Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 7th 2009
     permalink
    Dzięki za fotki :P
  1.  permalink
    thx :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nie dziękuj, prawdę piszę :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No nic chłopaki już wyspane, teraz dam im obiad i czekam na męża, a potem uderzamy w spacery :P
    Przy okazji solarium zaliczę ;D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Zabierają właśnie ojca do szpitala.
    Jestem załamana. :cry:
    --
  2.  permalink
    talka a co sie dzieje ???
    przytulam mocno...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    od soboty czy piątku nie chciał wstawać z łóżka (szybciej darł się, jak nie chciałyśmy mu pomóc wstać) mało jadł, mama wmuszała w niego.... :cry:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a mnie jakos ,to trzesienie przybilo...ale ogladalam wywiad z 1 kwietnia z jakims naukowcem ,ktòry ostrzegal.ze bedzie silne trzesienie ,ale wszyscy to zignorowali...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    TALKA ,tez przytulam...
  3.  permalink
    ale tu cisza....
    talka wiadomo cos o tacie???
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    został w szpitalu, ponoć miał być dziś... ale go nie ma :confused:
    :(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ma podejrzenie półpaśca i zapalenia opon mózgowych :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 8th 2009
     permalink
    Hello! Ale tu cisz ostatnio panuje ...
    Talka zdrowia dla taty.
    Parzę kawę bo jeszcze nie piłam :P Dziś sąsiadka przychodzi do mnie na ploty haha ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    I znowu słonko świeci, zapowiada się kolejny ciepły dzień :P
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam i ja!
    Zaglądam na chwilkę i nadrabiam, bo nie dużo to dam radę (tylko 10 postów) wiosna zawitała u nas na całego i to widać, bo mało nas tutaj. I dobrze - teraz czas na spacerki, wycieczki i zabawy z maluchami i nie tylko :wink::bigsmile:
    Miłego dnia!

talka współczuje - oby tata szybko z tego wyszedł!
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Talak trzymaj się
    Izunia my całe dnie na spacerach a wieczorem to siły mi brak na siadanie do kompa
    Troszke wczorajszego spaceru w "naszych dzidziach"
    --
  4.  permalink
    dzien dobry
    Talka- dużo zdrowia dla taty.... I siły dla Was ...

Hogatko- jak tam w szkole?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga w szkole dowiedziałam się, że pan z izby nie tylko do mnie taki był ale panią pedagog która pojechała z Jakubem potraktował równie"miło" choć powiedziałam, ze gdyby mnie podali o zaniedbanie to ja bym podała szkołę, bo nie może być tak, ze zawsze potrafili sie do mnie dodzwonić a raptem w takiej sytuacji telefonu znaleźć nie mogą.Wiem jak Jakub zachowuje się w czasie takiego napadu i mogę im wierzyć że były tak zdenerwowane, że nie wiedziały co sie stanie i zareagowały tak jak zareagowały. Rozmawiałam też z panią dyrektor one sie bały bo nawet tego nie mówiły ale miały wrażenie że Jakub im wyskoczy przez okno i były pełne strachu.Póki co Jakub jest w domu a potem szpital i zobaczymy.
    Mam tylko nadzieję, ze nie wyjdzie z tego szpitala gorszy niż trafił.
    --
  5.  permalink
    A wyciszył się juz trochę?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga przepraszam, że pytam ... a to jest szpital jakiś zamknięty? Jak to wygląda?
    Ja życzę Wam dużo cierpliwości przede wszystkim i zrozumienia! A przede wszystkim dobrych specjalistów, którzy potrafią pomóc młodemu.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia Jakub już spokojny a w szpitalu to odwiedziny są ale minimum tydzień będzie zanim dostanie przepustke do domu. Więcej szczegółów dowiem się jak go odstawię na oddział. Też bym chciała żeby trafił na konkretnych lekarzy, pewnie na nowo porobią mu badania a potem ustalą leczenie, znając Jakuba na pewno poznaja jego buntowniczą naturę
    --
  6.  permalink
    Hoga - a to nowoczesne lekarstwo na adhd nie działa?

Pozdrów go od nas i powiedz,że mu kibicujemy.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoguś każde dziecko się buntuje i broni przed lekarzami ... ja również pozdrawiam i kibicuję Jakubowi!
  7.  permalink
    Hej dziewczyny, wreszcie do Was dotarłam
    Talko, trzymam kciuki, żeby z tatą było wszystko ok.

Wczoraj byłam u dentysty, robił drugie podejście do kanałowego leczenia piątki, nic nie bolało, ale jakiś tydzień temu rozmawiałam o tym z R., i mi powiedział, że to najbardziej unerwiony ząb itd., itp., no i jak normalnie nic mnie nie rusza, nie potrzebuję znieczulenia, praktycznie się relaksuję u dentysty, to tym razem mało nie zemdlałam, chociaż rzeczywiście nic nie bolało, chyba zadziałała autosugestia:D, ale obciach był, dentysta okno otwierał, położył mnie na tym fotelu, i w ogóle takie szopki, że aż mi się wstyd robiło, że tak spanikowałam....
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  8.  permalink
    Hoguś, ja też pozdrawiam Jakuba, powiem szczerze że cała opisana przez Ciebie historia mnie przeraziła... A pan na izbie to chyba średnio kompetentny...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga Jakub wczesniej brał concertę ale ona pomaga głównie na brak koncentracji, robi porządek z byt wielką ilością impulsów w mózgu a na te jego stany musi mieć inne i tego chciałam uniknąc bo nie jestem do końca pewna ale pewnie jakieś psychotropy dostanie.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She no ładnie teraz mi wyjechałaś z opisem a ja jutro do zębologa haha :P
  9.  permalink
    Izunia, ja jutro tez idę, dokończyć tego zęba, mam nadzieję, że tym razem nie będę mdleć:D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    shehe - ja kiedyś tez miałam ćmiki przed oczami na fotelu i okno trzeba było otworzyć i głowe międzi nogi chować, bo inaczej to bym tam padła na pewno, juz ledwo słyszałam swoją stomatolog i mialam żółto przed oczami hihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Hoga - kochana - obu wszystko sie ułożyło i lekarze coś dobrego doradzili!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja chcę leczyć dwa naraz, może przeżyję ... :wink:
    Zapytam jeszcze - jak bym chciała zażyczyć sobie znieczulenia (odpłatnie oczywiście) to stomatolog może mi odmówić? U prywatnego to wiem, że klient pan ... ale ja idę państwowo - jak to jest? :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wykluczyli 3ci udar, zapalenie opon i półpaśca, ma bakterie w moczu i szmery w płucu
    od wczoraj leży na izbie, nie wiedzą czy go położą na oddział czy wyjdzie do domu.
    --
  10.  permalink
    Izunia, trudno mi powiedzieć, ja chodzę prywatnie, i bez znieczulenia, bo nie lubię tego uczucia dziwnego....
    Iwa, głowę między nogi też musiałam chować:DD
    Talka, mam nadzieję, ze lekarze szybko jakąś diagnozę postawią, i będziesz wiedzieć co z tatą
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    leży na neurologii, mimo, że chcieli go wziąć na internę.... dalej nie wiedzą co jest :cry:
    ponoć jest przywiązany... tzn. rękę sprawną ma przywiązaną, bo ściągał kroplówkę... i nie reaguje w ogóle :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hej, wszystkie nieobecne?
  11.  permalink
    Ja jestem:)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    To fajnie Sheh, bo ostatnio jakoś cię mało a i gadać nie chcesz za bardzo. Co słychać? Właściwie to idę dowiedzieć się "u źródła" - czyt. pod wykresem ;)
  12.  permalink
    W sumie wszystko po staremu, tyle, że nie jestem już taką gadułą jak kiedyś, nie wiem z czego to wynika...
  13.  permalink
    A jak Ci mija wieczór Jem?
  14.  permalink
    Izunia nie zazdroszcze dentysty...tutaj znieczulenie mam za darmo...a w Polsce wydaje mi sie ze jak idziesz panstwowo to mozesz za znieczulenie zaplacic...mnie tez czeka zaniedlugo wizyta kontrolna...i juz sie boje...ja to na serio wole dzieci rodzic niz do dentysty chocby na kontrole chodzic...chociaz porod mialam naprawde nielatwy...ostatnio to nawet naklejke dostalam jak dziecko normalnie...taka dzielna bylam...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wpadam na chwilę.
    nie ma nowych wieści....

spokojnego wieczorku, papa:wink:
    --
  15.  permalink
    talka-mam nadzieje,że jutro postawią trafna diagnozę i ze bedą skutecznie leczyć tatę....
  16.  permalink
    ja uciekam spac...jakos ostatnio strasznie zmeczona jestem...nic mi sie nie chce i najchetniej caly czas bym spala...chyba jakies przesilenie wiosenne mnie dopadlo....

dobranoc...
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeApr 9th 2009
     permalink
    DZIEN DOBRY...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pati spoko, ja tam przeżyję :P A z tej naklejki to się uśmiałam hahaha :P
    Dzień bry tak w ogóle :D
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Dzień dobry
    Młody wstał już o 7 teraz ja z kaweczka a on patrzy na świat przez okno i coś tam nawija tym swoim dialektem
    Pati no widzisz jaka grzeczna byłaś a naklejkowa nagroda to fakt, zabawna, mnie by musieli chyba cały karton takich dac
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No moi Juniorzy jeszcze śpią :P
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    moja VEVE tez spi,ale pogoda do bani...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia u nas jak młody spi do 8:30 to w dzien nie zasnie, więc już wolę o 7 pobudkę bo potem w obiad mam 2 godzinki spokoju.
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga, ale dziś to jakiś takiś dzień ...
    Normalnie pobudka jest o 7:00 :P
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.