy to stawy czy co to ja już sama nie wiem :( czasami się śmieje że mam zardzewiałe kolana i aż słychać jak sie zginają ale taki ból jak dziś to coś nowego i do tej pory pojawił się kilka razy w 1 kolanie ale chwilka i puszczało :/ ledwie dojechałam do szpitala i z powrotem i kawałek szłam a to tylko okolo kilometr :/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 17th 2009 zmieniony
     permalink
    ponoc "zardzewiale kolana" czy "wypadajace z zawiasow dlonie" to skutek problemow z wiazadlami...
    od stawow i ewentualnej osteoporozy czy problemow z gestoscia kosci jest reumatolog, od innych ortopeda
    ja mam czasami tak ze jak ukucne czy uklekne to bez pomocy sie podniesc nie moge, nocami czuje jak mi palce dlonie czy lokcie wykreca a w wynikach pod katem reumatologicznym jest ok... i szukaj igly w stogu siana co to...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :confused: mnie nie wykręca w nocy ale z tym kucaniem to wiem o czym mówisz :( albo wygodne siedzenie z nogą pod pupą :/ żadne maści czy kremy nie pomagaja i przeciwbólowe też raczej nie :(

Idę spać, może w końcu zacznę korzystać z 3 fazy tyle że nie mam sił pomimo że mi się chce bleeeee
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mialam isc spac ale jakos mi sie nie chce.. jutro rano powinnam wstac za ciacha sie wziac i po reszte pokupkow skoczyc ale musze to przemyslec czy meza nie wyslac :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    a ja sama nie wiem co ze sobą zrobić już dzisiaj
    Fajnie mieć męża w takich sytuacjach hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale wiesz z drugiej strony obawiam sie czy idac odebrac tort i kupic rogaliki i rurki nie kupi jeszcze 5innych rzeczy wiec moze lepiej nie ryzykowac... ooo wiem.... niech dalej rewiry robi a ja obkupie to co trzeba :wink:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja się żegnam, papa :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 18th 2009 zmieniony
     permalink
    Witam sobotnio. Ja dzisiaj słomiana wdówka, bo M na służbie!
    Właśnie jem śniadanko i swoje ulubione płatki jęczmienne (tylko w wekend moge je zjeść mniam ;))))

Aga - ja nie widziałam tych drewniaków. Fajne są , ale bardzo wysokie i obawiam się, że raczej nie za wygodne, a napisałas, że masz dość obcasów, bo bola cię nogi.
    Swoją drogą butki które ostatnio zakupiłam z Tamariska sa bardzo, ale to bardzo wygodne, nawet cały dzień chodzenia i szok przeżyłam, bo mnie nie obtarły, a to jakiś cud hihihihihihhi
    Ja teraz poluję na takie sportowe cichobierzki z Pumy i może w niedzielę uda mi sie nabyć bo jedziemy odwiedzić naszych znajomych na nowym mieszkaniu we Wrocławiu i M stwierdził, że jakbym coś potrzebowała to możemy na chwilkę podjechać do galerii.

--
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 18th 2009
     permalink
    Iwa te pumiaki podobają mi się
    Kiedys kiedyś miałam strasznie wygodne zwykłe halówki i teraz mam zamiar takie znaleźć

Aniu mój mąż jak idzie na zakupy nigdy nie kupi nic ponad to po co idzie
    --
  18.  permalink
    Miłego dnia dziewczyny:)
  19.  permalink
    mam takie pumy-faktycznie wygodne ale to nie jest moja ulubiona firma

co do butów mam na aerobic buty do tanca czyli powinny sie trzymac elegancko powierzchni tymczasem ja slizgam sie jak głupia dlatego innych i poprostu chyba przeprosze swoje stare buty do chodzenia

a ja mam jeszcze takie PUMY podobaja Wam sie? bo mi baaardzo
    http://butyjana.pl/sklep/1/0_152b4d6916c28a6746a9f930a2f64e87.jpg

http://butyjana.pl/sklep/1/0_94d28ad8eaa8bfab8421dbe3d9668508.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    czesc wam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    ja juz jedno ciacho zrobilam, tort odebralam na dzisiaj a ten na jutrzejsze jak to mawia Aga "piernikalia" zrobie wieczorem... teraz sacze kawe i zaraz znowu do roboty trzeba... u nas dzisiaj wyjatkowo piekna pogoda +17stopni i sloneczko, w koncu!!!!!

Iwa - fajne te pumiaki. ja to choruje na jakies cale czarne cale kryte ale nic mi sie nie podoba w cenie dla mnie przystepnej... licze e moze w factory w wakacje cos wyrwe
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Oj nie mam ostatnio czasu zajrzeć do Was wieczornie, a tak mi się tęskni :P
    Ania kawa powiadasz ... a owszem :D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.