ja chodze na takie wyrko gdzie za 7 min płące 17 zł ale jest super naprawde natryskowe chyba co koło 60 zł tak mi kuzynkana gg pisze bo przed slubem była ale mówi ze nie poleca bo chyba trafiłą na jakis nieprofesjonalny zakłąd.pobrudziło jej cała suknie mi sie spac nie chce bo od 20 do 21 kimałam z synkiem
nie pisalam tutaj ze kupalam sobie sprzet do robienia brzuszkow o taki:
na poczatku myslalam ze przy setce ducha wyzione ale sie sprezylam i dalej cwiczylam... w sobote 200,wczoraj 300 a dzisiaj na 2 raty juz 600spiec. kosztowalo 50zl z przesylka i jak na razie jestem zadowolona oby mi tylko zapalu do ciwczenia 2x dziennie starczylo...
laski nie dzisiaj-JUTRO\ jutro przewoza mi dwie istatnie rzeczy-pralke i wyrko mam nadzieje ze zdaza do południa bo piotrs na czyms musi spac -chyba ze przeprosi łózeczko he hehe a jak wygram w totka to OBIECUJE wszystkie was zaprosic na mój koszt do SPA jakiegos i bedziemy tam sie opalały,beda nas masowali i bedziemy piły ile wlezie
Aniu no ba-tylko przystojni mezczyźni beda nas obsługiwać a ze tak spytam ANiu jak Ci idzie Twoje odchudzanie? bo widze ze ćwiczysz ostro no ja sobie teraz troche odpusciłąm,na diecie z Vitalii schudłam 3 kg z 5 które niby miałam zrzucic-jestetm nieststematyczna i nie jadłam wszystkiego co mi kazali wiec juz nie kupiłam kolejnego miesiaca teraz zapisałam sie na aerobic i cwicze w domku i nie jem słodkiego
Ciacho mam 12kg na minusie no i niestety od tygodnia nic nie spadlo ale sie pocieszam ze nie waga wazna ale zugbione centymetry :)) a cwiczenia zaciete dopiero powracaja do lask bo mialam mala przerwe w takich porzadnych i tylko co 2dni rowerek 30-45min byl. teraz dorzucam brzuszki a rowerek i spacery beda uzupelnieniem...
wiesz Beata ten normalny steper to chyba działa na nogi ipupe a po tym skretnym bola tez miesnie brzucha i ot o mi chodziło bo moze i ja nie musiałabym jakos tam wielce chudnac to mój brzuch pozostawia wiele do zyczenia
ANiu brawo to imponujacy wynik a masz racje ze wazne sa gubione cm bo ja choc schudłam marne 3 kg to po niczym nie widze tego-tylko na wadze mniej ostro biore sie do roboty bo w czerwcu wesele i planuje zaszalec z kiecka
Beata ja planuje zrzucic 30kg w sumie. chcialabym do knca sierpnia ale nie wiem czy sie uda.. sie zobaczy. tak jak ciacho chce zaszalec z kreacja na weselicho :)
no włąsnie ja chce sobie troche poprawic figure-zeby brzucha i fałdy nie było(a jest tylko dobrze ja ukrywam) dupka zeby bardziej twarda byla a do tego sa potrzebne bardziej cwiczenia niz sama dieta ja uciekam dziewczyny bo juz prawie północ a sie załoze ze jutro znów bede pierwsza papa
ja tez lece jutro rano o 6 pobudka bo w koncu na wyniki postanowilam sie wybrac a i meza przy okazji zaciagne coby mu wyniki skontrolowac po akcji sercowej... chlopak nie mial wyjscia i musial sie zgodzic mi twoarzyszyc :D
Spec z tej pielęgniarki. Plus przedstawiciel handlowy i tyle z tego. Postawa jak Ponton: NPR nie, nieskuteczny, nic nie wiem, ale lepiej skontaktować się z kimś innym. Dobrze, że w ogóle wie, do kogo odesłać. Gin w PL chyba nie wiedzieliby.
mi juz krwi upuscili z samego rana. malo nie fiknelam jak zobaczylam ilosc probowek (6 grubasnych!!!) no ale bylam dzielna ostatecznie :))
w nocy nie moglam sie z boku na bok przekrecic po tych wczorajszych brzuszkach. dzisiaj jak mocniej odetchnie to mam wrazenie ze brzuch przy plecach czuje ale nie bede sie nad soba rozczulala i zaraz ruszam poprawke zrobic :)
aga - widze, że zaczełaś serie u kosmetyczki - mikrodermabrazja, opalanie - hoho a powiedz mi - bedziesz robila teraz serie 5 mikrodermabrazji - zdążysz przed slońcem letnim? Ja juz po 3 zabiegach - jeszcze chciałam 2, ale wczoraj mi powiedziała, że chyba jeszcze tylko 1, bo później już za duże słońce będzie. i daj znać czy to opalanie nie zostawia śladów na ubraniu jasnym -- u mnie też koszt 100 zł. Opalałaś całe ciało? I jak to u was wygląda (bo u mnie na golaska przed specjalnym ekranem na ścianie hihihihihihihihihi)
hej Aniu super z tymi ćwiczeniami, masz zapał dziewczyno Solar u was drogi u mnie po 65 groszy za minute And duzo zdrowka dla Was, u mnie Matus tez wymiotowal ale to ze zlosci
I ja się witam Noc koszmarna :/ paw za pawiem w wydaniu Ani i Kuby. Mnie mdli alw już sama nie wiem czy od zapaszku czy coś mnie bierze. Kurde co to za cholerstwo :/
And lec kup tego ors'a i orsalit/gastrolit koniecznie.
Iwa no dzisaij na dzien dobry juz 350strzelilam,oby mi zapalu na dlugo starczylo... a z drugiej storny bedzie mi glupio nie robic brzuszkow bo to byl warunek ze moge sobie kupic ale mam cwiczyc systematycznie
hihihihihihihi - to tak jak ja z tym rowerkiem, choćbym nie chiała to musze jeździć, bo to byl warunek hihihihihihihi przeciez nie będe sluchać zrzędzienia M hihihihihihihihihihihi Ale juz niedługo bedziemy jeździć na rowerach w plener - M własnie wczoraj zakupil sobie rower, mi zakupił w tamtym roku, fotelik i kask czeka także jesteśmy gotowi na wypady rowerkowe!
Iwa- wiesz - wiosna idzie :) Schudłam 7 kg. Skóra dziś wygląda świetnie- nie mam żadnych zacieków itp. Czy brudzi? Kurcze- dziś mam też ciemne ubranie.... Staram się ćwiczyc regularnie- ale nieraz sobie odpuszczam i leniuchuję :) Nie mam specjalnehj diety i zdarza mi się jesć "zakazane" rzeczy. Co do Mikro- myslę,ze zdązę do lata. Będę robiła co 10 dni ( Ty chyba robisz co miesiąc- tak?). Buzię smaruję kremem z filtrem 30.
aga - to tyle co ja schudłaś! Brawo. Mnie tez zdarzają się odstępstwa od diety! Dasz znać ile ci sie będzie trzymała ta opalenizna? hmmmmmm - co 10 dni - nie za często??? mnie ta moja koleżanka (włascicielka studio) powiedziała , że co 3-4 tygodnie.
Iwa myślałam o lekarzu ale co mi powie jak nic wiecej jak nocne pawie im nie jest :/ Kuba w dzień jadł normalnie. Teraz też zachowuje się normalnie Aniu zaraz pojde do apteki
Iwa- odwiedziłam kilka gabinetów i ceny sa bardzo rózne. w pierwszym mnie powalili- bo 250 zł. W koncu znalazłam za 130. jakąs maskę na koniec mi nakładała- ale nie wiem jaką- bo gadałam przez telefon i mi nie powiedziała