Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    btw kupiłam dzis na allegro odkuzacz dla pietruszki za 19,90 identyczny jaki jest u nas w sklepie za 52 zł:devil:
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
    • CommentTimeMar 28th 2009 zmieniony
     permalink
    Ciacho jesli mozesz to podeslij mi link do tego odkurzacza!!!U nas tez takie drogie!!!
  2.  permalink
    czesc dziewczynki :)
    Ja miałam kiedys tipsy( pewnie jakieś starego typu jeszcze) ale powiedziałam sobie,że już never przenever! To było straszne co zrobiły z moimi paznoklciami... A poza tym nikt mnie nie przekona,że odrastająca płytka ładnie wyglada od wewnętrznej strony tipsa.... No chyba,że zdejmuje się je tak jak Ciacho- co 3 tyg...
    Sam żel miałam w ostatne wakacje i mi odłaził, więc tez dałam sobie spokój.
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 28th 2009
     permalink
    ciacho - nie miałam namyśli, że to źle wygląda, bo jak osoba potrafi zrobić to bywa super, ale tak jak napisała patrycja - to strasznie niszczy paznokcia.
    Napisalam nigdy tipsa, bo raz miałam jakieś 3 lata temu jak jechałam na wakacje do ciepłych krajów dałam się namówić. Nie chcę - wolę swoje zalewać żelem. Czasami mam krótkie, a czasami dłuższe. Ale ja naprawdę sobie chwalę. Aga - mi też się zdarza że pod żel odstanie sie powietrze, ale to już raczej pod koniec okresy (4 tygodni, bo tyle je mam).
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga - byłam dzisiaj w Realu i mają tam duży wybór ładnych pończoszek - niestety tylko samonośnych, a ja polowałam na te do pasa i wyobraźcie sobie, że wróciłam z niczym :shocked::shocked::shocked:
    Pozatym szukałam dla Oliwki zestawu do kawy - takiego do zabawy, bo moja córka ostatnio wszystkich na kawkę zaprasza i podaje w jakiś różnych klockach itd. Szukałam Wadera i też nie znalazłam - właśnie zamówiłam na allegro.:wink:
    --
  3.  permalink
    Mi to powietrze podlazło chyba po 4 dniach- więc bylam zła :devil:
    dzięki za cynk Iwa- jak bede to zerknę co mają ciekawego. Chyba ogólnie wybór ponczoch do pasa jest mniejszy- bo choc dośc sexowne- to niewygodne.....
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    To prawda - ja tylko do tego nowego gorseciku chciałabym jakieś czarne lub grafit z jakąś ozdoba, bo mam takie proste (były w komplecie).
    Tez wolę samonośne i różne tam były i kabaretki i z nitka błyszczącą i ze szwem z tyły i z różnymi ozdobami.................. różne, różniste. Nie mówiąc o rajstopach :shocked:
    --
  4.  permalink
    No tak- teraz z nadmiaru można oszaleć :) Ale ja to lubię- mogę iśc pooglądac i nawet nie kupowac :)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    To tak jak ja! Gorzej by było jakby nic nie było, nawet nie możnaby poogladać!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ach przypomniało mi się, że w piątek zajrzałam do sklepu Bialcon u mnie - niestety był zamkniety już i tylko przez wystawę, ale mają dużo fajnych rzeczy na wiosnę - nie omieszkam tam zajrzeć jak będe garderobę nabywać na rozmiar 38 i 60 kg wagi hihihihihihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dajcie juz spokój Babulce hihihi mój zaś się naczyta i będę mieć przechlapane :D w mojej szufladzie poza tymi "rajstopkami" wcześniej pokazywanymi, pojawiły sie 2 pary pończoszków (jedne nawet bardzo mi sie spodobały)
    Musze sobie kupić milutką dla jego oka koszulkę nocna i chyba coś w końcu zamówię na allegro tylko że wolałabym najpierw... przytyć :(
    --
  5.  permalink
    Mi bardzo podobają się topy letnie z Bialcona- sa granatowe, czerwone i białe na szerokich ramiaczkach. Ogólnie nowa kolekcja jest taka hmm... trochę marynarska. Fajna :)
    Jak schudnę jeszcze o 1 rozmiar to kupie sobie u nich sukienkę, bo jest boska :)

And- no cóż- faceci tez lubia damskie fatałaszki - więc musisz trochę mezowi dogodzić ;) A tak w ogóle to on czyta nasze forum ??
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    czyta to za dużo powiedziane czasami jak są fotki to zagląda no i obowiązkowo na dzidzie zagląda. zdarza się że jak coś piszę to podgląda ale robi to bez większego zainteresowania (no chyba ze pojawia sie bielizna hihih to już inaczej)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ups!:wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - ale kolekcji w necie nie widzę!?:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: więc musisz trochę mezowi dogodzić
    ehh no chyba czas najwyższy choć nie powiem by mi się to nie podobało aczkolwiek ciut dziwnie się czuję w takiej "new" roli hihihi
    --
  6.  permalink
    W necie mają jeszcze zimę - nie mam pojecia dlaczego :/ MOże dlatrego,ze nie muszą się zbytnio reklamowac :/

Agi- no widzisz- a mówiłaś jeszcze niedawno,że bielizna jest Ci obojetna :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Bo mi w zasadzie tak... ja jestem typ co lubi bawełniane pełne majty i stanik jak coś to też bawełniany (najlepiej mi bez niego) tylko ze wiesz jak widzę że on ma "frajdę" i że to na niego działa no to juz inaczej troszke na to patrzę... no bo w końcu i mi jest lepiej :shamed: i ogólnie ma to wpływ na nasz związek... ehh wiesz o co mi chodzi i nie chce mi sie produkować hihihi jest lepsiejszy seks i lepsiejszy dzień po udanym seksiku :P
    Tyle ze mi wąż zagląda do kieszeni i może to ma główny wpływ że aż tak mnie to nie cieszy ... no ale czasami chyba można zaszaleć dla siebie czy "dla nas" bo przecież to dotyczy nas dwojga...
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A jak - święte słowa AND!:bigsmile:
    --
  7.  permalink
    Aga- no ale skoro maz zarobi i kupi żonie cos, co sprawi frajdę to czasem warto wepchnac tego węza do kieszeni i przytrzymac mocno;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    napisałam sie i mnie wylogowało a nie skopiowałam wrrrr
    teraz za to krótko
    DOBREJ NOCY życzę i do jutra :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja również się żegnam -- do jutra! Miłej nocki! PA
    --
  8.  permalink
    no ja tez uciekam....

aaa aga jesli zel odchodzil po 4 dniach to byl zle nalozony....albo plytka byla zle odtluszczona przed nalozeniem zelu...jest jeszcze opcja ze zel mogl byc kiepskiej jakosci...

dobranoc dziewczyny...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 29th 2009
     permalink
    bry
    wczoraj probowalam sie odezwac ale po tym jak mnie 3raz wylogowalo zrezygnowalam. slonko za oknem wiec moze jakies spacery dzisiaj pouskuteczniamy chociaz mnie tak wysypalo na twarzy ze nie powinnam sie ludziom na oczy pokazywac... nos jak u jednorozca normalnie :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam niedzielnie.
    U nas niestety nie ma tego słoneczko co wczoraj, ale szykujemy się do kościółka na 10.30, później może spacerek i kawa z obiadem u teściów.:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u mnie tez brzydko,milej niedzieli...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Witajcie w niedziele :)
    Moje dzieci wstały grzecznie po 7 nowego czasu i bawili się razem z Itką która dopiero niedawno zjadła śniadaniowe mleko.
    My się powoli zbieramy i idziemy do teściów po drodze do kościoła na 11.30 a potem ja z Ania i Antosią jedziemy na urodziny :) Oj szybko dziś dzień minie
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA: Nie chcę - wolę swoje zalewać żelem

kurde wiecie wy... muszę się podszkolić, bo ja tego nie rozróżniam :tongue:
    --
  9.  permalink
    Talka mysle ze Patrycja Ci wytłumaczy najlepiej o co kaman
    ja dzis mam wolne od przeprowadzki,juz bylismy na placu ,za godzinke jedziemy do zoo z kolezanka i jej dwoma bliźniaczkami
    marta podesle Ci linka na gg!
    --
  10.  permalink
    no to witam i ja w niedziele...
    pogoda taka se...dziec spi...na spacer pewnie sie wybierzemy o ile nie zacznie znowu gradem napieprzac tak jak wczoraj...

talka hmmm czego nie rozrozniasz??? baaaardzo chetnie wszystko Ci wytlumacze...o ile dziewczyny nie wygonia nas stad z tymi paznokciami hehe...:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas tez pogoda beznadziejna i mame bola kosci i stawy,Patry cja ja tez poczytam o paznokciach chociaz wole naturalne...
  11.  permalink
    znalazlam tutaj watek na temat tipsow:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    oo, poczytam :p
    powiem Ci, Patrycja, że właściwie to nic o sztucznych pazurach nie wiem :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    baby widzialyscie ze poczta polska znowu podniosla ceny??? o 1PLN na paczce :devil::devil:
    za chwile bedzie sie bardziej oplacalo zakupy wysylac i robic kurierem niz przez PP:devil::devil::devil:
  12.  permalink
    talka to zaden powod do wstydu...:) ja naprzyklad nie mam pojecia jak przyszyc guzik hihihi...chociaz moja mama to technik odziezowy...

AniuM no ja to juz prawie w ogole nie korzystam z poczty polskiej...wlasnie ze wzgledu na ceny...i dluuuugi czas oczekiwania...kiedys mama wyslala mi 4 kg paczke...zaplacila 120 zl a ja czekalam 1,5 miesiaca...nie wspomne juz ze ostatnio wyslala mi nowa karte cyfry+ ktora w ogole do mnie nie dotarla...a wyslana poleconym priorytetem...na szczescie dostalysmy odszkodowanie...cale 130 zl...z czego nowa karta byla warta ok.300...kurier odbiera paczke we wtorek, srode...jest u mnie w weekend...place 30 funtow za 20 kg...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    patrycja219: nie mam pojecia jak przyszyc guzik hihihi

hehe :-))))
    --
  13.  permalink
    no taki na dwie dziurki to jeszcze jakos przyszyje ale taki na 4 to juz nie lada wyzwanie...:P
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Chciałam cos napisać ale mnie wywaliło po raz x i się wkurw... i już chyba dzisiaj nic nie napiszę :devil:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja z guzikiem daję radę, ale jak coś zszyć to.... "mamaaaaaaa......." albo "Raaaaaafałłłłłłłł......."

:D

/ też mnie wywaliło :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    skopiowałam na wszelki wypadek i dodało. draństwo :devil:
    --
  14.  permalink
    mnie poki co nie wywala...tylko bledy jakies wyskakuja...ale daje jeszcze raz na dodaj komentarz i jest ok...:)
    --
  15.  permalink
    witojcie !
  16.  permalink
    heloł aga:)))
    --
  17.  permalink
    helou ja tylko na chwile,syn mnie wymeczył dzis na maksa
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    elo elo Aga :)

babki wiecie czy tylko gin lub endokrynolog moze wystawic skierowanie na badanie hormonow??
    --
  18.  permalink
    jak tam niedziela kobitki?
    Patrycja- wiedzę,że jestes prawdziwą specjalistka od paznokci. Jak cuś to przyjdę po radę :)
    Ciacho- od kiedy będziecie na swoim?
    Talka- skierowanie może wystawić tez lekarz pierwszego kontaktu. Ale chyba badania hormonalnie nie są refundowane...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jestem :) Było zajefantastycznie :) Najpierw u teściów a potem u Przyjaciół :) Pomimo tego ze byłam z Antosią odpoczęłam. Wspaniały wieczór :)
    --
  19.  permalink
    czesc And:) A czemu nie wybrałas się z mezem?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aga właśnie czytałam parę forów inter. no i tam zdania podzielone :
    a) daje lekarz rodzinny
    b) nie daje lekarz rodzinny
    c) są płatne
    d) za skierowaniem - bezpłatne
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    bo cenki tych badań prywatnie to masakra.... badanie jednego hormonu 20-35 zł się waha !!!!! :shocked:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.