Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeApr 1st 2009
     permalink
    Witam w piękna środe
    Iwa zdrówka dla Ciebie
    Ja dzis nie bardzo wyspana, bo Matus wiercidupka i zaspałabym do pracy, kurde i tempki nie zmierzyłam.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    elo Wam!
    wczoraj przechodząc pkoło kosmetycznego zobaczyłam tabliczkę :
    żel - 40zł
    french - 50 zł
    zalewanie - 50 zł

:D to nie aż tak wiele
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Czesc kobitki!!!
    U nas tez slicznie, od rana sie wietrzymy na polku bo Bartek z butami pod drzwiami stoi!!!
    Nocka super przespana ale to pewnie dzieki wczorajszemu spacerkowi!!!
    Czekam az sie obudzi i jedziemy na zakupy bo czapek nam brak!!!
    Milego dnia zycze
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Rozmowa z moim dzieckiem najstarszym
    - Aniu rzuć pomysł na obiad
    - hmmm rzucam: pomysł na ... obiad każdego dnia :bigsmile:

niby nic ale rozbawiła mnie do łez a w efekcie końcowym dla małych jest rosół wczorajszy dla tych co nie pawiowali łazanki
    (bigos został z chrzcin w zamrażalniku)
    --
  1.  permalink
    Hej dziewczyny, jestem wreszcie, laptop świeżo odebrany, ciekawe kiedy zaległości tutaj nadrobię:D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no a mnie szlak trafia ,mam z kim VEVE zostawic ,to pracy nie ma...uffa
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    zrobilam dzis ,mame w balona ,brala prysznic a ja ja wolam , na balkon,ze sasiadka z jej osiedla zPL idzie ulica,zeby leciala szybko bo przejdzie a ta wyleciala w reczniku mokra...uwierzyla ...heee
  2.  permalink
    Dobry wieczór , kochane :)
    jak zyjecie?
  3.  permalink
    Ja się zabieram za pieczenie ciast - mama ma jutro urodziny:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    my ogladamy TV i bawimy sie zVEVE...
  4.  permalink
    SH- a jak tam sprawy sercowe? :)
  5.  permalink
    Aaa- zapominialam Wanm powiedziec,ze mam nowe odkrycie:) Krem Dax Yoskine. No boski poprostu. Rano skóra az promienieje.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jak się Aga masz przed testem dziecia?
    Moja pinda całe popołudnie nad ksiażkami a i mi się jej stres udziela :/ Kircze już chcę to mieć za sobą wrrr ja dziękuje za takie emocje co 3 lata (u mnie częściej hihihe)

Wspaniały dzień był dziś co do pogody. przypiekłam ciut małej poliki słonkiem a i sama sie wygrzałam troszkę
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas też pogoda byla bossska :)
    --
  6.  permalink
    Aga, jako tako... Ale sweter się podobał, jak dostanę fotki to Wam wkleję:))

And, pogoda dzisiaj rzeczywiście cudna:))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 2nd 2009
     permalink
    Cześć na kawie
    Ania poszła do szkoły - biedna zestresowana i przeżywa mocno
    Gabi uczulenie z rąk schodzi i skórka normalnieje ale rano wstała z plamami na buzi :/ dostane zajoba wrrr wczoraj był makaron i jogurt - czyżby faktycznie mleko jej nie podchodziło? kurcze ja już sama nie wiem co o tym myśleć :/ Zaraz pokażę wam zdjęcie jej polika - to jest sama plamka, jak blednie skóra robi sie chropowata i sucha
    Na śniadanie w przedszkolu wczoraj była zupa mleczna wieczorem jogurt w domu, kanapki z masłem :/
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga pokazuj to powiem ci czy takie ma Oliwka!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A tak wogóle to witam wkurw....a w czwartek!!!!:confused::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosh czy wam ten tydzien tez tak mija?? toc to juz czwartek!!!!
    kciuki za Anke i Michala dzisiaj chyba potrzymamy... a moze za ich mamy coby nie zeswirowaly w oczekiwaniu na relacje dzieci?? :wink:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    córa mojego szwagra (brata mojego M) dzisiaj też pisze ,a taka była wieczorem zdenerwowana, że biedna nie mogła ze mna porozmawiać - powiedziała, że zadzwoni dzisiaj to porozmawiamy!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    to są plamska Gabiolowe:
    http://28dni.pl/pictures/185311.jpg
    http://28dni.pl/pictures/185306.jpg
    miejscami wygląda jak krosta ale jest gładkie nie ma żadnych "czubków" jak przy ugryzieniu, pod palcem jest równe :/ Dziwi mnie to że aż tak sie porozbijało - wcześniej była wielka plama na pół policzka a teraz takie sie zrobiły
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    uuuuuuuuuuuu - faktycznie niefajnie to wygląda
    Oliwka ma zupełnie inne, napoczątek kilka małych jakby krostek, ale bez czubka (tak jak napisałaś), później jest ich coraz więcej aż zlewaja sie w jedna dużą chropowata plamę - skóra jest bardzo sucha, nawet teraz jak zaczyna ładnie schodzić - najpierw wyblakło, a teraz jesz szorstkie i bardzo suche. Także inny objaw u nas jest!:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    AND może nie podawaj jej wogóle mleka i zobaczysz czy wyjdzie - jak tak to będzie znaczyło, że nie od mleka!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No właśnie dzwoniłam do przedszkola uprzedzić pania jak wygląda dziecko :/ dziś na śniadanie serek biały i go nie dostanie no i poprosiłam by jakoś postarali się by nie dostawała przetworów mlecznych. Obiad też dostanie częściowy :/
    Mąż ma iść do przychodni i za wszelką cenę zarejestrować ją do lekarza na jak najbliższy termin do dermatologa lub alergologa
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And mi takie plamy sie po ciazy po mleku robily a Krzysiowi po jablku. ja bym wyeliminowala mleko na kilka dni przynajmniej....
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Tez jestem tego zdania - myślę, że dermatolog niewiele więcej ci powie- niestety.:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No właśnie mam zamiar pozbyć się na chwilę mleka ale i pochodnych mlekowych jak sery masło itp zobaczymy. Owszem dermatolog czy alergolog może i niewiele mi pomogą ale niech chociaż zobaczy jak to wygląda w całej okazałości bo do tej pory jak sie pokazywałyśmy to to było już lekko podgojone i nigdy aż takie mocne :/ i muszę wywalczyć dzisiaj testy pokarmowe z krwi choćby nie wiem co :/ bo dla mnie nie metoda podać syropek jak coś wyskoczy a metodą prób i błędów ciężko jest mi wyeliminować alergen tym bardziej ze dziecko chodzi do przedszkola
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And jesli testy z krwi to 3tygodnie nie moze dostawac zadnych lekow typu zyrtec claritina czy ketotifen
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć :P
    Aga bardzo dziękuję Ty wiesz za co!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trzymam kciuki za testowiczów!
    A mój brat pisze testy 22-23-24 kwietnia aaaaaa!
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ale wiosna piękna :DD
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ona teraz przez 3 dni dostawała Amertil wapno i smarowałam jej to wczoraj maścią (wit A E i cos jeszcze nie do przeczytania) do alergologa jest na 14,04 :confused: zajoba dostane do tego czasu
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A tak w ogóle to muszę się pochwalić że wczoraj robiłam za domowego fryzjera. o Tyle co Kuba na 6mm to standart to i skrócona została Gabi i Itka
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to polamania dlugopisòw,dla mlodziezy...DZIEN DOBRY...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    U nas mgla, czy wasze dzieci lubia jak im sie spiewa ? bo moja VEVE nire cierpi, lubi jak jej opowiadam historyjki...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas piekne slonce i tak sobie myslalam ze chba niepotrzebnie kazalam Gabie kurtke zimowa klasc i dawaj zastanawiac sie w co Krzysia urbrac... jednak temperatura na termometrze sprwoadzila mnie na ziemie... jest tylko 4stopnie brrrrr
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And ja też wczoraj robiłam za fryzjera, monsz obcięty jak na żołnierza przystało >> nie,nie ... nie na zero :P
    Jeszcze Juniorów przed świętami dorwę :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    VEVE tez obcina M,podobaja mi sie dziewczynki z kròtkimi wlosami, z tylu podgolona a grzywka na boczek ,tak na amerykanskiego zolnierza...ladnie jej...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    U mnie tez ślicznie i 16 stopni ma być w południe także po pracy dzisiaj szybciutko do domku i drugi raz wyjde z Oliwką na plac zabaw i do sklepu na małe zakupki jedzeniowe ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A mnie mama na krótko obcinała do 1 klasy szkoły podstawowej, że teraz mam uraz i Oliwce jeszcze nie obcinałam włosków i nie zamierzam - ma ładne loczki z tyłu głowy, a grzywke spinamy na bok spineczką, ladna kitka z tyłu wychodzi. Za jakiś czas i 2 kitki będa. :wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć.. ja tylko na chwilę.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    musze dupsko ruszyc i skoczyc do szkoly. skonczyla mi sie waznosc ksiazeczek ubezpieczeniowych a tu kilka wizyt lekarskich na nfz sie kroi. ehhh trzeba sie zrobic na czlowieka bedzie zeby ich nosorozcem nie wystraszyc :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No to my już po bólu Ania mówi że był o wiele łatwiejszy niż próbne które robiła, ale na pewno ma źle 1 zadanie matematyczne :/ Jest na siebie wściekła. Ale ogólnie nie powinno być źle - na koniec maja zobaczymy hehe
    U mnie w słonku gorąco ale jak wieje wiatr to już gorzej :/ zimny z gór
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    IWA ,VEVE ,jest ladna dziewczyna ,ale niestety wlosy ma po mnie beznadziejne,moze jak jej bede scinala to zgestnieja...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ewa - kochana mi mama ścinała i mam piórka do tej pory, wcale nie zgęstniały - czytałam ostatnio, że takie rozumowanie to pic na wodę niestety!
    AND - no to super, że po wszystkim, teraz czekamy na wyniki - bedzie dobrze, masz mądrą córę!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehe widziałam już w necie jej test i już wiemy ze z matmy 2 zadania ma źle (w jednym nie przez to pomnożyła a w 2 też taki głupi błąd że szok) bociany u niej latają też nie w ta stronę co trzeba - ehh co ma być to będzie ma zapowiedziane tylko ze poniżej 20pkt ma sie w domu nie pokazywać :) Sama mówiła ze nerw niesamowity
    Nie wiem co ze sobą zrobić dzisiaj. Z jednej str bym połaziła gdzieś a z 2 pomimo 28st w słońcu wiatr jest straszny :/ Chciałam Weroni wziąć na rower - flak na obu kołach i brak pompki :/ do 15 mam wolne hehe Obiad połowicznie jest reszta będzie jak dzieci zwalą do domu (Ania z koleżanką opłakują test Gabi w przedszkolu)
    Kładę Weronikę spać
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to trudno,jakos przezyjemy ,fryzurki kròtkie tez sa fajne,bo mysle ze zadkich wlosòe nie ma co zapuszczac... AND A KIEDY SA WYNIKI TYCH TESTòW?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA a nie prawda :P
    Ja już dwa razy ścinałam chłopakom włosy >> drugi raz było strzyżenie maszynką ... już im gęstnieją :D
    Włos bardziej się błyszczy i w ogóle ...
    Ewa z własnej autopsji wiem, że włosy gęstnieją mi po strzyżeniu. Ale zależy to wszystko od włosa - jego struktury. Mimo, że ja koloryzuję itd. Ponoć hormony też mają wpływ na włosy, ale to gdzieś przeczytałam przelotem więc nie brnę dalej :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A tak w ogóle to chciałam chłopakom zapuścić włosy, ale teraz raczej nie, może jak będą starsi i chodzili do przedszkola :P
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Może być inna autopsja oprócz własnej?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.