Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeApr 14th 2009 zmieniony
     permalink
    IWA, jak się przesadzi z żarciem, to później trzeba odcierpieć :tongue:
    I to nie tylko przed lustrem czy na wadze...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 14th 2009
     permalink
    cześć po świętach. u nas bez zmian, tata dalej w szpitalowcu.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aha - NR rozumie - biedaku! :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie dziś cieplej niż w święta ...
    Ale mam leniwca haha :P
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja motorek w d...,jednak praca dobrze mi robi,jakos bardziej zywa jestem...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ewa hahahaa :P
    A ja tam błogo sobie dziś leniuchuję ... Żarełko jest więc spoko :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hihihihihihi - o tak ja po powrocie tak jak Iza poleniuchuje, bo jak dobrze zaznaczyła - żarełko jest jeszcze z Świąt hihihi!
    U mnie tez dzisiaj cieplej niż w ostatnich 2 dniach - jak zwykle na same świeta nie było upałów!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    tu tez pogoda byla nie najlepsza ,ale dobrze ,ze nie padalo...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witajcie po świętach i błogim 3-dniowym leniuchowaniu :) Przed nami teraz praca do 1 i 3 maja a potem do czerwca 11 i tam tez jak dobrze rozplanujemy to będzie dużo wolnego :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    standardowo idziemy do pracy kiedy za oknem pogoda jest boska i grzeje aż miło :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Lady a ty kobieto zmieniłaś w koncu pracę na inną bo jakoś tak nie wiem, czy nie doczytałąm czy przegapiłam .
    Aga daj wieczorkiem jeszcze raz domeczek co? bo ja się tradycyjnie nie załapałam, no może ostatnim razem jak stół na piasku narysowałaś.A swoją droga to super że budowa ruszyła aże cieszy to wiadomo.

Ja złozyłam dziś papiery do pracy, jutro idę młodego zapisać do żłoba , pewnie będę na szarym końcu ale w nosie, zawsze kiedyś wskoczymy, bo podobno duża rotacja.
    Zmykam kąpać młodzież, ostatnio nie wiem ale zaczyna mi się wszystkiego bać, samochodów nawet jak są daleko, śpiąca rybka na mini mini tez ryk a dzis na "bawmy się sezamku" był ogromny nos i nosastyka i co zawsze lubił i się śmiał tak teraz ryczał, że ja nie wiedziałam w pierwszej chwili co się dzieje i zamiast wieszać pranie musiałam z nim siedzieć.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale tu pusciutko,ja dzis z domu nie wyszlam ,bo mi sie nie chcialo...dobrze ,ze mama jest to bawi sie z VEVE...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ewa a jak mama, podoba jej sie u was,jak jej samopoczucie
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    HOGA,klimat jej nie sluzy,mòwi ze wilgoc i kosci ja bola,ale cieszy sie z VEVE...mama wsi ogòlnie nie lubi,uciekla ze swojej i przeniosla sie doKrakowa...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez mam jakiegos lenia dzisiaj... Krzychu padl 2 godz temu, Gabrycha jeszcze walczy ze snem i cos w pamietniku pisala bedzie a moj R jak zwykle sie obzera... wlasnie wcina babke swiateczna, kurde od 4dni tylko geba rusza a na wadze nawet 100gram mu nie wpadlo... to sie nazywa miec fuksa
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania no z moim mogą sobie dłonie podać, kto to widział, ładować w siebie tyle żarcia i ważyc 69 przy 186 cm to przecież grzech :devil::bigsmile:
    Ja młodego wykąpałam w wodzie z dodatkiem nadmanganianu, bo znowu jakis krostek dostał, ząby umyte to jeszcze chwilka przypomnę mu że słoneczko już spi to sam sie ewakuuje do łóżeczka
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    cholera by to wziela... wlasnie dzwonila babka z pzu ze jutro przyjdzie chate ubezpieczyc bo ubezpieczenie dzisiaj wygaslo... a ja juz sie cieszylam ze spokojnie zakupy na imprezke urodzinowa Gaby zrobie... niby pamietalam ze w kweitniu ubezpieczenie ale tradycyjnie mi wylecialo w ostatnich dniach z glowy :devil::devil::devil:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no mòj M ,tez szczuply ,ale ja tez nie tyje,VEVE chyba tez z tych szczuplych bedzie bo nòzki takie cieniutkie...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A mój M to taki trochę Misiek i właśnie taki mi się podoba , szczupli faceci są nie w moim typie :fingersear:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ja tez lubie misiòw,ale trafil sie szczuply,moze z wiekiem misiem sie stanie...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja to tylko z jednym co wiecej wazyl ode mnie sie spotykalam a tak to same szczuplaki :)))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    to mój nogi jak patyki, dupa na jedno umycie a brzuch większy od swojej głowy ma :) niby dobry gospodarz to i dach powinien mieć dla konia ale przy takiej dupce i nóżkach to jak etiopczyk prędzej wygląda :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hmmm... a ja jak teraz sobie przypominam stare czasu to chyba żadnego szvzuplaka nie miałam
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hoga siedzę dalej tam gdzie siedziałam tylko z półpiętra na piętro mnie przenieśli do kadr wrrr
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Biedrona fajnie ze wracasz na forum :))
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja się delektuję winkiem czerwonym ;-)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wlasnie LADY fajnie,ze zagladlas...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dziewczyny a jak juz zaczęło się o byłych to przyznajcie się ile ich miałyście przed swoimi M, hę?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma mam pyt odnosnie wczasow pod grusza - jesli w zakladzie pracy (firma prywatna) zatrudnionych jest ok 70osob, jest ZFŚS i pracownik bierze 2tyg urlopu to musza takie swiadczenie wyplacic czy to od regulaminu zalezy? jesli zapisu nie maw regulaminie to co zrobic zeby taki zapis sie znalazl ??
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma no wiesz tak publicznie :P :P a no i co to znaczy "miałyscie" bo to wiesz pojecie wzgledne :shamed:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Jemmma ja to pod tym katem nudna jak flaki z olejem mój by mąż to pierwszy a obecny to drugi. Za duzo mam zdrowego rozsądku chyba...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aniu, z ZFŚŚ mogą iśc rózne wydatki, to faktycznie tylko od regulaminu ZFŚS zalezy i od... decyzji Prezesa. Nawet może być tak, że 1 osoba nie dostaje nic a druga dwukrotność odpisu. Z zasady fundusz ma wspierać najuboższych i tych w potrzebie ale różnie z tym bywa...
    Na wczasy niekoniecznie się cos dostanie.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hoga to ja z tych bardzo nierozsądnych bo często ich wymieniałam na lepszy model, hehe. Do czasu oczywiście, bo juz teraz też jestem rozsądna ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma thx. musze meza wkrecic zeby sie wywiedzial.. u nas w szkole trzeba bylo zlozyc deklaracje o dochodach zeby dostac bon swiateczny u nich nie ma zadnych gratyfikacji z socjalnego
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ja wyszlam za maz w wieku 28 lat ,przed M troche ich bylo,ale ja tez nie bylam jego pierwsza miloscia...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ania wiesz, ten wypad w "ramach premii" mogli podciągnąc pod ZFŚS? :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma nie mogli podciagnac bo tutejsza filia nie dolozyla nawet 1PLN do tego :(
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ale filia jest odrębną jednostką czy tylko właśnie oddziałem z tym samym NIP-em?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    odzielna jednostka. tylko udostepniaja pracownikow siedzibie glownej :P
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    haha, aha :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dla tych ktore preferuja transakcje bezgotowkoe

PŁAĆ KARTĄ VISA I WYGRAJ 50TYS
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no taaaaak... ja dzisiaj czasowa a tu takie puchy... ide wiec na partyjke i spac sie klade. jutro chce obleciec hurtownie papiernicze wiec sporo lazenia mnie czeka
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 15th 2009
     permalink
    Witam na kawie
    Jeszcze tylko Gabi do przedszkola i mam chwilkę ciszy :) Antosia jeszcze śpi :shocked: Weronika tuli się do misia i poleguje ehhh normalny poranek hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć - ja też już z kawą :P
    Ania trzeba było dzwonić po mnie, wywaliłabym D od kompa :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Moje już od 1,5h na chodzie :P
    Właśnie mi wywaliły wszystkie ciuchy mężowe z szafy :shamed:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Witam
    Izunia mój rozwalił sie u Jakuba i ogląda sobie tv
    A ja w nocy spać nie mogłam i nieprzytomna teraz jestem a dzień taki długi.
    --
  1.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    Ale dzisiaj śliczna pogoda, wybieram się na siłownię, a później na rower.
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga ja też jakoś nie mogłam zasnąć ... jakieś filmidło włączyłam i dopiero oczy się zaczęły zamykać :P
    Jak tam byłaś w żłobku już zapisać Huberta? :D
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia zaraz zmykam zapisać a co z tego wyjdzie się zobaczy bo miejsc mało a chetnych wiadomo
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,piekna pogoda ,wròcilam od pediatry z wizyty kontrolnej,jest ok VEVE wazy 10 i pòl kg...ale upal...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.