Ewa- a mammie podoba się u was? Fajnie,ze udało jej sie przyjechać :) Ciacho- ciekawa jestem czy Piotrus szybko się zaklimatyzuje w nowym mieszkaniu.... Mam nadzieję,że wam pójdzie z tym lepiej niz nam :) Talka- a nie wolisz zapuscic własnych paznokci? Wg mnie kazde tipsy wyglądają nieciekawie :/
Talka ja niestety swoich długich nie mam wiec nakąłda mi tipsa i zalewa go zelem u mnie trzymaja sie około 3 tyg bo wiadomo potem trzeba uzupełniac a ja sobie za kazdym razem robie cos nowego-teraz ma brokatowa koncówke . Ja płące 30 zl lub 40 zalezy jakie ozdoby sobie robie ale to i tak mniej niz normalnie bo to kuzynka M jest i mam znizke Normalnie to u nas ok 60 zł kosztuja-drogi interes ale paznokcie zawsze zadbane i w zasadzie masz na jakies 3 tyg spokój
relaks przede wszystkim ale chyba na równi z mozliwością pogadania z kimś... Namiastka normalnego życia hihi Nie umiem i nie lubię iść na piwo i udawać że się świetnie bawię zresztą czy to fer - ja na imprezce a małż z dziećmi? Nie mam kasy na tyle by zapłacić komuś by został z dziećmi a ja z małzem sobie wyjdę...może kiedyś ale niestety jeszcze nie dziś... Niestety nie mam babci czy kogoś kto przyjdzie bezinteresownie do dzieci...
Jestem zmeczona - domem hałąsem i tym wszystkim - ale tak na prawde chociaż czasami narzekam brakuje mi tego gdy zapada cisza... Gdy dłużej ich nie ma w domu itd Najchętniej poszłabym spać ale przecież zdążę :) jeszcze kilka zdań dopiszę w meilu wypiję herbatkę, może małe piwo - stoi w barku już nabrało mocy urzędowej :)
bry ja dzisaij leniwie bo w planach obiad z torebki (sposob na zapikanke) bo Gabrysia od 3dni zamawia wiec przeciez nie odmowie dziecku wczoraj wyszlam troche do ludzi i pozniej u przyjaciolki ploty jeszcze i jak wracalam do domu grubo po 1wszej to brzuch mnie bolal az ze smiechu, jestem ciekawa czegoz to mi dosypala do mienralnej badz kawy bo nic innego nie pilam a czulam sie jak conajmniej po butelce wina
NR ja uwoelbiam tego kurczaka w sosie smietanowo-ziołowym mniam ale zapiekanak nie pogardze i udkami,jednakc os co u mnie wygrywa bezapelacyjnie tooooo LASAGNIA knorra meble przewieznione ufff Piotrus grzeczny złamał mi sie paznokies auccc jade popłudniu dorobic,jak dobrze miec maniciurzystke w rodzinie
no to witam i ja weekendowo....nie pytajcie jak sie czuje bo czuje sie do dooooopy...eh ale warto bylo...:) a to najwazniejsze...spedzilam naprawde mily i wesoly (nawet bardzo) wieczor...do pubu nie dotarlysmy ale to nic...:)
ciacho ja pazurki robie sobie sama...tylko ostatnio jakos zabrac sie za to nie moge...robiac pazury samej sobie to jakies 5 godzin z glowy jak nic...:( talka a moze poprostu zalej sobie swoje paznokcie zelem...takim specjalnym...jest taniej no i przede wszystkim nie niszczysz swojej plytki naklejaniem tipsa...mozna tez zrobic pazury metoda fiberglass...jest mniej znana niz zel czy akryl ale jest tez najmniej dla paznocki szkodliwa... no i przede wszystkim paznokcie wykonane ta metoda sa baaaardzo cienkie i naturalnie wygladaja...co do ceny duzo zalezy od marki i jakosci produktow na jakich stylistka paznokci pracuje...haha trafilyscie w temat na ktory moge gadac bez konca :P
ewa pozytywnie zazdraszczam wizyty mamy....moja moze jeszcze jakos w wakacje przyjedzie...
AND ta reklame juz kiedys widzialam...:) ale jest boska to fakt....
Witam sobotnio! O pazurkach rozmowa widzę była - ja zalewam swoje żelem i jest super - już 5 lat i nie zamieram rezygnować, mam święty spokój całe 4 tygodnie.
chyba tak. Ja robiłam to 5 lat temu i już nie pamiętam, ale ostatnio słyszałam jak dziewczyna pierwszy raz robiła to 110 zł zapłaciła. No i biorę na siebue poprawkę, bo to moja dobra znajoma ma własne studio kosmetyczne
IWA adlaczego nigdy na tipsie? ja tak mam i nawet nie widac -musza byc umiejetnie zrobione to wygladaja bardzo naturalnie ja swoich nie wychoduje w zyciu takich długich zebym mogła zalac swoje zelem Ja robie co 3-4 tygodnie Talka z tego co wiem to wypelanianie nie jest az takie drogie ale nie wiem bo ja zawsze zmieniam wzorek wiec mam piłowane wszystko
zazwyczaj za pierwszym razem placi sie wiecej ze wzgledu na wieksza ilosc materialow ktore trzeba uzyc...ciacho wydaje mi sie ze IWA nie miala na mysli ze nienaturalnie wygladaja paznokcie na tipsie ale ze poprostu naklejenie tipsa a pozniej pilowanie go strasznie niszczy naturalna plytke paznokcia...o czym niestety przy ostatniej wizycie w PL mialam okazje sie przekonac...poszlam do "studia" i trafilam na taka malolatke ktora w ogole o zakladaniu tipsow nie miala pojecia...:( zniszczyla mi moje paznokcie na tyle ze do dzisiaj je lecze...nie mowiac o tym ze wychodzac z salonu mialam kazdy paznokiec innej dlugosci i jeden juz byl zapowietrzony...masakra jakas normalnie...pech chcial ze nie zdarzylam juz udac sie do owego salonu z reklamacjami bo wracalam do uk...:( ale mysle ze co sie odwlecze to nie uciecze....