Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 3rd 2009
     permalink
    Myszorka no Mat już duży chłopak, rozumie więcej i jak teściowa potrafi się z nim bawić, poświęca mu więcej uwagi ... wiesz u mnie jest tak z dziadkami, chłopaki bardziej lgną do teścia, bo częściej go widzą, bo się z nimi bawi ... Przecież Ty nie nastawiasz go, że ta babcia "be" a ta "dobra". Z drugiej strony chyba mama Twoja nie ma o to pretensji co, że Mat bardziej przywiązany do drugiej babci?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA "zabawa" jak to trafnie ujęłaś zacznie się jak monsz wróci z pracy :P
    Aga witaj ;D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to niezla nocka was czeka............:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my kiedys biuirko skrecalismy 2.5godz ale to przez jakiegos palanta ktory instrukcji obslugi nie zamiescil w kartonie :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja się nie stresuję :boogie:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia mamie było przykro jak jej to powiedziałam, ale z drugiej strony zdałam sobie sprawe ze tesćiowa jest bardzo zaborcza, i nie umie wyjśc od Matusia, nie raz jej mąż (czyli jej syn) mówił mamo mozesz juz iść, a ta na siłe sprzatala zabawki, 3 razy mi mówila co i kiedy Matus robił.

Izunia tylko nie zrób tak jak ja z mezem ze szafe do malego pokoju skręcalismy w duzym a potem ups jak ją tam wniesiemy a szafa 2,2szeroka na 2 wysoka:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    witam i ja!
    --
  1.  permalink
    Ale dzisiaj śliczna pogoda, aż chce się żyć:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka hahahaa no to mieliście fajnie ... hahahaa :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale dziwności u mnie :confused:
    wczoraj test wątpliwy, krecha była-R. widział.
    wieczorem minus, dziś rano też minus i śluz robi się już brunatny, a szyjka otwiera :confused::confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,ale goraco na polu a w domu zimno buuu,VEVE spi potem zupka i znòw spacer...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A ja za godzinkę do domciu i z Oliwką na plac zabaw poszaleć w parku! :bigsmile::cheer::clap::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Iwa ja tez za godzinkę do domku ale jade po buty dla Matusia
    --
  2.  permalink
    A ja cały czas w domu, zaczyna mi to bokiem wychodzić:D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  3.  permalink
    witam i ja po dwudniowej przerwie...
    pogoda wiosenna juz chyba na dobre u nas zagoscila...a ja dzis bawilam sie w nianie...mialam po opieka 19 miesiecznego bratanka mojego polowka...fajnie tak miec takich dwoch maluchow w domu...tylko ze ten moj to strasznie zazdrosny jest...o wszystko...a najbardziej o mame...hehe...normalnie ja to moglabym tak pracowac...sama przyjemnosc...tylko jeden problem...jak wyjsc do kibelka??? jesli ten kibelek jest na pietrze...:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale fajnie ,ze mama jest u mnie,VEVE tak sie ladnie z nia bawi,wlasnie zakladaja walki na glowe...
  4.  permalink
    bylam dzis na starym mieszkaniu po listy...i przyszly 2 LISTY ZE SZPITALA...z tym ze nie mam pojecia dlaczego do cholery na stary adres skoro i w szpitalu i w przychodni adres mam od dawna zmieniony...i tak:
    pierwszy list datowany 2 marca br....data wizyty 6 kwiecien...czyli juz w najblizszy poniedzialek...razem z tym listem przyszla jakas ankieta do wypisania i odeslania...dostalam ja dopiero dzisiaj wiec nie odeslalam...
    drugi list datowany 19 marca br...data wizyty 7 wrzesien....:shocked::shocked::shocked: i teraz nie mam pojecia czy ta pierwsza wizyte mi przesuneli (prawdopodobnie tak)...czy o co chodzi...musze tam jutro zadzwonic...mam nadzieje ze dodzwonie sie w sobote...oba listy sa jednakowe, z tym samym nazwiskiem lekarza...w drugim liscie nie ma slowa o odwolaniu pierwszej wizyty...jest napisane tylko ze Dominik MUSI byc zdrowy...ze jesli mial jakas chorobe zakazna lub inna infekcje jak chociazby kaszel czy katar to mam zadzwonic i umowic nowa wizyte...od calkowitego wyleczenia infekcji musi minac 3 tygodnie zeby mogl przyjechac na wizyte...

wiecie co znowu zaczelam sie bac i martwic...i znowu w mojej glowie kresla sie najgorsze scenariusze (czyt. gips od pach po kostki)....
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hop hop, jest ktoś?
  5.  permalink
    Witajcie babeczki :)
    I znów mamy weekend :)

patka- dzieciaku- Ty sie nie zamartwiaj. No sama powiedz - czy gdyby bylo źle to czy zapisywaliby Dominika na WRZEŚNIOWĄ wizytę?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :smile:
    --
  6.  permalink
    aga no niby nie...ale po co wysylali list z KWIETNIOWA wizyta??? i dlaczemu taka rozbierznosc w datach??? no nic jutro zadzwonie i wszystkiego sie dowiem...mam nadzieje...a zamartwiac i tak sie pewnie bede...ale jesli ta wizyta bedzie dopiero we wrzesniu to i tak odetchne z ulga...ze gdyby jednak gips to przynajmniej nie latem...:)
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    patrycja zadzwoń, żeby potwierdzić kwietniową wizytę, o wrzesniowej nic nie mów, a jak ci powiedzą, że nie jesteś wpisana, to powiedz , że masz list z wyznaczoną wizytą na kwiecien ;P
  7.  permalink
    Babo- nie bedzie ŻADNYCH gipsów. Włącz pozytywne myslenie.

Jemma - a Ty kopa chcesz? Za zaniedbywanie, ofkors?
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    Aga, nie mogę się ogarnąc, jakas niezorganizowana jestem ostatnio. Teraz np. tez powinnam się przygotowac na jedne jutrzejsze zajęcia i egzamin w nd a co robię? Ozywiście się obijam :/
    A kop może by sie i przydał. Mój tato zawsze do mnie mówił, że mi to podrzeba czasem porządnego kopa w dupę ;)
  8.  permalink
    JEMMA mysle ze jak zadzwonie i podam im moj hospital i reference number to i tak na momencie beda mieli wszystko czarno na bialym...zastanawia mnie tylko dlaczego w drugim liscie nie ma slowa o odwolaniu kwietniowej wizyty...zawsze jak dostawalam listy ze zmiana daty to byly i przeprosiny i takie tam...a tutaj nic...dokladnie taki sam list jak list numer 1... bardzo chce zeby juz bylo jutro...
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    może masz wpisane oby dwie wizyty?
  9.  permalink
    To wypinaj i wedle zyczenia - DUZY KOP!
    QAle wiesz- ja mam to samo. Nieraz tzreba mi kopniaka,żebym się ockneła i przejzała na oczy.
    A powiedz- czy u Ciebie zapanował juz kompletny "trzymiesięczny" spokój? Bo wiesz- ja mam wiosnę w sercu ;)

Patrycja- ja mysle,ze obydwa listy poszły z automatu. pewnie któras z pielegniarek zapisujacych na wizytę połozyła kartę małego 2 razy na tę samą kupkę
  10.  permalink
    aga a z tym pozytywnym mysleniem to u mnie baaaardzo ciezko...:( taka juz jestem..okropna pesymistka...twierdze ze zawsze lepiej byc przygotowanym na najgorsza z mozliwych opcji...najwyzej sie milo zaskocze...a nie nieprzyjemnie rozczaruje...ale czasami tez wlacza mi sie taka czerwona lampka...ze moze jednak nie warto tak sie na zapas zamartwiac i pisac te najczarniejsze scenariusze w lepetynie?? - niestety ta czerwona lampka zazwyczaj bardzo szybko gasnie...
    --
  11.  permalink
    Wiesz- kiedyś tez miałam pesymistyczne podejście do wszystniego. Udało mi się je zmienić, chociaz nie nalezę do ćwierkających dziewczątek. Od tego czasu łatwiej mi się żyje- powaznie.
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    Tak spokój jest, i nawet szybciej przyszedł niż po tych 3 m-cach. Nawet mam wrażenie, że przechyliło się w druga stronę ;) Ale Aga u ciebie ta ja już czuję wiosnę od jakiegoś czasu :wink:
    Patrycja zawsze cię brałam raczej za optymistkę :)
  12.  permalink
    Nie , nie kochana:) Nie od jakiegos :) Od teraz :P
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Tak? To mnie zaskoczyłaś , bo odnosiłam inne wrażenie :) Ale dobrze: 3 miesiące z porządną dawką endorfin (wiosennym oczywiście) się przydadzą ;)
  13.  permalink
    No jak nic się przydadzą;)
    Mój syn mówi do mnie - wiesz mamo - mamy nową nauczycielkę od muzyki. Brzydka jest i stara- ma już ze 3 dychy :devil::devil::devil:
  14.  permalink
    JEMMA to moje wachania nastrojow...heheh...ale polowek twierdzi ze nie zna drugiej takiej pesymistki jak ja...:) od jakiegos czasu staram sie to zmienic...ale nie jest to latwe...w sytuacjach takich jak dzisiaj czarne mysli wracaja jak bumerang...:(
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Hahaha, no cóż; trzeba się zacząc przyzwyczajać :) Też tacie palnęłam kiedys komplement odnośnie nauczyciela w podstawówce. Było nawet gorzej, bo powiedziałam, że AŻ tak stray jak on to nie jest ;)
    Jak poszedł test młodemu?
  15.  permalink
    Jemma - ale do czego przyzwyczajać? Ja się czuję BARDZO młodo. I za nic nie chciałabym miec 20lat :P

A test- no cóż - zobaczymy. Na bank ma 3 błędy i to takie głupie- zrobione z roztrzepania. No ale ze 30 pkt powinien dostać.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    A jakie ten test ma znaczenie? Od niego zależy, do jakiego gimnazjum sie dostanie? Czy to jakoś na "zaliczenie" podstawówki?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja się żegnam na dziś...
    jutro @ pewnie do mnie wpadnie... humor jakiś taki nijaki mam...
    --
  16.  permalink
    W zasadzie nie ma żadnego znaczenia. Jest tylko po to aby okreslic możliwosci dziecka.
    Nie decyduje o przyjęciu do gimnazjum- no chyba,że ktos chce wysłac dziecia poza rejonem do jakiejs wypasionej szkoły. Ja nie mam takich ambicji :P
  17.  permalink
    talka- to przed @ robisz testy owu?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    nie robiłam testu owu
    --
  18.  permalink
    Acha- przepraszam. jakoś tak zrozumiałam.
    Martwisz się?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    robiłam w zeszłym cyklu. wczoraj (10dfl) zrobiłam ciążowy i był cień, ale R. też widział... dziś już minus... i krew przy szyjce...
    a więc jutro @...

Czy się martwię? Na tyle, że za 4 dni rok bez anty, a ciąży niet.
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No to Aga, chyba powinnaś byc dumna z chłopaka: poradził sobie: zrobił zadania ze zrozumieniem i dobrze je rozwiązał, głupie błędy się nie liczą: przy masie obliczeń się zdarzają , a w końcu od czego mamy komputery ;)
  19.  permalink
    Talka- a rozmawiałas o tym z lekarzem?

Jemma- yyy- jakby Ci tu powiedzieć.... Te matematyczne zadania zrobił pięknie. A że np napisał,że nornica jest zwierzęciem leśnym to juz inna bajka :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aga - mam dopiero na 8.04 wizytę u gina pierwszą. ale wtedy będzie @, więc po świętach prywatnie
    --
  20.  permalink
    Ale żeby nie było- dumna jestem zawsze. W koncu nienajgorszy materiał genetyczny, nie ? ;)))
  21.  permalink
    talka- a nie da się przełozyc o kilka dni tej panstwowej wizyty? Z tego co pisałas nie najlepiej teraz u Ciebie z finansami- a gin prywatny to majatek, gdy są jakies kłopoty...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    aga1976: nornica jest zwierzęciem leśnym to juz inna bajka :P
    a nie jest? ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    nie da się, najbliżej na 27 maja! :confused::confused::confused::confused:
    a na gina prywwatnego dostanę od R. - 200 zeta. powinno styknąć?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.