Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    oj tez bym chciala miec mame na miejscu...bardzo bym chciala...ale nie mozna miec wszystkiego co nie??? dobrze ze tutaj przynajmniej telefony do PL nie sa drogie...bo chyba bym oszalala...rozmawiam z mama prawie codziennie...i o wszystkim...typu co miala na obiad i jaka pogoda...

Ciasteczko no tak z rodzina to najlepiej wychodzi sie na zdjeciach...i to tez nie zawsze bo jeszcze Cie wytna...:( smutne to...ale za to jaka dumna bedziesz ze ze wszystkim sobie sama dalas rade hehe...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMar 25th 2009
     permalink
    Pati zajefajne to coś o facetach :DD Tym bardziej, że ja komputerowiec po fachu więc jak najbardziej dociera do mnie :P
    Hahahaaa ale opcja TEŚCIOWA mnie powaliła :rolling:

Ciacho oj nie dobrze, bywa i tak, że rodzina się wypnie na rodzinę >>> przerabiała, mam nadzieję, że małe Ciacho nic nie łapie i spokojnie wyruszycie w podróż ... właśnie kiedy wyjeżdżacie/wylatujecie?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho może kiedyś cykniesz nam kilka fotek nowego lokum :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    elo.
    wpadam się przywitać
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    czasem w zyciu lepiej byc jedynakiem,bo na rodzenstwo nie ma co liczyc, albo miec dobrech przyjaciòl...smutne ,ale prawdziwe...znam takie przypadki...
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ewa ja na własnej skórze poznałam powiedzenie, prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, bo włąśnie teraz od jakiś dwóch tygodni pomagają mi obcy ludzie, niektórych znam tylko ze zdjęc.A rodzina no cóż jak to mówią najlepiej na zdjęciu i to w środku zeby nie wycieli
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny gadalam wlasnie z Izunia. jej Filip ma przepukline :( jutro maja umawiac sie w ICZMP na termin operacji.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    o żesz :confused:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    oj ,niech to...ale to chyba nie jest grozne...
  2.  permalink
    grozne, nie grozne ale jaki stres...:( przytulam Cie Izunia mocno... i caluski dla mlodego...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no tak ...oj IZUNIA ,trzymaj sie...
  3.  permalink
    ale tu cisza...pewnie wszystkie kapia albo utulaja maluchy do snu...:)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja zagladam,moja VEVE idzie spac o 22...czekamy na M,bo jeszcze z pracy nie wròcil..
  4.  permalink
    Jestem
    ij Izunia trzymam kciuki za Filipka i za Was wszystkich zreszta
    odpowiadam na pyt: nie wylatujemy narazie bo \M na swieta zjedzie jednak
    fotek cykne Wam kilka z przyjemnoscie,zostało mi przewiezienie łózka i dwóch wsegmentóew-kuchnia i ąłzienka kompletnie zrobione z recznikami ,przyprawami ,garami ,talerzami
    w sobote pierwszy transport mebli ,w poniedziałek najgorsze- łózko sypialniane i sie przeprowadzamy juz
    --
  5.  permalink
    Dobry wieczór :O)

Widzę,że prowadziłyscie dziś powazne rozmowy o facetach... Ech- oni jak nic są z Marsa- z nimi źle, ale bez nich... Same wiecie...

Ja dziś spędziłam pół dnia na torze kolarskim, bo nie wiem czy wiecie w Polsce własnie odbywają się Mistrzostwa Świata:) Nie jestem może znawczynia tego sportu- ale było ciekawie. A tor- imponujacy! Tylko nogi mi odmówiły posłuszenstwa po 12 godzinach chodzenia w kozakach na obcasie :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga bylo sciagac kozaki i na rower wskakiwac :)
  6.  permalink
    Na tej dziwnej, krzywej podłodze pewnie po 5 minutach bym zęby zbierała ;)
  7.  permalink
    Wpadłam jeszcze dziś na moment do mojego ulubionego sklepu, gdzie mają ciuchy Bialcon i ... padłam widząc wiosenne sukienki, komplety i inne cudeńka. Tylko na bank trzeba byłoby napaśc :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    az sobie zaraz pogoogluje bo nie znam bialcon
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Izunia trzymam mocno kciuki za was!!!Caluski!!!
    Ciacho fajnie ze juz prawie sie przeprowadzilas!!!Szkoda ze nie mozesz liczyc na rodzinke ale tak to juz jest!!!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a co do rodziny - z reguly dobrze tylko na zdjeciu sie z nimi wychodzi, i jak to mowia - trzeba stanac w srodku zeby cie nie wycieli... my tez przy przeprowadzce i remoncie przekonalismy sie ze predzej mozna na obcych ludzi niz na wlasna rodzine, tak to juz niestety jest ale przyjdzie czas kiedy bedziesz mogla odplacic im tym samym...
  8.  permalink
    Aniu- patrzyłam w necie, ale nie ma jeszcze wiosennej kolekcji na ich stronach
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no wlasnie obejrzalam sobie jesien-zima. fajne ale jak dla mnie zbyt eleganckie :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Cześć kobitki!
    Ja na sekundke bom wyzuta z sił przez 4 lekarzy hihihihihihi
    aga - ja znam ta firę, mam sklep u siebie i kilka rzeczy, ale kilka, bo na bank jeszcze nie napadłam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Kurcze Iza - będe trzymala kciuki za małego - że też musiało się to jeszcze przypałętać!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Jestem i ja
    Izunia przytulam Cię i trzymam kciuki za Filipa
    --
  9.  permalink
    Ja b lubię ich ciuchy- sa naprawdę porządnie uszyte. No i ja czasem muszę elegancko....
    Iwa- gdzie opowiadasz- tu czy pod wykresem? Bo czekałysmy na wieści
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ehhh Krzysko pokasluje wiec pewnie duuuupa jutro z wyjazdu chociaz mam nadzieje ze moze wiecej kaslal nie bedzie i odwaze sie zaryzykowac....
    tymczasem uciekam, mezu wola na kolanko :wink:
  10.  permalink
    Miłej zabawy Aniu :)

Iwa- już dotarłam :)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ania to zmykaj na kolanko hihihihihihi
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Dla zainteresowanych - wszystko pod wykresem, dzieki dziewczyny.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - fajne pończoszki w Tesko - dzięki za cynk - wczoraj dotarłam, ale do pasa nie było:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja też zmykam sie kąpać i spać. Mój M dopiero dotarł do domu i wygląda jakby go ktoś z krzyża zdjąl, a jutro ma powtórkę z rozrywki.
    No i znowu czasu dla siebue nie mamy, a nawet sił brak!:sad::cry:
    --
  11.  permalink
    Wiem , wiem- te co były fajne to tylko samonośne.

I ja tez idę - co prawda mój maz kicha i prycha ale niech nie mysli sobie,ze z tego tytułu ma wolne od żony, nie? ;))
    Dobranoc
  12.  permalink
    Aga daj biedakowi dzisiaj spokój he he ze mna by miał chłopak dobrze napewno dałabym mu wolne
    z ta rodzina macie racje ale przynajmniej nikt mi nie wypomni ze cos musieli pomagac
    ja tez sie zegnam jutro dalszy ciag pakowania
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    spokojnej nocki przyszłam życzyć :*
    --
  13.  permalink
    no ja rowniez mowie DOBRANOC :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Iza przytulam Was - to dalej ta przepuklina pępkowa czy jakaś inna nowa sie przyplątała?

Kolorowych i jak jutro nie wdepne rano to proszę o modlitwę i kciuki za wizytę Tosi u okulisty...
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeMar 26th 2009
     permalink
    witam super że czwartek
    And trzymamy kciuki za Tosię i za wszystkie dzieciaczki które mają dziś jakies ważne wizyty.
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia oby udało wam się załatwić wszystko i żeby Filipek dobrze zniósł zabieg i szybciutko doszedł do zdrowia.
    Ja też witam czwartkowo z kawką
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny, ciśnie mi się na "usta" jak jasna cholera >> jak nie urok to sraczka ...
    Aniu dziękuję za przekazanie info.

And Filip ma rozpoznaną przepuklinę pachwinową lewostronną, zaraz będę dzwoniła do ICZMP w celu umówienia nas na konsultacje z chirurgiem dziecięcym ... mam stresa jak diabli :shamed:

Dziewczyny dzięki za wsparcie.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And z tego wszystkiego zapomniałam dopisać ... pewnie, że trzymam kciuki! Powodzenia.
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    And za Tosinkę też kciuki zacisnięte, jejku te nasze maluszki , zawsze coś, oby wszystko było pomyślne .
    Mój bandyta stoi włóżeczku przy oknie i patrzy na świat, zaraz pewnie każe mi ścielić wersalke i przytarga ubrania na spacer albo co jest ostatnio hitem wpakuje sobie buta na nogę, załozy czapkę i wsiądzie do wózka i czeka, żeby go wywieźć
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Hoga ,VEVE podobnie tylko ze ona na balkon wychodzi i az sie boje,bo takl sie wspina,musze ja pilnowac,my zaraz wychodzimy,pogoda dopisuje...
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Fajnie sie macie a Matuś uziemiony, nosi go, bo już tak dawno nie był na spacerku, tylko chce iść byle gdzie byle już nie siedzieć w domu. Chciałam go zabrac dziś do sklepu z zabawkami, a ja do pepco ale podkaszluje mi i juz sama nie wiem co moge mu dawac.
    --
    •  
      CommentAuthorKitek78
    • CommentTimeMar 26th 2009 zmieniony
     permalink
    Witajcie...
    z maluszkami to stale coś, wczoraj była odwiedzic moja 2,5 letnia bratanicę i tez złapała jakiegos wirusa i katarek ma i kaszel a ona taka malutka bo nie całe 11 kg wazy... wyglada jak lalka:)
    za wasze maluszki trzmam kciuki!!!
    Musze wam powiedzieć, że ksiązka Roztera jest świetna- miałam małe opory "mentalne"... merytorycznie jak dla mnie fajnie napisana. Zobaczymy czy moje Słońce cos z tego chwyci...
    A tak na marginesie: nie macie czasem wrażenia, że jesteście dodatkiem do czyjego życia a nie jego częścią?
    Właśnie mi się taki wniosek wczoraj nasunął po rozmowie z mama moją, bracmi i moim M... chyba, mnie przesilenie zimowe wzięło
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka rozumie, moje chłopaki uziemione od x czasów ...
    Kitek fajnie to napisałaś o tym "dodatku do życia".
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam dziewczyny!
    AND - kciuki trzymam jak zawsze!
    Iza - i jak umówiłaś się i na kiedy???

Hoga niestety tak to już jest z dziećmi - tak jak Iza napisała - jak nie urok to sraczka. :sad:
    Ja po wczorajszych konsultacjach mam łeb jak sklep, ale mam nadzieję, że ta wysypka zniknie Oliwce i uda mi sie utrzymać dietę i , że to jet własnie to na co stawiaja ci lekarze!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA tak, jutro rano jedziemy do ICZMP >> chirurg przyjmie nas w godz 9-12.
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia będziemy myślec jutro o Was, pamiętaj jesteśmy z Tobą
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.